Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Programul de Control al Greutăţii TR90®

Alegând să urmaţi Programul de Control al Greutăţii TR90®, aţi ales să începeţi o călătorie incitantă şi transformatoare.

Vă veţi alătura succesului multor oameni care au folosit acest program pentru a obţine silueta ideală. Programul TR90® se bazează pe cele mai recente progrese în ştiinţa controlului greutăţii. Spre deosebire de alte programe de control al greutăţii care se concentrează doar pe abordări superficiale, TR90® ţinteşte atât sursele interne cât şi sursele externe ale controlului greutăţii.Programul este conceput pentru a optimiza performanţa corpului şi minţii dumneavoastră. Combină suplimente alimentare revoluţionare şi nutriţia cu metode de fitness adaptate, având ca rezultat o oportunitate fără egal de a elibera întregul potenţial al corpului dumneavoastră

AgeLOC TR90 este primul program genetic (epi-genetic) de control al masei corporale. 

Programul de control al greutăţii a fost stabilit pentru a vă oferi toate şansele de a vă îndeplini obiectivul personal şi de a păstra motivaţia de care aveţi nevoie în timpul programului. Programul este alcătuit din suplimente alimentare, batoane şi un ghid. Dacă urmaţi instrucţiunile şi modul de utilizare recomandate, veţi avea toate instrumentele potrivite, Pe de-o parte, suplimentele vă vor oferi imboldul necesar şi vă vor ajuta să vă întăriţi vointa în timpul călătoriei. Pe de altă parte, Ghidul vă va oferi multe sfaturi si trucuri Folositoare pentru a vă menţine motivaţi de-a lungul drumului.

Nu vorbim despre un program de slăbit, ci despre unica tehnologie capabilă să influențeze, pe baze 100% naturale, activitatea celor 2 grupuri de gene responsabile cu:

– metabolismul (depunerea și arderea grăsimilor, atat subcutanat, cat si visceral)

– masa musculară si voința/atitudinea pozitivă (controlul psihologic al apetitului)

Fiecare dintre noi consumă energie atât în momentele cand este în acțiune, dar și atunci când este în stare de repaus. Energia consumată în starea de repaus este cel puțin la fel de mare ca și pe cea pe care o consumăm în acțiune. În starea de repaus, cea mai mare parte din energie este consumata de masa noastră musculară. Cu cât avem o masă musculară mai mare cu atât mai multă energie consumăm în starea de repaus.

TR90 are o abordare diferită. Acest program de control al greutății este compus din 4 produse și un program de viață sănătos. Programul umărește simultan arderea grăsimilor (atat subcutanat, cât și visceral), dar și creșterea masei musculare, pentru a mări cantitatea de energie pe care o consumăm în stare de repaus. Prin urmare, discutăm despre păstrarea/mărirea masei musculare și eliminarea depozitelor de grăsime, adică despre obținerea unui rezultat nu doar “pe cântar”, ci mai ales “în oglindă”.

Produse NuSkin - Romania - Vezi produsul TR90

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -