Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

AgeControl.ro revoluționează experiența cumpărăturilor cu ajutorul inteligentei artificiale

AgeControl.ro inaugurează o nouă eră în comerțul electronic cu lansarea noului lor asistent de inteligență artificială (AI) destinat să răspundă întrebărilor clienților despre produsele revoluționare antiAging. Această inițiativă inovatoare își propune să îmbunătățească experiența de cumpărare online, oferind informații detaliate și personalizate, precum și sfaturi în legătură cu gama variată de produse antiAging. Până acum, mulți clienți se confruntau cu dificultăți în obținerea informațiilor necesare despre produsele antiAging. Cu toate acestea, datorită parteneriatului strategic dintre AgeControl.ro și o echipă de experți în inteligență artificială, acest obstacol a fost eliminat. Noul asistent AI deține cunoștințe aprofundate despre fiecare produs antiAging, inclusiv ingredientele active, metodele de utilizare și beneficiile specifice fiecărui produs.

Unul dintre avantajele semnificative ale acestui asistent AI este abilitatea sa de a oferi răspunsuri prompte și precise la întrebări specifice. Utilizatorii pot solicita informații despre orice produs antiAging și vor primi imediat răspunsuri detaliate și personalizate. Indiferent dacă este vorba despre un ser anti-îmbătrânire, o cremă hidratantă sau un tratament specializat pentru acnee, asistentul AI va furniza informațiile corecte și actualizate.
Un alt aspect inovator al asistentului AI dezvoltat de AgeControl.ro este capacitatea sa de a oferi sfaturi personalizate. În funcție de nevoile și preferințele fiecărui client, asistentul AI poate sugera produse specifice din gama antiAging și poate explica motivele pentru care acele produse sunt potrivite pentru utilizatorul respectiv. Această abordare personalizată îmbunătățește semnificativ experiența de cumpărare online, oferind clienților informațiile de care au nevoie pentru a face alegeri înțelepte și bine informate.
AgeControl.ro are în vedere, de asemenea, dezvoltarea ulterioară a asistentului AI pentru a oferi și servicii de recomandare a produselor, bazate pe analiza preferințelor și istoricului de cumpărături al fiecărui client. Această caracteristică inovatoare va permite clienților să descopere produse noi și potrivite în funcție de nevoile lor specifice și de preferințele individuale.

 

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -