Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cupa menstruala este o noua inventie adresata femeilor pentru perioada de menstruatie si are rolul de a inlocui clasicele absorbante.

Cupa menstruala colecteaza sangele menstrual, in loc sa-l absoarba intr-un tampon. Ea poate fi spalata si refolosita, astfel incat poate sa dureze si zece ani. Cupa menstruala implica mai putine riscuri pentru sanatate decat produsele de unica folosinta standard. Nu contine substante chimice sau toxine (de exemplu dioxina) si nu determina aparitia infectiilor vaginale. Astfel de cupe menstruale au fost fabricate incepand din anul 1930 insa azi au inceput sa devina mai populare decat in trecut. Ele sunt fabricate din material moale, silicon medical.

Avantaje

Cupele menstruale reprezinta o alternativa pentru tampoane si absorbante standard. Ele au o serie de beneficii in legatura cu igiena, sanatatea, comoditatea, conforul si fiabilitatea.

  • Reducerea riscului de sindrom de soc toxic si iritatii, care pot fi cauzate de fibrele absorbante din tampoane sau de cele sintetice.
  • Cupa menstruala Poate fi purtata pana la 12 ore pe zi in zilele cu cantitate moderata de sange menstrual. Deci poate fi folosit o noapte intreaga sau atunci cand o femeie stie ca nu va avea acces la baie intr-o anumita perioada.
  • Cupa menstruala Poate fi purtata in timpul activitatilor sportive solicitante, ca inot, aerobic, dans.
  • Cost redus. Faceti o comparatie intre toate costul tuturor absorbantelor pe care le folositi intr-un an si pretul pentru o cupa menstruala platiti o singura data.
  • Cupa menstruala este o metoda ecologica de colectare a sangelui menstrual in comparatie cu sumedenia de tampoane si absorbante pe care le aruncati la cos la fiecare menstruatie.

Dezavantaje

  • Cupa menstruala poate fi un pic mai dificil de folosit decat absorbantele, necesita mai multa atentie pentru pozitionare
  • unele persoane pot fi reticente atunci cand vine vorba de a introduce un diaspozitiv in vagin, de ceea ce pot simti inauntru sau de a-si atinge sangele menstrual
  • va fi nevoie de putin antrenament si obisnuinta pentru a folosi cupa menstruala corespunzator
  • Cupa menstruala trebuie spalata si dezinfectata, lucru care poate fi mai putin comod pentru unele persoane care prefera sa arunce absorbantul la cos dupa utilizare, fara alte actiuni ulterioare

Cum se introduce?

Cupa menstruala este conceputa in asa fel incat se creeaza un vid pentru a sta cat mai fixata. Se introduce usor, aproape ca un tampon intern. Exista toate indicatiile in manualul de utilizare, chiar si diferite metode de introducere.

Mai multe informatii despre cupa menstruala citeste aici ..

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -