Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile
catalog-1205-ps-ro

NU SKIN  – Pharmanex

CATALOG DE PRODUSE EDIŢIA 4 CATALOG DE PRODUSE 2021 NU SKIN /PHARMANEX

DIN EXTERIOR SPRE INTERIOR ȘI DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR, NU SKIN® ESTE SECRETUL PENTRU A ARĂTA ȘI A VĂ SIMŢI ÎN FORMĂ MAXIMĂ

Priviţi în viitor şi veţi vedea aspectul dumneavoastră mai tineresc. Înfăţişarea dumneavoastră este catifelată şi radiantă iar corpul dumneavoastră arată mai plin de energie, mai ferm şi mai conturat. La Nu Skin, suntem dedicaţi să vă ajutăm să fiţi în cea mai bună formă a dumneavoastră. Datorită soluţiilor de ultimă oră de îngrijire a pielii şi a suplimentelor alimentare formulate pentru a vă ajuta să sfidaţi semnele vizibile ale îmbătrânirii, aveţi la îndemână toate instrumentele necesare.

VEZI PRODUSELE AICI

NuSkin este o companie lider în industria îngrijirii pielii datorită tehnologiilor ingredientelor avansate ştiinţific şi a formulelor benefice pentru piele care folosesc numai cele mai bune ingrediente. Iar acum, împreună cu ştiinţa ageloc, produsele noastre de îngrijire a pielii fac un pas înainte ajutându-vă să eliberaţi secretul înfăţişării dumneavoastră întinerite – acum şi în viitor. 9

ÎNGRIJIREA PERSONALIZATĂ A PIELII Imaginaţi-vă îngrijirea anti-îmbătrânire a pielii atât de individuală precum dumneavoastră. Experimentaţi-o cu tehnologia ageloc Me de ultimă oră și formulările anti-îmbătrânire revoluţionare. 10

Urmează Martie 2016 Nu Skin a redefinit îngrijirea pielii cu ageloc Me, o abordare total nouă a anti-îmbătrânirii. Prezentând cinci produse puternice, revoluţionare, un dispozitiv unic de livrare și o Evaluare a Pielii inteligentă, ageloc Me constituie îngrijirea anti-îmbătrânire a pielii așa cum nu aţi văzut, simţit sau v-aţi imaginat vreodată. EVALUARE EXPERTĂ A PIELII ageloc Me elimină presupunerile și face mai ușoară găsirea unui regim ideal, zilnic și personalizat de îngrijire a pielii, incluzând serul anti-îmbătrânire, loţiunile hidratante de zi și noapte. FORMULELE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE ageloc Reprezintă formulele anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii cele mai sofisticate de la Nu Skin, cu tehnologia revoluţionară ageloc care ţintește sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. O EXPERIENŢĂ UNICĂ DE ÎNGRIJIRE A PIELII ageloc Me transformă regimul dumneavoastră zilnic într-o experienţă cu adevărat de lux, fără atingere și igienică printr-un dispozitiv de furnizare primul de acest fel. CUSTOMISED by you FOR YOU 11

ageloc EDITION NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Porniţi forţa tinereţii. Catifelaţi aspectul liniilor fine şi al ridurilor, reîntineriţi înfăţişarea, revitalizaţi scalpul şi revigoraţi aspectul corpului dumneavoastră cu sistemul brevetat ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. Studiile arată că, curenţii galvanici îmbunătăţesc absorbţia ingredientelor cheie în piele. Rezultatele sunt remarcabile iar faţa şi corpul dumneavoastră, radiind de tinereţe, îi vor face pe oameni să se întrebe care este vârsta – dar şi secretul dumneavoastră. Articolul nr (alb) Articolul nr (negru) ageloc EDITION NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Porniţi forţa înfăţişării întinerite cu ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. Dezvăluiţi o înfăţişare revitalizată, catifelată şi luminoasă; diminuaţi aspectul liniilor şi al ridurilor; îmbunătăţiţi strălucirea părului dumneavoastră şi reduceţi în mod vizibil aspectul celulitei. Arătaţi revitalizaţi, revigoraţi şi mai tineri datorită rezultatelor fără egal oferite de tratamentele spa pentru acasă. 12

BEAUTY FOCUS – COLLAGEN+ DE LA NU SKIN

Beauty Focus Collagen+ de la NU SKIN este un supliment alimentar pentru frumusețe,  inovator unic un lume, ce include ingrediente alese cu pricepere pentru a oferi beneficii anti-îmbătrânire.

    • Supliment cu Colagen!
    • Ajută la menținerea elasticității pielii.
    • Are impact pozitiv asupra strălucirii pielii.
    • Ajută la menținerea structurii normale a pielii.
    • Reducerea volumului ridurilor din jurul ochilor cu 17% după 8 săptămâni

Beauty Focus Collagen+ este un supliment cu studii clinice placebo-dublu orb, creat dintr-un amestec unic de ingrediente – peptide de colagen bioactive, luteină și fitoceramide.

Colagenul reprezintă o mare parte din proteinele regăsite în organism și aproximativ 80% din greutatea uscată a pielii noastre! Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru începe să-și piardă capacitatea de a-l produce la același nivel la care îl producea în tinerețe. La acest fapt contribuie atât de factori interni, cât și factori externi, iar consecințele sunt semne tipice ale îmbătrânirii pielii, cum ar fi liniile fine și ridurile, textura neuniformă și pierderea strălucirii.

In ziua de azi există foarte multe suplimente de colagen diferite pe piață, s-ar putea să te întrebi dacă există aspecte specifice pe care ai putea să le iei în considerare. În primul rând, asigură-te că obții un produs cu peptide de colagen sau cu colagen hidrolizat, în loc de colagen obișnuit. Proteina de colagen este foarte mare și din acest motiv nu este la fel de bine digerată sau absorbită precum peptidele de colagen.
Un produs care îndeplinește toate criteriile de mai sus și pe care îl găsești în portofoliul nostru este suplimentul Beauty Focus Collagen+. Acest supliment se concentrează în mod special pe furnizarea de beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii.

Beauty Focus Collagen+. ajută la reducerea liniilor fine vizibile și a ridurilor, menține hidratarea normală a pielii și nivelurile de umiditate și susține producția de colagen și elastină de la nivelul pielii.

 

CONDUCTORUL PENTRU FAŢĂ NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM FACIAL GELS CU age LOC O piele cu un aspect mai tânăr în doar 5 minute. Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc este o sesiune pentru faţă în doi pași care permite furnizarea optimă de ingrediente anti-îmbătrânire pentru piele. Conţine ageloc, o tehnologie patentată, care ţintește semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii la sursă. Transformaţi 80% un ten obosit și stresat într-o piele care se simte imediat reîmprospătată, hidratată și incredibil de moale și curată. REZULTATE NEDEPĂȘITE Îmbunătăţiţi beneficiile vizibile oferite de ageloc Future Serum, produsul principal al pachetului ageloc Transformation, în medie cu 80% pentru multiple semne vizibile ale îmbătrânirii pielii utilizând ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II de trei ori pe săptămână.* *Un studiu clinic de şapte zile realizat de către o terţă parte cu 30 de femei participante în luna noiembrie Gelul de Pre-tratament şi de Tratament 4 fiole fiecare Articolul nr Pre-tratament SELECTAŢI Tratament SELECTAŢI DIFERENŢA DEMONSTRATĂ. Porniţi forţa tinereţii. ÎNAINTE DE APLICARE DUPĂ APLICARE 1 (Rezultate după 6 luni) 2 ÎNAINTE DE APLICARE DUPĂ APLICARE 1 (Rezultate după o aplicare) 3 ÎNAINTE DE APLICARE DUPĂ APLICARE 1 (Rezultate după o aplicare) 3 1 Este posibil ca rezultatele obţinute să nu fie tipice iar rezultatele dumneavoastră pot să difere. 2 Rezultatele au fost obţinute după utilizarea ageloc Transformation de două ori pe zi, ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II şi Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc de două ori pe săptămână. 3 Rezultatele au fost obţinute după utilizarea instrumentului Nu Skin Galvanic Spa System II și a Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels. Activitatea arnox experiment în vitro ADĂUGAREA INHIBITORULUI PENTRU arnox DESCRIEREA BENEFICIILOR S-a arătat că ingredientele ageloc protejează pielea împotriva stresului oxidativ reducând expresia radicalilor liberi asociaţi enzimei arnox. Aceasta poate ajuta la încetinirea apariţiei proceselor de îmbătrânire a pielii care pot fi cauzate de producerea accelerată a radicalilor liberi. Activitatea arnox* Acest experiment arată cum influenţează inhibitorul pentru arnox activitatea enzimei arnox în vitro Timp, Minute *Activitatea arnox măsurată în vitro prin reducerea ferocitocromului C, nmoli/min/1,5 mg de epidermal.

Noul aparat ageLOC Boost & Activating Serum

Disponibil din 22 IUNIE 2021

Noul aparat ageLOC Boost & Activating Serum intensifică frumusețea naturală a pielii tale pentru o piele mai luminoasă, mai tonifiată și mai elastică cu noul aparat de la Nu Skin – ageLOC BOOST & Activating Serum. Dispozitivul ageLOC Boost trimite impulsuri intermitente și variabile în piele de 8 ori pe secundă. Impulsurile sunt echilibrate în sarcină, deci trec de la pozitiv la negativ la fiecare 2,4 secunde. Când este folosit împreună cu Activating Serum, acesta optimizează și activează pielea pentru un ten mai întinerit.

Formula sa puternică nu oferă doar o gamă largă de beneficii pentru piele, precum luminozitate, tonifiere și beneficii anti-îmbătrânire, dar Activating Serum oferă și conductivitatea esențială, necesară dispozitivului pentru a asigura transmiterea eficientă în piele a microcurentului unic.

Beneficii ageLOC Boost :

•Intensifică frumusețea naturală a pielii tale pentru o piele mai luminoasă, mai tonifiată și mai elastică1.

• Susține reînnoirea celulară a pielii.

• Ajută la estomparea semnelor de îmbătrânire prematură.

• Oferă exfoliere delicată

• Include Tehnologia Microcurentului cu Impuls Variabil, în curs de brevetare, care optimizează și activează pielea pentru un ten cu un aspect mai întinerit.

Activating Serum:

Oferă conductivitate optimă pentru microcurenții cu puls variabil și beneficiile pentru îngrijirea pielii de la ingredientele cheie:

• Amestec ageLOC
• Amestec Iluminator: Extract de narcisă de mare, vitamina C și niacinamidă

• Extract al fructului de Lămâie Caviar
• Amestec pentru tonifiere: extracte din diferite fructe, acid hialuronic

Tehnologia microcurentului cu impuls variabil:

Intermitent, pulsații variabile sunt trimise către piele de opt ori într-o secundă, trecând de la pozitiv la negativ în 2,4 secunde. Împreună cu Activating Serum, optimizează pielea pentru un ten cu un aspect mai tânăr.

Ce conține Activating Serum?

Amestecul pentru luminozitate (extract din narcisă de mare (CEA), Vitamina C & niacinamidele oferă beneficii de luminozitate pentru o piele vibrantă, strălucitoare.

Amestec pentru tonifiere(extract din măr, extract din linte, extract din pepene și două forme de acid hialuronic) hidratează și catifelează, în timp ce oferă pielii un aspect mai tonifiat.

Extract de Fruct de Caviar de Lămâie intensifică exfolierea și susține reînnoirea celulară a pielii pentru un ten vizibil mai neted, mai luminos, mai strălucitor și mai tânăr.

Amestecul ageLOC adresează sursele vizibile ale semnelor de îmbătrânire ale pielii pentru a ajuta la menținerea unui aspect tânăr și vibrant.

VEZI PRODUSELE AICI

 

 

16 CONDUCTORUL PENTRU SCALP NUTRIOL HAIR FITNESS TREATMENT Ajutaţi părul să arate şi să se simtă cu mult mai abundent. Această soluţie care se lasă în păr remineralizează scalpul şi hidratează părul cu Tricalgoxyl. 12 fiole Articolul nr SELECTAŢI NUTRIOL SHAMPOO 1 Rezultate remarcabile pentru capetele firelor de păr. Conţinând Tricalgoxyl, acest şampon cu utilizare zilnică este formulat atât pentru utilizare obişnuită cât şi în combinaţie cu Nutriol Hair Fitness Treatment pentru a ajuta la ameliorarea volumului şi strălucirii părului. 125ml Articolul nr Nu ar trebui folosit cu ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. PELERINELE NU SKIN Oferiţi demonstraţiilor dumneavoastră un caracter profesionist. Aceste pelerine albe cu logo-ul Nu Skin sunt făcute din nailon rezistent la apă. 73x73cm Pachet de 10 bucăţi Articolul nr

17 CONDUCTORUL PENTRU ZONELE DE FOCALIZARE TRU FACE LINE CORRECTOR Catifelează aspectul liniilor cu puterea peptidelor. Această formulă avansată conţine peptidele procolagen revoluţionare care ajută la diminuarea aspectului liniilor moderate şi adânci din jurul gurii, a ochilor şi a frunţii în doar patru săptămâni. Măriţi beneficiile folosind acest produs în combinaţie cu Conductorul ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II pentru zone de focalizare. GEANTA GALVANIC SPA Toate lucrurile sunt la îndemâna dumneavoastră. Cu bentiţe elastice şi buzunare compartimentate cu fermoar, fiecare articol este la vedere şi uşor de folosit. Articolul nr PROSOAPELE NU SKIN Adăugaţi stil sesiunii dumneavoastră de înfrumuseţare. Realizate 100% din bumbac, aceste prosoape foarte catifelate sunt extraordinar de absorbante și rezistente. 60x80cm Pachet de 10 bucăţi Articolul nr PROSOAPELE NU SKIN TERRY CLOTH Prosoape luxos de catifelate şi superabsorbante. Aceste prosoape ultra pufoase vor curăţa într-un mod foarte plăcut pielea dumneavoastră după fiecare aplicare a regimului de îngrijire facială galvanică. 30x30cm Pachet de 10 bucăţi Articolul nr ml Articolul nr SELECTAŢI 15

18 ageloc Galvanic Body Trio Este momentul să aducem știinţa îmbătrânirii pielii un pas mai departe cu unul dintre cele mai avansate sisteme de îmbunătăţire a corpului. Bazate pe ştiinţa ageloc, cele trei produse ageloc Body prezintă noi descoperiri ştiinţifice pentru a face pielea corpului dumneavoastră mai catifelată și mai fermă Porniţi forţa tinereţii și pregătiţi-vă să obţineţi un aspect mai tineresc. 16

19 PACHETUL ADR ageloc FACE AND BODY Un pachet special ADR care include două Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc, un ageloc Body Shaping Gel şi un ageloc Dermatic Effects. MĂSURAŢI DIFERENŢA ÎNAINTE DE APLICARE DUPĂ APLICARE 1 (Rezultatele după 6 săptămâni) 2 1 Este posibil ca rezultatele obţinute să nu fie tipice iar rezultatele dumneavoastră pot să difere. 2 Rezultatele au fost obţinute după utilizarea ageloc Galvanic Body Spa şi ageloc Body Shaping Gel de trei ori pe săptămână şi ageloc Dermatic Effects de două ori pe zi, în fiecare zi. ageloc Galvanic Body Spa Corpul dumneavoastră optim. Prin această tehnologie revoluţionară, Nu Skin a captat viitorul îngrijirii corporale cu ageloc Galvanic Body Spa. Prezintă o suprafaţă brevetată conducătoare ageloc pentru corp şi curenţi galvanici pulsatori pentru a optimiza efectele benefice ale produselor selectate ageloc Galvanic Body Spa pe braţe, abdomen şi coapse. ageloc Galvanic Body Spa ajută, de asemenea, la stimularea, purificarea şi revigorarea pielii dumneavoastră pentru reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Articolul nr (pachetul ageloc Galvanic Body Trio include un ageloc Galvanic Body Spa, un ageloc Body Shaping Gel şi un ageloc Dermatic Effects) ageloc Body Shaping Gel 1 Pentru mai mult contur, fermitate şi catifelare. Acest regim spa intens şi de calitate reduce şi ajută la catifelarea aspectului de coajă de portocală, îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii şi ajută la îmbunătăţirea aspectului general al pielii. Ajută, de asemenea, la creşterea energiei celulare pentru a revigora şi purifica pielea în timp ce reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. 150ml Articolul nr ageloc Dermatic Effects 2 Pentru a un aspect mai catifelat și mai conturat. Această loţiune zilnică de hidratare şi de conturare ajută la creșterea turnoverului celular care este necesar pentru reînnoirea pielii şi pentru a-i oferi textura sa naturală, radiantă. Conţine, de asemenea, ingrediente care ajută la reducerea aspectului de coajă de portocală şi a celulitei, în acelaşi timp catifelând pielea. 150ml Articolul nr Pentru mai multe beneficii, utilizaţi ageloc Dermatic Effects după folosirea ageloc Body Shaping Gel. 2 A nu se folosi cu instrumentele ageloc Galvanic. 17

20 SISTEMELE DE BAZĂ Sistemele de bază ale Nu Skin sunt create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră: produsele noastre ageloc de îngrijire a pielii sunt alcătuite din cele mai avansate sisteme; Nu Skin 180 îmbunătăţeşte reînnoirea celulelor; produsele Nutricentials sunt excelente pentru pielea sensibilă iar Nu Skin Clear Action luptă împotriva erupţiilor cutanate.

VEZI PRODUSELE AICI

21 Economisiţi cu pachetele ageloc ADR. Pentru mai multe informaţii referitoare la modalitatea prin care puteţi să beneficiaţi de această promoţie specială, vă rugăm să îl contactaţi pe Distribuitorul dumneavoastră. ageloc ELEMENTS ageloc Gentle Cleanse & Tone, ageloc Radiant Day SPF 22 şi ageloc Transforming Night Articolul nr ageloc transformation ageloc Gentle Cleanse & Tone, ageloc Future Serum, ageloc Radiant Day SPF 22 şi ageloc Transforming Night Articolul nr (elements & serum) Articolul nr (transformation) ageloc Cel mai avansat sistem pe care l-am avut vreodată. ageloc Transformation este cel mai puternic regim de îngrijire a pielii de la Nu Skin care evidenţiază pielea cu aspect întinerit în opt feluri pentru o înfăţişare mai întinerită. Sunteţi pregătiţi pentru o adevărată transformare? ageloc GENTLE CLEANSE & TONE Purifică şi pregăteşte pielea în mod delicat dimineaţa şi seara. Această spumă de curăţare sofisticată combină curăţarea şi tonifierea într-o singură etapă, oferind pielii ingredientele avansate pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. Această formulă bogată furnizează prima infuzie de ingrediente ageloc lăsând pielea dumneavoastră catifelată şi revigorată. 60ml Articolul nr ageloc future serum Acţionează în opt feluri pentru o piele cu aspect întinerit. Ingredientele foarte puternice, testate ştiinţific care reduc aspectul semnelor vizibile ale îmbătrânirii și stimulează turnoverul tineresc al celulelor pielii cu 85% 1. Tehnologia brevetată a ingredientelor promovează structura întinerită a pielii, crescând producţia și împiedicând descompunerea unei proteine structurale a pielii, promovând astfel o structură fermă a pielii. ageloc Future Serum pentru o înfăţişare vizibil întinerită. 30ml Articolul nr Studiu în vitro de patru săptămâni în care s-a folosit un amestec din extract de bambus, extract de mazăre şi glucozamină. 2 Studiu în vitro de opt săptămâni în care s-a folosit Equol. ageloc RADIANT DAY SPF 22 Hidratează, fortifică şi îi oferă strălucire pielii. Conţine ingrediente care s-a dovedit că reduc aspectul liniilor fine şi al ridurilor cu 45% 2. Conferă strălucire, hidratează şi fortifică pielea cu ingrediente ageloc, ajutând la protecţia pielii împotriva efectelor neplăcute ale expunerii excesive la soare. Această soluţie hidratantă, uşoară, de zi, este excelentă a se aplica sub machiaj şi stimulează reînnoirea celulelor pentru o textură a pielii mai catifelată şi mai delicată oferindu-i pielii un aspect mai tânăr şi mai radiant în fiecare zi. 25ml Articolul nr ageloc TRANSFORMING NIGHT Pentru o piele mai fină şi mai delicată. Conţine ingrediente care s-a dovedit că stimulează turnoverul celular cu 85% 1 pentru o textură a pielii mai fină şi mai catifelată. Ingredientele foarte delicate imită structura pielii, acţionând alături de aceasta pe parcursul nopţii în cadrul procesului natural de reînnoire. Această cremă deosebită furnizează o cantitate importantă de ingrediente ageloc pentru a ajuta la ţintirea surselor semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii şi pentru a reduce semnificativ aspectul liniilor fine, al ridurilor şi al porilor, trezindu-vă dimineaţa cu o piele suplă, strălucitoare. 30ml Articolul nr

22 ÎNAINTE DE APLICARE DUPĂ APLICARE 1 (Rezultatele după 90 de zile) 2 1 Este posibil ca rezultatele obţinute să nu fie tipice iar rezultatele dumneavoastră pot să difere. 2 Rezultatele au fost obţinute după folosirea ageloc Transformation de două ori pe zi, ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II şi Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc de două ori pe săptămână. 😯 piele cu aspect întinerit în 8 feluri Rezultatele studiului asupra auto-percepţiei consumatorilor realizat de către o terţă parte cu ageloc Future Serum* Ca parte a regimului dumneavoastră de îngrijire a pielii, ageloc Future Serum oferă pielii beneficii deosebite în opt feluri importante: 1. Structura întinerită a pielii Îmbunătăţirea percepută procentual faţă de valoarea iniţială 2. Catifelarea pielii 66% 62% 3. Tonifierea uniformă a pielii 70% 4. Liniile fine/ridurile 59% 5. Radianţa (Strălucirea) 73% 6. Mărimea porilor 7. Decolorarea pielii (Petele) 51% 56% 8. Hidratarea 71% Auto-percepţia după 12 săptămâni de utilizare *Studiu de auto-percepţie de 12 săptămâni cu 25 de participanţi care au folosit ageloc Future Serum 20

23 Economisiţi cu pachetele ADR Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing. Pentru mai multe informaţii referitoare la modalitatea prin care puteţi să beneficiaţi de această promoţie specială, vă rugăm să îl contactaţi pe Distribuitorul dumneavoastră. NU SKIN 180 SISTEMUL NU SKIN 180 ANTI-AGEING Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing ajută la îmbunătăţirea turnoverului celular şi la diminuarea aspectului liniilor fine şi al ridurilor. Acest sistem este compus din cinci produse: Face Wash, Skin Mist, Cell Renewal Fluid, UV Block Hydrator şi Night Complex. Articolul nr NU SKIN 180 FACE WASH (LOŢIUNE DE CURĂŢAT PENTRU FAŢĂ) Îndepărtaţi semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii datorate factorilor de mediu. Conţinând 10% vitamina C activă, această formulă bogată, cremoasă, ţinteşte petele datorate vârstei şi decolorarea pielii şi ajută la diminuarea apariţiei ridurilor. 125ml Articolul nr NU SKIN 180 SKIN MIST (TONIC) Purifică şi strânge porii. Conţinând di- şi tri-peptide din proteine de orez hidrolizat, această formulă protejează pielea împotriva pierderii fermităţii și o menţine catifelată și radiantă.. Extractul de ciuperci purifică şi strânge porii în timp ce exclusivul Complex calmant HMW alină şi protejează pielea. 100ml Articolul nr NU SKIN 180 CELL RENEWAL FLUID Specialistul reînnoirii celulelor de la Nu Skin. Conţinând o concentraţie puternică în proporţie de 15% de acid polihidroxilic (gluconolactonă), această formulă delicată dar eficientă ajută la stimularea procesului de reînnoire celulară pentru a evidenţia pielea cu aspect întinerit. 30ml Articolul nr NU SKIN 180 UV BLOCK HYDRATOR SPF 18 (CREMĂ DE FAŢĂ PROTECTOARE ) Protejaţi în timp ce hidrataţi. Formulat cu fotozomi activaţi de lumină, acest produs de o tehnologie avansată, care conţine ulei de avocado, hrănește pielea în timp ce o ajută să își menţine funcţiile de barieră naturale. În plus, oferă și protecţie pielii împotriva unui spectru larg de raze UVA și UVB. 30ml Articolul nr NU SKIN 180 NIGHT COMPLEX (CREMĂ DE NOAPTE) Treziţi-vă cu o înfăţişare întinerită. Acest produs hidratant bogat pentru noapte ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ, îmbunătăţește funcţia de barieră naturală a pielii, având ca rezultat o atingere plăcută și catifelată. 30ml Articolul nr Refaceţi înfăţişarea dumneavoastră. Delicat dar puternic în acelaşi timp, Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing este specialistul reînnoirii celulare de la Nu Skin. Conţinând acizi hidroxilici, acest sistem avansat ţinteşte semnele vizibile ale îmbătrânirii îmbunătăţind rata reînnoirii naturale a celulelor pielii şi diminuând aspectul liniilor fine şi al ridurilor. Nu Skin 180 reprezintă punctul de cotitură pentru pielea cu aspect întinerit. NU SKIN 180 AHA FACIAL PEEL AND NEUTRALIZER (MASCĂ DE FAŢĂ) Îndepărtaţi pielea fadă, cu aspect îmbătrânit. Folosind o soluţie de acid lactic de 10%, această formulă dovedită știinţific care ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii protejează și ajută la menţinerea unui aspect al pielii tineresc și proaspăt. Eficient atât independent cât şi împreună cu Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing, acest produs puternic de curăţare facial ajută la stimularea turnoverului celular şi îmbunătăţeşte sinteza colagenului pentru a crea un aspect mai catifelat şi întinerit. 2 recipiente (fiecare recipient are 25 ml şi conţine 18 tampoane) Articolul nr REGIMUL DE OPT SĂPTĂMÂNI CU Nu Skin 180 Într-un studiu clinic pentru produsele Nu Skin 180 efectuat în cadrul unui laborator al unei terţe părţi, gradatorii clinici au evaluat îmbunătăţirile stării pielii pentru cei 50 de participanţi. După opt săptămâni, 100% dintre participanţi au prezentat o îmbunătăţire a radianţei de ansamblu. Potrivit evaluării gradatorilor clinici, procentele participanţilor care au prezentat îmbunătăţiri în ceea ce priveşte atributele individuale şi radianţa de ansamblu au fost următoarele: Procentul îmbunătăţirii după opt săptămâni 100% 80% 60% 40% 20% 0% 60% Decolorarea 70% Mărimea porilor 80% Ridurile 100%

VEZI PRODUSELE AICI

24 TEN NORMAL ŞI USCAT Tenul normal şi uscat are nevoie de o capacitate mai mare de reţinere a apei. Aceste produse oferă baza perfectă pentru regimul dumneavoastră zilnic de îngrijire protejând în acelaşi timp bariera de umiditate a pielii. CREAMY CLEANSING LOTION (LOŢIUNE DE CURĂŢAT PENTRU FAŢĂ) Protejează bariera de umiditate a pielii cu fiecare curăţare a feţei. Acestă loţiune de curăţare fără săpun îndepărtează impurităţile și reziduurile fără a înlătura lipidele critice pielii. 150ml Articolul nr ph BALANCE TONER (TONIC ) Pregăteşte pielea pentru hidratare şi hrănire. Conţinând extract din căpşuni care îi oferă pielii nivelul ideal al ph-ului, în același timp, ajută la diminuarea aspectului porilor. 150ml Articolul nr CELLTREX CoQ10 COMPLETE O reţea puternică de beneficii antioxidante. Conţinând CoQ10 şi o reţea antioxidantă completă, această tehnologie promovează producţia celulară de energie, permiţându-i pielii dumneavoastră să se refacă cu succes după stresul oxidativ zilnic, pentru o înfăţişare radiantă, cu mult întinerită. 15ml Articolul nr CELLTREX ULTRA Cea mai eficientă loţiune de combatere a stresului oxidativ şi de hidratare. Conţinând ulei de măsline și vitaminele A și E, acest ser hrănitor calmează şi protejează pielea, de efectele vizibile ale stresului oxidativ. 15ml Articolul nr MOISTURE RESTORE DAY SPF 15 TEN NORMAL ŞI USCAT Hidratează şi protejează pielea. Conţinând carotenoide incolore, această loţiune măreşte rezistenţa pielii împotriva acţiunii factorilor de mediu, care pot avea un impact negativ asupra pielii. 50ml Articolul nr NUTRICENTIALS Produsele Nutricentials sunt formulate cu componente nutritive cu aplicare zonală care s-a dovedit că îmbunătăţesc în mod natural aspectul sănătos al pielii. Conţinând nutrienţi esenţiali ce se găsesc în cele mai bune regimuri alimentare din întreaga lume, produsele Nutricentials sunt excelente pentru persoanele cu pielea sensibilă şi ajută pielea să îşi menţină aspectul sănătos şi radiant. NIGHT SUPPLY NOURISHING CREAM Promovează flexibilitatea şi rezistenţa pielii în timp ce dormiţi. Această formulă bogată conţine fosfatidilcolina care îmbunătăţeşte procesul de reînnoire a pielii. 50ml Articolul nr

25 TEN COMBINAT ŞI GRAS Tenul combinat şi gras are nevoie să reţină în mod eficient propria umiditate fără a produce grăsimi în exces. Aceste produse ajută la minimizarea luciului şi la eliberarea porilor blocaţi de impurităţi promovând în acelaşi timp o piele catifelată. PURE CLEANSING GEL (GEL DE CURĂŢARE PENTRU FAŢĂ) Curăţă în profunzime şi eliberează porii. Această formulă spumoasă, fără săpun, conţine papaină, o enzimă din papaya care eliberează porii de excesul de grăsime şi impurităţi. 150ml Articolul nr ph BALANCE MATTEFYING TONER (TONIC) Reduce luciul şi aspectul porilor. Conţine extract de căpşuni pentru a strânge porii, promovând în acelaşi timp o înfăţişare radiantă. 150ml Articolul nr CELLTREX CoQ10 COMPLETE O reţea puternică de beneficii antioxidante. Conţinând CoQ10 şi o reţea antioxidantă completă, această tehnologie promovează producţia celulară de energie, permiţându-i pielii dumneavoastră să se refacă cu succes după stresul oxidativ zilnic, pentru o înfăţişare radiantă, cu mult întinerită. 15ml Articolul nr CELLTREX ULTRA Cea mai eficientă loţiune de combatere a stresului oxidativ şi de hidratare. Conţinând ulei de măsline și vitaminele A și E, acest ser hrănitor calmează şi protejează pielea, de efectele vizibile ale stresului oxidativ. 15ml Articolul nr MOISTURE RESTORE DAY SPF 15 TEN COMBINAT ȘI GRAS O piele cu un aspect sănătos, fără grăsimi şi luciu. Această loţiune îmbunătăţeşte rezistenţa naturală a pielii împotriva factorilor de mediu, care pot avea un impact negativ asupra pielii şi ajută la reglarea grăsimilor în exces şi a luciului. 50ml Articolul nr NIGHT SUPPLY NOURISHING CREAM Promovează flexibilitatea şi rezistenţa pielii în timp ce dormiţi. Această formulă bogată conţine fosfatidilcolina care îmbunătăţeşte procesul de reînnoire a pielii. 50ml Articolul nr COLECŢIA NUTRICENTIALS Ten normal şi uscat Colecţia conţine şase produse: Creamy Cleansing Lotion, ph Balance Toner, Celltrex Ultra, Celltrex CoQ10 Complete, Moisture Restore Day SPF 15 Ten normal şi uscat şi Night Supply Nourishing Cream, toate fiind oferite într-o geantă cosmetică atractivă. Articolul nr COLECŢIA NUTRICENTIALS Ten combinat şi gras Colecţia conţine şase produse: Pure Cleansing Gel, ph Balance Mattefying Toner, Celltrex Ultra, Celltrex CoQ10 Complete, Moisture Restore Day SPF 15 Ten combinat şi gras şi Night Supply Nourishing Cream, toate fiind oferite într-o geantă cosmetică atractivă. Articolul nr

26 SISTEMUL NU SKIN CLEAR ACTION Curăţă în urma erupţiilor cutanate. Colecţie de patru produse: Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser, Nu Skin Clear Action Toner, Nu Skin Clear Action Day Treatment şi Nu Skin Clear Action Night Treatment. Articolul nr NU SKIN CLEAR ACTION FOAMING CLEANSER (SPUMĂ DE CURĂŢARE) Curăţă în profunzime pentru o piele fină precum mătasea. Formulată pentru a întrerupe erupţiile cutanate ce provoacă amestecul grăsimilor cu bacterii şi impurităţi, această spumă de curăţare unică conţine acid salicilic pentru a curăţa porii şi pentru a reduce apariţia erupţiilor cutanate lăsând pielea proaspătă şi curată, fără a se simţi încordată şi uscată. 100ml Articolul nr NU SKIN CLEAR ACTION TONER Menţine tenul calm şi fără luciu. Acest tonifiant avansat calmează pielea iritată, înroşită şi reglează nivelele de grăsimi conţinând extract de lemn dulce (calmează pielea iritată), zinc PCA (ajută la reglarea nivelelor de sebum) şi un amestec special din vitaminele C şi E (reface rezerva antioxidantă naturală care se pierde atunci când pielea dumneavoastră luptă împotriva erupţiilor cutanate). 150ml Articolul nr NU SKIN CLEAR ACTION Acest sistem complex demonstrat clinic vă oferă o piele cu un aspect mai fin, mai strălucitor, luptând cu semnele vizibile trecute, prezente şi viitoare ale erupţiilor cutanate. Produsele Nu Skin Clear Action sunt formulate cu ingrediente care furnizează beneficii esenţiale, evidenţiate de studiile clinice NU SKIN CLEAR ACTION DAY TREATMENT Acţiune multiplă pentru un singur rezultat o piele curată! Protejează şi revitalizează înfăţişarea dumneavoastră. Acidul mendelic reduce apariţia semnelor vizibile ale erupţiilor cutanate din trecut, făcând să dispară rapid petele de culoare închisă de la suprafaţa pielii. Acidul salicilic acţionează în vederea penetrării porilor şi dizolvării impurităţilor care cauzează erupţiile cutanate. Combinate într-un gel uşor, aceste două ingrediente atestate clinic, împreună cu puternicul extract antioxidant de ceai alb, promovează un ten cu aspect curat şi uniform ce vă permite să înfruntaţi fiecare zi cu încredere. 30ml Articolul nr NU SKIN CLEAR ACTION Night Treatment Minimizează semnele vizibile ale erupţiilor cutanate în timpul somnului. Conţinând acid salicilic, retinol şi acidul alfa lipoic brevetat pentru a reduce aspectul urmelor vizibile rămase, asociate erupţiilor cutanate din trecut, această formulă de noapte oferă o înfăţişare catifelată, curată şi uniform tonifiată. 30ml Articolul nr

27 Face essentials Găsiţi produsele potrivite pentru dumneavoastră. Produsele Nu Skin sunt create pentru a acţiona alături de tipuri diferite de piele pentru a promova pielea cu un aspect vibrant, indiferent de vârstă. Dacă luaţi în considerare nevoile specifice ale pielii dumneavoastră, atât cele zilnice cât şi cele de sezon, Face Essentials vă va ajuta să selectaţi produsele Nu Skin potrivite pentru a obţine şi a menţine o înfăţişare radiantă şi întinerită. Face Essentials Informaţii esenţiale, acum la îndemână. Împărţit în cinci categorii, Face Essentials este ghidul ideal de îngrijire a pielii care vă oferă informaţiile şi tehnicile ce vă permit să identificaţi rapid tipuri diferite de piele. Lăsaţi Face Essentials să vă îndrume pentru a avea pielea pe care o doriţi, în fiecare zi. Articolul nr

VEZI PRODUSELE AICI

28 TRATAMENTE ŢINTĂ Realizate în colaborare cu instituţii de cercetare de prestigiu, soluţiile ţintă de la Nu Skin conţin formule de ultimă oră care completează sistemul dumneavoastră de bază şi diminuează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, stresului şi factorilor de mediu pentru a ameliora o înfăţișare cu aspect sănătos și tineresc. 26

29 ageloc Tru Face Essence Ultra REZULTATE CLINICE 80% Procentajul subiecţilor 80% 80% 60% 40% 55% 55% 20% 0% Fermitate generală a pielii Fermitate în jurul ochilor ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA Fiţi fermi cu pielea dumneavoastră! Specialistul în fermitate de la Nu Skin folosește acum știinţa ageloc pentru a se focaliza asupra surselor semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Formulată cu Ethocyn și o reţea antioxidantă, ageloc Tru Face Essence Ultra promovează componentele cheie ale pielii ferme și ajută la protecţia ei împotriva stresului oxidativ. Conţinând aceste ingrediente cheie, acest produs vă va ajuta să oferiţi fermitate și contur pielii dumneavoastră pentru un aspect care arată mai sănătos. 60 capsule Articolul nr Săptămâna 1 Săptămâna 12 Aceste rezultate reprezintă cel mai ridicat răspuns la un produs Tru Face Essence pe care Nu Skin l-a observat vreodată în această durată de timp! STUDIU CLINIC REALIZAT DE CĂTRE O TERŢĂ PARTE Într-un studiu clinic, peste 55% dintre subiecţi au raportat îmbunătăţiri atât ale fermităţii generale a pielii, cât și a fermităţii pielii din jurul ochilor, în timp de o. săptămână. Până în săptămâna a12-a, un procentaj impresionant de 80% dintre subiecţi au demonstrat îmbunătăţiri în aceleași zone. TRU FACE Prin adăugarea produselor Tru Face de la Nu Skin la regimul dumneavoastră de bază, puteţi să amplificaţi beneficiile întreţinerii zilnice, ţintind efectele vizibile ale îmbătrânirii pentru a vă menţine pielea cu o înfăţişare catifelată, suplă şi uniform tonifiată. Legătura care lipsea în regimul dumneavoastră zilnic facial cu ageloc Fermitate & contur Linii & riduri Producţia de colagen Textură Structura pielii Decolorare Radianţă Hidratare Mărimea porilor 27

30 TRU FACE INSTANT LINE CORRECTOR Corectare imediată a apariţiei liniilor fine și a ridurilor Această cremă puternică umple şi relaxează liniile feţei, reducând imediat aspectul liniilor şi al ridurilor timp de până la 12 ore, reducând efectele mişcărilor obişnuite ale feţei de-a lungul anilor în câteva minute. 15ml Articolul nr TRU FACE IDEALEYES Lăsaţi ochii dumneavoastră să vă întinerească. Formulată ştiinţific pentru a oferi beneficii imediate şi pe termen lung, această cremă rafinată transformă zona dumneavoastră sensibilă, întunecată, umflată şi îmbătrânită de sub ochi, devenind astfel radiantă, fermă şi întinerită. 15ml Articolul nr TRU FACE REVEALING GEL 1 Luptă împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii Conţinând acizi polihidroxi la fel de eficienţi precum acizii alfa hidroxi tradiţionali acest gel avansat ajută la stimularea turnoverului celular pentru a îmbunătăţi tonifierea, textura şi strălucirea pielii şi pentru a reduce mărimea porilor. Excelent pentru pielea sensibilă. 30ml Articolul nr TRU FACE SKIN PERFECTING GEL Înlătură semnele timpurii și vizibile ale îmbătrânirii pielii datorată mediului înconjurător. Acest gel ajută la sinteza componentelor structurale ale pielii cu ingredientul kelpadelie o algă marină, fiind mai blând cu pielea decât retinolul. 30ml Articolul nr Pentru beneficii suplimentare de catifelare a pielii, a se folosi împreună cu Polishing Peel (p. 27). Săptămâna a 2-a Săptămâna a 4-a Săptămâna a 8-a TRU FACE LINE CORRECTOR Catifelează liniile cu puterea peptidelor. Această formulă avansată conţine peptide procolagen revoluţionare care ajută la diminuarea aspectului liniilor moderate şi adânci din jurul gurii, a ochilor şi a frunţii. 30ml Articolul nr SELECTAŢI 28 Laba gâştei folosind doar Tru Face Line Corrector. Laba gâştei folosind Tru Face Line Corrector cu instrumentul Nu Skin Galvanic Spa System II. STUDIU CLINIC REALIZAT DE CĂTRE O TERŢĂ PARTE Într-un studiu 2 de 8 săptămâni al unei părţi terţe, cu 40 de subiecţi, gradarea dermatologică a arătat că utilizarea instrumentului Nu Skin Galvanic Spa System II împreună cu Tru Face Line Corrector îmbunătăţeşte aspectul următoarelor zone cheie. Liniile fine: 20% Laba gâştei: 21% Netezire: 17% 2 Studiu de opt săptămâni efectuat de o terţă parte cu 40 de participanţi care au folosit Tru Face Line Corrector cu instrumentul Nu Skin Galvanic Spa System II în anul TRU FACE PRIMING SOLUTION Pregăteşte pielea pentru mai multe rezultate de întinerire. Conţinând Aminogen, o selecţie realizată ştiinţific din 16 aminoacizi diferiţi şi Premocin, acest amorsor optimizează beneficiile produselor Tru Face şi furnizează pielii componente proteice de bază. 125ml Articolul nr

31 29

32 APĂRAREA ÎMPOTRIVA FACTORILOR DE MEDIU Serurile hrănitoare, bogate în antioxidanţi şi ingredientele avansate de protecţie solară protejează şi aduc beneficii pentru o piele vibrantă, cu aspect sănătos. CELLTREX CoQ10 COMPLETE O reţea puternică de beneficii antioxidante. Conţinând CoQ10 şi o reţea antioxidantă completă, această tehnologie promovează producţia celulară de energie permiţându-i pielii dumneavoastră să se refacă cu success după stresul oxidativ zilnic, pentru o înfăţişare radiantă, cu mult întinerită. 15ml Articolul nr CELLTREX ULTRA Cea mai eficientă loţiune de combatere a stresului oxidativ şi de hidratare. Conţinând ulei de măsline și vitaminele A și E, acest ser hrănitor calmează şi protejează pielea, de efectele vizibile ale stresului oxidativ. 15ml Articolul nr SUNRIGHT 35 ȘI SUNRIGHT 50 Protecţie solară de ultimă generaţie. Expunerea excesivă la soare poate conduce la consecinţe nedorite, inclusiv aspect prematur al semnelor vizibile ale îmbătrânirii pe piele, linii fine și riduri. Aceste formule rezistente la apă, fără grăsime, sunt special concepute pentru a promova o piele cu un aspect tineresc oferind protecţie împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. 100ml SUNRIGHT LIP BALM 15 Protejeză și hrănește Protejaţi-vă buzele și ajutaţi-le să arate și să se simtă catifelate. Formula Sunright vă protejează buzele de crăpare, de daunele solare și ajută la prevenirea efectelor nedorite ale expunerii solare. 4,2g Articolul nr Articolul nr SUNRIGHT SUNRIGHT

33 Polishing Peel Micro-abraziune dermică acasă. Demonstrat clinic că oferă rezultate echivalente unei sesiuni profesionale de micro-abraziune dermică, această formulă avansată conţine enzime de dovleac pentru dizolvarea acumulărilor de celule moarte precum şi argilă bentonită pentru îndepărtarea toxinelor, oferind un aspect cizelat, catifelat. 50ml Articolul nr CREAMY HYDRATING MASQUE O oază pentru pielea uscată. Conţinând izomeraţii zaharidice un magnet de hidratare şi extracte din cactus şi conuri de pin, această formulă bogată calmează pielea uscată sau sensibilă, ajutând la reţinerea umidităţii de către piele. 100ml Articolul nr MĂŞTI ŞI LOŢIUNI ABRAZIVE Măştile şi loţiunile abrazive de la Nu Skin reîntineresc pielea fadă şi obosită, extrăgând impurităţile, îndepărtând celulele moarte şi stimulând reînnoirea celulară. Aceste formule revigorante vă vor face să arătaţi şi să vă simţiţi fantastic. EXFOLIANT SCRUB O atingere mai blândă, mai delicată pentru un ten catifelat. Cu diatome marine naturale (alge fosilizate), acest exfoliant delicat catifelează suprafaţa pielii îndepărtând depunerile de celule moarte şi impurităţile ce blochează porii. 100ml Articolul nr BANDEROLĂ DE PĂR NU SKIN Menţineţi părul departe de faţă în timp ce efectuaţi regimul de îngrijire a pielii dumneavoastră. Mărime unică Articolul nr FAN LIFT BRUSH (PENSULĂ) Beneficiaţi de un face lift uşor şi rapid. Realizată special pentru a amesteca uşor şi a aplica uniform Face Lift Powder and Activator. Pachet de 3 bucăţi Articolul nr FACE LIFT POWDER AND ACTIVATOR Arătaţi extraordinar instantaneu. Face Lift Powder and Activator acţionează imediat, oferind pielii dumneavoastră fermitate şi tonifiere temporară, reducând în acelaşi timp aspectul liniilor şi al ridurilor. Face Lift Powder and Activator trebuie folosite împreună dar pot fi achiziţionate separat. Doar pudra Doar activatorul 75g 125ml Articolul nr (Pudra şi Activatorul) Articolul nr (Doar pudra) Articolul nr (Doar activatorul)

VEZI PRODUSELE AICI

34 HIDRATARE ȘI REFACERE Este important să menţineţi echilibrul de hidratare din piele. Nu Skin vă oferă o gamă variată de produse de hidratare uşoare dar şi bogate. Aceste produse de hidratare facială pot fi adăugate regimului pielii dumneavoastră zilnic de bază pentru a vă ajuta să obţineţi hidratarea adecvată pentru un aspect mai sănătos. 32

35 Noi toţi avem nevoie de o loţiune hidratantă, adaptată nevoilor speciale ale pielii noastre. Există mulţi factori diverși care pot influenţa nivelul de hidratare necesar, precum fluctuaţiile de temperatură, poluarea etc. Nu Skin vă oferă o gamă largă de produse hidratante pentru faţă. Aceste produse pot înlocui un produs hidratant de zi sau de noapte pentru a vă ajuta să atingeţi nivelul adecvat de hidratare adaptat propriului tip de piele, pentru un aspect mai sănătos al pielii. HIDRATARE UŞOARĂ HIDRATARE BOGATĂ NaPCA MOISTURE MIST Prospeţime de rouă la doar o pulverizare distanţă. Bogată în ingrediente naturale de hidratare precum NaPCA, acid hialuronic şi uree, această formulă fără grăsimi ajută pielea dumneavoastră să menţină un nivel de hidratare constant. Această pulverizare răcoroasă, revigorantă este ideală şi pentru corp. 250ml Articolul nr Rejuvenating Cream Un plus de hidratare pentru tipurile mai uscate de ten. Formulată pentru a se adresa nevoilor speciale ale tenului uscat, această cremă bogată îmbunătăţeşte capacităţile pielii dumneavoastră de a reţine umiditatea cu puterea de hidratare a acidului hialuronic. Utilizarea zilnică nu îmbunătăţește doar hidratarea ci şi ajută la prevenirea uscării pielii. 75ml Articolul nr ENHANCER Un echilibru natural pentru calmarea şi hidratarea pielii. Conţinând panthenol şi calmanta aloe vera, Enhancer linişteşte pielea şi previne deshidratarea. Folosiţi din abundenţă pentru a ajuta pielea să se simtă confortabil şi să îşi menţină echlibrul natural de hidratare. 100ml Articolul nr Moisture Restore Intense Moisturizer Hidratarea maximă salvează pielea afectată. Mai bogată decât Rejuvenating Cream, Moisture Restore se adresează nevoilor pielii extrem de uscate. Conţinând ulei de fistic, aloe vera şi vitamina E care luptă împotriva stresului oxidativ, această cremă hidratantă bogată întăreşte bariera naturală de lipide în vederea supleţii şi elasticităţii pielii extrem de uscate şi aspre. 75ml Articolul nr HIDRATARE MEDIE NaPCA MOISTURIZER Ajută pielea să menţină preţioasa hidratare. Conţinând vitamina E şi umectantul natural NaPCA, această cremă pătrunde rapid suplimentând capacitatea pielii de a reţine umiditatea. Senzaţia uşoară, de rouă, pe care o oferă face ca această cremă de hidratare să fie ideală pentru toate tipurile de piele. 75ml Articolul nr Intensive Eye Complex Hidratarea intensă îi conferă frumuseţe pielii delicate! Formulată cu alge de mare maronii pentru a îmbunătăţi capacitatea naturală a pielii de a absorbi şi de a reţine umiditatea, această cremă menţine pielea delicată din jurul ochilor hidratată corespunzător, ajutând în acelaşi timp la catifelarea aspectului liniilor fine şi al ridurilor. 15ml Articolul nr

36 ÎNGRIJIRE TOTALĂ De la gelurile de duş şi până la produsele hrănitoare de hidratare, produsele noastre pentru îngrijirea corpului, a părului, pentru bărbaţi şi de îngrijire orală oferă beneficii superioare din cap până-n picioare. 34

37 Body Smoother Sigilaţi umiditatea, blocaţi catifelarea. Imediat după ce faceţi duș sau baie, aplicaţi această loţiune cu absorbţie rapidă pe pielea ușor umedă pentru a sigila umiditate, a limita uscarea și a hrăni pielea cu aloe vera, extract de alge și vitaminele A și E. 250ml Articolul nr Body Bar Un bestseller, acest produs lasă pielea curată şi revigorată. Excelent pentru întreaga familie, acest produs de curăţare a corpului fără săpun îndepărtează murdăria şi impurităţile lăsând pielea curată şi revitalizată. Cu un parfum uşor de grepfrut şi calmanta aloe vera, acest produs este de nelipsit în baie. 100g bar Articolul nr Pachet de 5 bucăţi Liquid Body Lufra Oferiţi-i pielii aspectul şi senzaţia de sănătate. Un exfoliant pentru întregul corp care conţine coji de nucă bine măcinate pentru a îndepărta porţiunile aspre de pe coate, de pe părţile laterale ale braţelor, de pe genunchi, călcâie precum şi de pe alte zone ale corpului. Această formulă exfoliantă revitalizează şi calmează pielea, oferindu-i strălucire. 250ml Articolul nr Liquid Body Bar O experienţă revigorantă şi calmantă. Conţinând un amestec unic de umectanţi pentru o hidratare intensă a pielii, această formulă fără săpun curăţă delicat pielea şi îi protejează bariera de umiditate, delectând în acelaşi timp simţurile cu un parfum revigorant de grepfrut. 250ml Articolul nr Articolul nr ÎNGRIJIREA CORPULUI Produsele Nu Skin de îngrijire a corpului conţin ingrediente destinate să hrănească, să recondiţioneze şi să calmeze. Cu aceste formule avansate, fiecare parte a corpului dumneavoastră se va simţi extraordinar zi şi noapte. BODY CLEANSING GEL Un produs de curăţare în profunzime pentru îngrijirea zilnică a corpului. Îmbogăţită cu aloe vera pentru a păstra pielea fină şi confortabilă, această formulă fără săpun curăţă şi recondiţionează pielea. 250ml Articolul nr ml Articolul nr Perennial Strategie de supravieţuire a pielii cu aspect sănătos. Primul produs de hidratare care conţine IBR-Dormin protejează pielea, oferă rezilienţă și crește durabilitatea celulară această formulă inodoră ajută pielea să rămână moale și cu un aspect sănătos tot timpul anului. 250ml Articolul nr Hand Lotion Soluţia ideală pentru mâinile uscate. Atunci când mâinile dumneavoastră au nevoie de o calmare rapidă datorită deshidratării fără un sentiment uleios sau lipicios, folosiţi Hand Lotion. Pielea absoarbe această loţiune uşoară, lăsând mâinile dumneavoastră catifelate şi hidratate. 125ml Articolul nr Nu Skin Travel Set Luaţi produsele Nu Skin favorite cu dumneavoastră. De fiecare dată când vă aflaţi într-o călătorie de afaceri sau în concediu, acest set foarte util vă ajută să duceţi cu uşurinţă produsele Nu Skin cu dumneavoastră. Cu cele 4 sticluţe de 75 ml şi un pulverizator din material de înaltă calitate, această soluţie convenabilă care economiseşte spaţiu pentru călătoriile dumneavoastră se potriveşte perfect în geanta dumneavoastră. 5 bucăţi Articolul nr

VEZI PRODUSELE AICI

38 Moisturizing Shampoo O oază pentru părul extenuat. Dacă supraîncălzirea, tratarea peste măsură sau vopsirea intensă au avut ca rezultat un aspect şters şi au subţiat firele de păr, este timpul să potoliţi setea părului dumneavoastră cu Nu Skin Moisturizing Shampoo. Conţinând un extract din bumbac înflorit, steroli naturali şi unt de shea, acest şampon hrănitor îi oferă cortexului rezistenţă pentru un păr recondiţionat, cu aspect radiant. 250ml Articolul nr Balancing Shampoo Echilibrul potrivit de curăţare şi hidratare. Unele şampoane întrerup hidratarea naturală, lăsând părul uscat, vulnerabil şi lipsit de strălucire. Nu Skin Balancing Shampoo îndepărtează delicat impurităţile, refăcând aspectul tânăr, rezistent şi sănătos al părului dumneavoastră. 250ml Articolul nr ÎNGRIJIREA PĂRULUI Transformaţi aspectul părului lipsit de viaţă în numai şapte zile cu Nu Skin Hair Care. Folosite în mod regulat, aceste produse avansate ştiinţific corectează şi protejează părul împotriva factorilor agresivi mecanici, de mediu şi ai celor biologici pentru un păr cu un aspect vizibil mai sănătos şi întinerit. Clarifying Shampoo Evidenţiaţi părul curat, strălucitor şi flexibil. Formulat cu extract din seminţe de unt de shea, Nu Skin Clarifying Shampoo atacă depunerile inclusiv nicotina, clorul şi poluanţii din mediu şi îndepărtează semnele vizibile ale îmbătrânirii. Părul dumneavoastră se va simţi curat, strălucitor şi flexibil după o singură spălare şi va arăta mai rezistent şi mai sănătos. 250ml Articolul nr

39 NU SKIN HAIR CARE – STUDIU DE UTILIZARE* Formulat cu tehnologii dovedite ştiinţific, testat şi atestat ca oferind rezultate vizibile, Nu Skin Hair Care îmbunătăţeşte aspectul părului dumneavoastră catifelând cuticula pentru mai multă rezistenţă, strălucire şi flexibilitate. Utilizatori cu păr normal şi gras care au prezentat îmbunătăţiri vizibile după utilizarea sistemului Utilizatori care au observat că aceste produse au acţionat mai eficient decât produsele folosite de către ei în mod curent 60% 82% * Pe baza rezultatelor unui studiu al utilizării de către consumatori, cu 42 de participanţi voluntari care au folosit un set complet de produse Nu Skin Hair Care timp de şapte zile. Participanţii caucazieni şi asiatici cu vârstele cuprinse între 18 şi 64 de ani şi având părul mediu sau lung au fost selectaţi şi li s-a alocat în mod aleatoriu folosirea unei combinaţii de şampon şi balsam în fiecare zi, precum şi a unui tratament de recondiţionare o dată pe săptămână. Utilizatori care s-au bucurat de o experienţă plăcută de utilizare Utilizatori cu păr uscat şi deteriorat care au prezentat îmbunătăţiri vizibile după utilizarea sistemului 84% 88% renu hair mask Păstraţi strălucirea întreaga săptămână. Nu Skin ReNu Hair Mask oferă hidratarea esenţială pătrunzând în firul de păr şi întărind rezistenţa părului deteriorat. Conţinând CS7, un agent de catifelare care se lipeşte şi întăreşte cuticulele, această mască previne despicarea vârfurilor firelor de păr şi deteriorările, oferindu-i părului fineţe, strălucire şi flexibilitate timp de până la şapte zile. 100g Articolul nr Rich Conditioner Bucuraţi-vă de o strălucire tinerească. Creat cu un ph scăzut pentru a sigila cuticulele, obţinând astfel o reţinere sporită a umidităţii, Nu Skin Rich Conditioner conţine unt de shea pentru a îmbiba părul cu lipide ce imită uleiurile naturale. Iar meadowfoam repară daunele şi protejează părul de rupere și subţiere a firelor de păr pentru ca părul dumneavoastră să se simtă şi să arate mai tânăr şi mai strălucitor. 250ml Articolul nr Weightless Conditioner Hidratează fără a compromite volumul. Conţinând un complex de meadowfoam pentru a repara daunele dar şi aminoacizi pentru a maximiza flexibilitatea, Nu Skin Weightless Conditioner oferă recondiţionarea părului fără a compromite volumul. Această formulă unică îmbunătăţeşte starea firelor de păr, promovând un păr cu aspect întinerit care se simte radiant şi plin de volum. 250ml Articolul nr

40 Dividends Shave Cream Curăţă, exfoliază şi hrăneşte în timpul bărbieritului. Spuma concentrată a acestei creme unice, bogate îndepărtează delicat impurităţile şi grăsimile ajutând lama de ras să alunece uşor pentru un bărbierit fin ce face pielea să arate şi să se simtă excelent. 200g Articolul nr Dividends Aftershave Balm Îmbunătăţeşte rezultatele bărbieritului de dimineaţă. Acest balsam uşor lasă părul facial să arate mai fin, mai subţire şi mai greu de observat, pentru ca rezultatele bărbieritului de dimineaţă să dureze mai mult. De asemenea, aplanează omisiunile ramei de ras şi răcoreşte, calmând pielea în acelaşi timp. 50ml Articolul nr Nu Skin Toiletry Bag Călătoriţi cu stil. Organizaţi articolele dumneavoastră de toaletă în această convenabilă geantă de toaletă. Prezintă două compartimente spaţioase cu închidere sigură cu fermoar. Partea exterioară din nailon durabil protejează împotriva uzurii și a daunelor obișnuite care apar în timpul călătoritului. Articolul nr BĂRBAŢI Obţineţi mai mult de la rutina de dimineaţă. Nu Skin for Men Dividends oferă beneficii suplimentare de îngrijire a pielii fără complicaţii suplimentare. 38

41 COLECŢIA AP-24 ORAL CARE Planul dumneavoastră de acţiune pentru o gură reîmprospătată. Această colecţie conţine 2 paste de dinţi anti-placă cu fluor, 2 paste de albire a dinţilor cu fluor, 2 pachete a câte 3 periuţe de dinţi şi 1 spray de gură, toate ambalate într-o geantă cosmetică uşor de transportat. Articolul nr ÎNGRIJIRE ORALĂ Conţinând un agent de combatere a plăcii dentare şi formule brevetate, produsele AP-24 vă oferă un regim avansat de îngrijire a sănătăţii orale oferindu-i gurii o senzaţie de prospeţime, furnizând în acelaşi timp protecţie împotriva plăcii dentare 24 de ore pe zi. AP-24 Anti-Plaque Breath Spray (SPRAY DE GURĂ) Un spray convenabil la drum care împrospătează. Câteva pulverizări vă oferă o senzaţie de prospeţime în orice moment, oferind în acelaşi timp protecţie împotriva plăcii dentare. 30ml Articolul nr AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste (PASTĂ DE DINŢI CU EFECT DE ALBIRE) O singură formulă pentru dinţi mai albi, mai curaţi. Această pastă de dinţi avansată albeşte dinţii fără peroxid, ajutând în acelaşi timp la prevenirea apariţiei cariilor şi a formării plăcii dentare. 110g AP-24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste (PASTĂ DE DINŢI ANTI-PLACĂ) O pastă de dinţi care luptă împotriva plăcii dentare. Această formulă luptă împotriva apariţiei cariilor şi acţionează împotriva apariţiei plăcii dentare, oferindu-i prospeţime respiraţiei datorită aromei de vanilie şi mentă. 170g AP-24 Anti-Plaque Toothbrush (PERIUŢĂ DE DINŢI) Periuţa de dinţi pentru întreaga familie. Această periuţă de dinţi cu un design special a fost creată pentru a îndepărta eficient placa dentară, curăţând gingiile cu blândeţe. Pachet de 3 bucăţi Articolul nr Articolul nr Articolul nr

42 epoch Nu Skin a colaborat cu etnobotanişti premiaţi pentru a crea linia de produse Epoch. Creată în echilibru cu natura, Epoch foloseşte cunoştinţele mai multor culturi indigene cu privire la utilizarea eficientă a plantelor. Experimentaţi Epoch şi descoperiţi un nou mod de a îngriji corpul şi lumea din jurul dumneavoastră.* *Nu Skin donează 0,25 USD către Nu Skin Force for Good Foundation pentru fiecare produs Epoch vândut – dăruind la rândul său comunităţilor care împărtăşesc cunoştinţele lor cu noi.

VEZI PRODUSELE AICI

43 PROIECTUL SEMINŢELE SPERANŢEI DIN MALAWI Se spune că toate lucrurile au o cauză şi un efect – astfel, 0,25 USD obţinuţi prin vânzarea fiecărui produs Epoch Baobab Body Butter urmează să fie donaţi către Nu Skin Force for Good Foundation pentru proiectul Seminţele Speranţei din Malawi. Viaţa ar fi imposibilă în anumite părţi din Africa fără arborele de baobab. Un arbore de baobab poate stoca în trunchiul său gros până la de litri de apă. În perioada sezonului secetos, aceste rezervoare vii le oferă apă şi hrană comunităţilor învecinate – menţinându-le în viaţă. Iniţiativa de reîmpădurire Seminţele Speranţei din Malawi se axează pe plantarea şi ocrotirea copacilor, inclusiv a baobabului, în satele locale, oferindu-le astfel protecţie preţioaselor resurse ale oamenilor din Malawi. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi EPOCH BAOBAB BODY BUTTER Potoliţi setea pielii dumneavoastră. Această cremă foarte bogată potoleşte setea pielii uscate cu unt de shea, ulei de nuci macademia şi fructul baobabului african. Aceste etnobotanice atestate de trecerea timpului promovează o piele catifelată şi suplă care rămâne fină la atingere pe parcursul întregii zile, ajutând la a spori în acelaşi timp rezistenţa pielii. 125g Articolul nr EPOCH FIREWALKER Calmează picioarele. Formulat cu extract din planta hawaiiană ti (Cordyline terminalis) folosită în mod tradiţional de către polinezienii care obişnuiau să meargă pe jar pentru a absorbi căldura şi a răcori şi calma pielea – această cremă etnobotanică calmează pielea picioarelor. Uleiul de babassu (Orbignya phalerata) oferă cantitatea perfectă de hidratare. 100ml Articolul nr FAŢĂ ŞI CORP Având în componenţa lor unele dintre cele mai importante ingrediente distincte naturale, formulele Epoch pentru faţă şi corp conţin ingrediente botanice benefice pielii care calmează şi hrănesc pielea. EPOCH ICEDANCER Împrospătează şi tonifică pielea picioarelor. După ce aţi stat în picioare o zi întreagă, calmaţi-vă picioarel cu acest gel fără alcool formulat cu mentă sălbatică naturală (Mentha arvensis). A fost folosită de către triburile nativilor americani pentru proprietăţile sale de calmare. Având în combinaţia sa castane sălbatice, eucalipt şi ulei de izmă, această formulă transparentă, răcoritoare poate fi aplicată direct peste ciorapi pentru a tonifia rapid picioarele dumneavoastră. 100ml Articolul nr EPOCH SOLE SOLUTION Ameliorează aspectul sănătos al călcâielor, degetelor de la picioare şi al tălpilor. Pentru acele persoane care au nevoie de mai mult decât de o simplă cremă hidratantă, Sole Solution ajută la a oferi aspectul sănătos şi catifelat al picioarelor. Conţinând boabe zdrobite de ienibahar (Pimenta dioica) folosite în mod tradiţional de către locuitorii din America Centrală pentru a calma sentimentul de piele uscată a călcâielor. 125ml Articolul nr

44 EPOCH EVERGLIDE Calmaţi pielea în timp ce vă radeţi. Bucuraţi-vă de o senzaţie plăcută atunci când vă radeţi cu Everglide. Conţine lumânărică, o plantă folosită de către nativii din sud-vestul Americii pentru proprietăţile sale calmante. 125g Articolul nr EPOCH HAND PURIFIER Curăţă mâinile în orice moment. Conţinând levănţică, folosită în Europa pentru efectele sale de curăţare, Hand Purifier curăţă și ajută la lupta împotriva germenilor și a bacteriilor. 100ml *Include un recipient reîncărcabil de 15 ml. Articolul nr EPOCH GLACIAL MARINE MUD Îndepărtaţi ce este rău, evidenţiaţi ce este bun. Extrageţi impurităţile, îndepărtaţi celulele moarte şi hrăniţi pielea cu o matrice substanţială de componente benefice şi oligoelemente. Legendele spun că indigenii au încercat să folosească acest lut special pentru olărit. Nu au reuşit din cauza particulelor fine pe care le conţine însă au observat că mâinile lor au devenit mai fine şi mai catifelate. EPOCH DEODORANT O abordare naturală a prospeţimii. Conţinând Citrus aurantium amara, această formulă antiperspirantă alunecă uşor şi calmează pielea. 50g Articolul nr g Articolul nr COLECŢIA EPOCH FORCE FOR GOOD Îngrijiţi-vă pielea dar şi lumea din jurul dumneavoastră. Colecţia conţine şase produse Epoch : Sole Solution, Glacial Marine Mud, Baobab Body Butter, IceDancer, Firewalker şi Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner, toate oferite într-o cutie reutilizabilă, cu motiv african. Articolul nr ȘCOALA DE AGRICULTURĂ PENTRU INDEPENDENŢA FAMILIEI (SAFI) SAFI se concentrează asupra a-i ajuta pe oamenii din Malawi să înveţe tehnici de agricultură mai bune, precum creșterea animalelor, irigarea prin picurare, conservarea pădurilor și multe, multe altele. Satul Mtalimanja, care a primit primul grup de fermieri din Malawi și familiile acestora în septembrie 2007, este proiectul cel mai ambiţios și extensiv pe care Nu Skin l-a realizat vreodată pentru a ajuta populaţia din Malawi nu doar pentru un anotimp sau pentru un an, dar pentru generaţiile viitoare. Achiziţionând Colecţia Epoch Force for Good, în plus faţă de cei 0,25 US$ donaţi către Nu Skin Force for Good Foundation din fiecare produs Epoch vândut, Nu Skin va dona 4 către Proiectul SAFI. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi EPOCH BLEMISH TREATMENT Îmbunătăţește apariţia erupţiilor dizgraţioase. Blemish Treatment combină ingredientele dovedite de curăţare a porilor cu planta Lacrimile lui Iov folosită de-a lungul timpului în Asia pentru a reduce aspectul de înroșire a pielii. 15ml Articolul nr EPOCH POLISHING BAR Face pielea să strălucească cu fiecare curăţare. Conţinând Glacial Marine Mud şi tsuga heterophylla (scoarţă terestră) – folosită de nativii americani de pe coasta Pacificului pentru a exfolia pielea – acest agent de curăţare fără săpun ajută la îndepărtarea impurităţilor şi a grăsimilor în exces. 100g Articolul nr

45 Nectarul de Ava puhi a fost folosit pentru produsele Ava puhi moni. EPOCH AVA PUHI MONI ANTI-DANDRUFF SHAMPOO Luptă împotriva mătreţei în fiecare zi. Acest şampon pe bază de plante este formulat cu frunze de viţă albă folosite de către nativii americani pentru a trata pielea uscată, care se descoamează. Spre deosebire de alte șampoane, acest şampon cu utilizare zilnică conţine Ava puhi moni pentru a menţine părul fin şi mătăsos, cu un miros proaspăt şi plăcut. 250ml Articolul nr EPOCH AVA PUHI MONI CONDITIONER Paradisul părului. Acest balsam etnobotanic este formulat pentru a menţine aspectul sănătos, strălucitor şi frumos al părului. Perfect pentru a fi utilizat cu Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo. 250ml Articolul nr EPOCH AVA PUHI MONI SHAMPOO AND LIGHT CONDITIONER Curăţă şi hidratează părul. Conţinând două produse într-unul singur, acest şampon etnobotanic bogat, împreună cu balsamul uşor, curăţă delicat şi hidratează, lăsând părul curat, vibrant şi strălucitor. 250ml Articolul nr PĂRUL Şamponul şi balsamul Ava puhi moni. Timp de generaţii, polinezienii au extras nectarul din bulbul de Ava puhi direct pe părul lor pentru a-l curăţa şi a-l recondiţiona. Cu Epoch, puteţi şi dumneavoastră să experimentaţi beneficiile de recondiţionare, calmare şi îmbunătăţire a strălucirii pe care le oferă Ava puhi moni. EPOCH BABY HIBISCUS HAIR AND BODY WASH Fără lacrimi – doar un zâmbet în timpul băiţei. Acest şampon care nu provoacă lacrimi conţine extract din floare de hibiscus, plantă folosită în mod tradiţional de culturile din Asia de Sud-Est şi America Centrală pentru a hidrata şi a menţine aspectul sănătos al scalpului, în timp ce curăţă părul şi pielea. Poate fi dispensat cu uşurinţă cu o singură mână. 150ml Articolul nr

46 EPOCH ESSENTIAL OILS În mijlocul vieţii moderne riguroase, Nu Skin vă oferă Epoch Essential Oils, soluţii etnobotanice care îmbunătăţesc interacţiunea umană și crează experienţe senzoriale cu lumea naturală. Uleiuri singulare și mixte oferă o varietate de arome expresive și soluţii care exaltează orice rutină sau ocazie. 44

47 Conectaţi-vă la simţurile dumneavoastră. Epoch Essential Oils nu constituie doar un parfum, aceste uleiuri adaugă calitate vieţii noastre. Folosiţi ce se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră, un ulei esenţial singular sau o combinaţie. ULEIURI SINGULARE EPOCH PEPPERMINT Mentha piperita Bucuraţi-vă de aroma puternică și revigorantă a Epoch Peppermint Essential Oil, acesta vă va oferi o senzaţie stimulantă în timp ce va crea o senzaţie pozitivă și de reîmprospătare. 15 ml EPOCH LAVENDER Lavendula angustifolia Aroma naturală, florală a acestui ulei oferă o senzaţie de liniște. Conectaţi-vă cu dumneavoastră înșivă și bucuraţi-vă de acest moment de relaxare, chiar și în zilele cele mai ocupate cu Epoch Lavender. EPOCH LEMON Citrus limon Epoch Lemon vă oferă o senzaţie de prospeţime puternică, care vă va surprinde și încânta simţurile. Acest ulei poate, de asemenea, fi folosit pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, pentru o senzaţie reală, de miros de grădină proaspătă. 15 ml Articolul Nr ml Articolul Nr Produs folosind Procesul de Calitate Pharmanex 6S Articolul Nr COMBINAţII DE ULEIURI EPOCH HARMONY Amestec de scorţișoară și cuișoare Epoch Harmony este un amestec puternic de scorţișoară și cuișoare. Mulţumită aromelor sale puternice, acest amestec este o frumoasă combinaţie de senzaţii de care vă puteţi bucura pentru un sentiment plăcut și confortabil. 15 ml EPOCH CHILL Amestec de eucalipt și pin Aroma potentă a uleiului Epoch Chill provine din eucaliptol, un element chimic format în mod natural. Eucaliptol are un miros proaspăt, asemenător camforului pentru o senzaţie de respiraţie ușoară și de răcorire. 15 ml EPOCH SUNSHINE Amestec de mentă și citrice Savuraţi mirosul de coajă de lămâie al Epoch Sunshine, un amestec echilibrat de citrice și mentă ca ulei esenţial. Această combinaţie exotică vă va face să vă simţiţi revigoraţi, un început perfect pentru fiecare zi. 15 ml EPOCH PEACE Amestec de levănţică și bergamotă Acest ulei Epoch Peace Essential Oil vă va oferi senzaţia de pace, tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă recăpăta echlibrul. Luaţi acest amestec de ulei esenţial cu dumneavoastră oriunde vă duce stilul de viaţă ocupat. 15 ml Articolul Nr Articolul Nr Articolul Nr Articolul Nr Bucuraţi-vă de folosirea Epoch Essential Oils difuzându-le în aer cu ajutorul Epoch Diffusers. EPOCH DIFFUSER Dispozitivul ultrasonic Epoch Diffuser vibrează pentru a vaporiza apă și ulei esenţial într-o pulverizare extrem de fină. Datorită aspectului său personalizabil și mărimii mici se potrivește ușor și perfect în diferite camere ale casei dumneavoastră. Dimensiuni: Ø 13.6 x H 14 cm Articolul Nr EPOCH AROMATIC STONE Bucuraţi-vă de uleiul favorit Epoch Essential Oil oriunde mergeţi și oricând doriţi, într-un mod natural. Cutia compactă unde se află piatra aromată o face ușor și discret de folosit. Dimensiuni: Ø 5 x H 2 cm Articolul Nr

VEZI PRODUSELE AICI

 

48 NU COLOUR Combinată cu cea mai bună ştiinţă de îngrijire a pielii, această linie cosmetică defineşte şi evidenţiază frumuseţea dumneavoastră naturală oferindu-le culorilor tot ce este mai bun de la Nu Skin. O extensie a unei bune îngrijiri a pielii, produsele cosmetice Nu Colour protejează, corectează şi îmbunătăţesc aspectul natural al pielii dumneavoastră. 46

49 TENUL ÎNFRUMUSEŢARE Utilizând tehnologia de ultimă oră în combinaţie cu ingrediente uşoare şi pure, Nu Skin a realizat o colecţie de produse care vor defini şi vor evidenţia frumuseţea dumneavoastră naturală. TENUL TENUL Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 Atât de pur, de natural şi de frumos. Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 Fair Sand Honey Medium Beige O cremă hidratantă care vă oferă o acoperire radiantă și ușoară pentru a reflecta tonusul natural al pielii dumneavoastră. În plus, conţine ingrediente anti-îmbătrânire, factor SPF și efecte de corectare a culorii (CC ). Datorită acestor ingrediente anti-îmbătrânire, sunteţi înarmat(ă) pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și al ridurilor, iar factorul SPF va ajuta la protecţia pielii dumneavoastră de efectele nedorite ale expunerii excesive la soare. 40ml Advanced Liquid Finish SPF 15 Concealer Almond Honey Beige Light Pink Ochre Medium Ochre Medium Sunset Beige Tawny Tan Mocha Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. CULORI RECI CULORI CALDE Advanced Liquid Finish SPF 15 Culoare ușoară și radiantă. O formulă cu acoperire medie, pentru un finisaj mat și ireproșabil, reducând înroșirea și aspectul fad al tenului. Conţine SPF 15, care ajută la protecţia pielii împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare și ingrediente anti-îmbătrânire care ajută la reducerea apariţiei liniilor fine și a ridurilor pentru un aspect luminos. 30ml Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Custom Colour MoisturShade Wet/Dry Pressed Powder Finishing Powder Menţineţi înfăţişarea impecabilă. Această pudră deosebită ajută la fixarea fondului de ten şi a fardului pentru a crea un aspect natural, fără cusur fără a face cute sau cruste. 30g Porcelain Beige Vanilla Beige Buffed Ivory Soft Amber Concealer Care defecte? Articolul nr Tehnologia superioară a polimerilor creează o cremă corectoare puternică ce oferă o acoperire de durată. Îi oferă pielii vitamine şi ingrediente botanice benefice. 2,65g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. CUSTOM COLOUR MOISTURSHADE WET/DRY PRESSED POWDER 1 Două produse într-unul singur pentru o acoperire fără cusur. Această pudră rezistentă funcţionează ca o pudră fixantă în timpul zilei şi ca fond de ten în timpul serii. Aplicaţi uscat pentru a fixa machiajul şi pentru a reduce strălucirea sau aplicaţi cu buretele umed pentru o acoperire maximă şi un aspect fără cusur. CUSTOM COLOUR MOISTUR- SHADE WET/DRY PRESSED POWDER COMPACT 2 Împrospătaţi-vă aspectul pe timpul zilei. Introduceţi fardul Custom Colour MoisturShade Wet/Dry Pressed Powder cu nuanţa preferată în acest portfard convenabil şi aveţi tot ce vă trebuie pentru a menţine un aspect impecabil întreaga zi. Conţine o oglindă şi un burete pentru aplicare umedă/uscată. 1 bucată Articolul nr Fardurile se vând separat. 11,3g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 1 Portfardul se vinde separat. 47

50 custom colour desired effects eye shadow CULORI RECI CULORI CALDE CULORI NEUTRE Smoke* Shell* French Vanilla* Espresso* Pearl Green* Defining Effects Smooth Eye Liner (CREION DE OCHI) Slate Grey* Azalea Pink* * Până la epuizarea stocurilor. Sandy Gold* Coffee Bean* CULORI CALDE Jet Black* * Până la epuizarea stocurilor. CULORI NEUTRE OCHII Custom Colour Desired Effects Eye Shadow 1 Ochii incredibili care a fost destinat să îi aveţi. Conţinând jojoba şi micro-pudre pentru a obţine o textură delicată, uşor de combinat, această formulă foarte rezistentă este disponibilă într-o gamă de farduri catifelate cu nuanţe diferite. 7g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 1 Portfardul se vinde separat. Defining Effects Smooth Eye Liner (CREION DE OCHI) Definirea ochilor nu a fost niciodată atât de uşoară. Această formulă cremoasă şi delicată alunecă uşor oferindu-vă un control total pentru a obţine efectul dorit de machiaj: linii fine, precise; linii combinate delicat; sau un look de seară misterios. 1,13g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Custom Colour Desired Effects Eye Shadow Compact 2 Personalizaţi machiajul dumneavoastră. Creaţi-vă propriul look combinând cele două nuanţe preferate de farduri Custom Colour Desired Effects Eye Shadow în acest portfard convenabil. 1 bucată Articolul nr Fardurile se vând separat. BUZELE CULORI RECI CULORI CALDE CULORI NEUTRE Replenishing Lipstick Petal Pink* Antique Rose* Champagne Kisses* Brandy* Flushed* Berry Glaze* Cha Cha Red* Sunset* Contouring Lip Gloss Crystal Clear* * Până la epuizarea stocurilor. BUZELE Replenishing Lipstick (RUJ) Buze întinerite, irezistibile. Acest ruj catifelat îmbunătăţeşte aspectul buzelor dumneavoastră cu o culoare bogată, durabilă şi cu protecţia suplimentară a ingredientului ulei de fruct olea europaea. Acest ingredient brevetat oferă importante beneficii antioxidante şi de hrănire a ţesutului pentru buze catifelate şi cu aspect întinerit. 4g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Contouring Lip Gloss Oferiţi-le buzelor volum şi un aspect întinerit. Acest luciu ultra strălucitor şi rezistent conţine oligopeptide pentru a defini şi a contura buzele, concentrându-se asupra arcului lui Cupidon. Pentru a obţine buze pline, cu aspect tineresc. Poate fi folosit autonom sau împreună cu nuanţa preferată de ruj Nu Colour Replenishing Lipstick. 14,16g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 48

51 OBRAJII BRONZING PEARLS Un aspect bronzat cu o simplă aplicare. Conţinând o pudră mătăsoasă sub formă de mici sfere asemănătoare perlelor, cu cinci nuanţe diferite, este perfectă pentru toate tipurile de ten. Aplicaţi această pudră pentru a adăuga o radianţă strălucitoare, asemănătoare bronzului din sărutul soarelui, pentru un aspect sănătos şi vibrant. 30g Articolul nr BRONZING BRUSH A se utiliza impreună cu Nu Colour Bronzing Pearls pentru un ten strălucitor. 1 bucată Articolul nr SET DE PENSULE COSMETICE Secretul unui machiaj de artist. Acest set de şase pensule de machiaj de o foarte bună calitate este creat pentru a vă oferi o aplicare perfectă a machiajului indiferent de stilul ales de dumneavoastră. Mânerul de culoarea perlelor este frumos stilizat cu accente aurii. 6 bucăţi Articolul nr Nu Colour Cosmetic bag O geantă cosmetică cu stil pentru produsele dumneavoastră de înfrumuseţare. Această geantă cosmetică stilată, bine structurată este realizată din micro-fibre cu accente din piele maronie. 1 bucată OGLINDA Nu Skin Vedeţi diferenţa. Această oglindă subţire este încorporată într-o carcasă rezistentă din plastic pentru a putea fi luată oriunde megeţi. 1 bucată Articolul nr Articolul nr

52 50

53 DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR Pe lângă faptul că vă ajutăm să arătaţi cel mai bine, suntem angajaţi să îmbunătăţim felul în care vă simţiţi. Pharmanex oferă o abordare completă, cu suplimente alimentare formulate pentru a hrăni şi a proteja corpul dumneavoastră. Având oameni de ştiinţă dedicaţi şi afiliaţii cu instituţii ştiinţifice din întreaga lume, motorul nostru de cercetare şi dezvoltare produce produse inovative. 51

54 PRODUSE NUTRITIVE PRODUSE NUTRITIVE Pharmanex a creat suplimente complexe care oferă corpului nivele importante de vitamine și minerale. Este important să aveţi o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. 52

55 LifePak + Pentru a rămâne sănătoşi toată viaţa începeţi prin a mânca ceea ce trebuie. Există o mulţime de dovezi ştiinţifice care demonstrează beneficiile pentru sănătate oferite de anumiţi nutrienţi. O alimentaţie sănătoasă trebuie să conţină un echilibru de macronutrienţi (grăsimi, proteine şi carbohidraţi) şi micronutrienţi (vitamine şi minerale) pentru a răspunde nevoilor nutriţiei umane. LifePak + vă va furniza o cantitate importantă de vitamine şi minerale necesare, care va ţinti nouă funcţii importante ale organismului dumneavoastră. 60 de pliculeţe conţinând 4 tablete fiecare Articolul nr FI – NO CZ – GB – HU – NL AT – BE – CH – DE – FR – IT – LU DK – ES – IE – IS – PL PT – RO – SK LifePak + Temelia dumneavoastră pentru sănătate de o viaţă. Pharmanex a creat un supliment complet de micronutrienţi care oferă corpului nivele benefice de vitamine şi minerale importante, precum şi un arsenal complet de produse vegetale. LifePak + oferă beneficii nutriţionale esenţiale care sunt susţinute de ştiinţă. 9 FUNCŢII ÎNTR-O SINGURĂ FORMULĂ FUNCŢIA COGNITIVĂ Iod, zinc,… 1 SĂNĂTATEA PIELII Niacină, biotină, 2 PROTECŢIA REŢELEI ANTIOXIDANTE Seleniu, mangan, vitamina C, 3 VEDEREA Vitamina A, vitamina B2 & zinc. 5 SĂNĂTATEA CARDIOVASCULARĂ Vitamina K & calciu,… 6 SUSŢINEREA SISTEMULUI IMUNITAR Vitamina C, zinc & cupru,… 7 Nu lăsaţi garda jos Corpul dumneavoastră este expus în mod constant luminii solare, poluării şi stresului care pot slăbi bariera de protecţie a pielii. Cu formula sa avansată, LifePak + furnizează vitamina C, care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. SĂNĂTATEA OASELOR Calciu, vitamina D, 4 METABOLISMUL Vitamina B1, iod, cupru,… 8 FUNCŢIA TIROIDEI Iod & seleniu. 9 PACHETUL ADR ESSENTIAL NUTRITIONALS, CARE CONŢINE LIFEPAK +, MARINE OMEGA ȘI JVI Pentru mai multe informaţii referitoare la modalitatea prin care puteţi să beneficiaţi de această promoţie specială vă rugăm să vă adresaţi Distribuitorului dumneavoastră. 1 Contribuie la funcţia cognitivă normală. 2 Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. 3 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 4 Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos. 5 Contribuie la menţinerea vederii normale. 6 Contribuie la coagularea normală a sângelui. 7 Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. 8 Contribuie la metabolismul energetic normal. 9 Contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide. 53

56 SUSŢINERE PENTRU O FUNDAŢIE SOLIDĂ Pentru a susţine un nivel de sănătate optimă, este recomandată o alimentaţie echilibrată care conţine vitamine, minerale şi alte produse nutritive, împreună cu un stil de viaţă sănătos. Datorită cerinţelor unui stil de viaţă aglomerat, consumul adiţional de produse nutritive selectate poate completa alimentaţia dumneavoastră normală, în fiecare zi. LifePak, JVi + şi Marine Omega sunt concepute în mod special pentru a vă ajuta să oferiţi baza nutriţională pentru a face eforturile necesare în lumea de astăzi. Marine OMEGA Marine Omega este un supliment alimentar bogat în acizi graşi omega-3 care conţine acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), care oferă mg/zi acizi graşi omega-3 din ulei de krill şi de peşte. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. În plus, DHA contribuie la menţinerea funcţionării normale a creierului şi a unei vederi normale. 120 de capsule gel Articolul nr CZ – DK – GB -IE – IS – NO – SE AT – BE – DE – FR – IT – LU – NL HU – RO – SK ES – PL – PT Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi JVi Joie de Vivre Prindeţi un gust de viaţă JVi este o băutură pe bază de concentrat, sucuri și puree de fucte și legume, selectate cu grijă pentru a vă răsfăţa papilele gustative. Deoarece atunci când cele mai bune fructe și legume din Europa se îmbină cu fructele imperiale: goji, cătină albă și acerola, dumneavoastră veţi recolta roadele. Acestea sunt cunoscute pentru conţinutul lor ridicat de vitamine și minerale, în special vitamina C și au fost consumate în mod tradiţional în culturile din America de Sud și din Asia, făcând parte dintr-o dietă sănătoasă. Această băutură de culoare portocalie conţine carotenoide și este bogată în vitamina C, care contribuie la: Protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ Funcţia normală a sistemului imunitar Formarea normală a colagenului pentru sănătatea pielii Faceţi parteneriat cu JVi pentru a reîntări protecţia corpului dumneavoastră și pentru un aspect strălucitor, din interior spre exterior. 2 sticle de 750 ml Articolul nr HU, RO, SK, CZ, PL GB, IE, DK, SE, NO, SE, IS, FI BE, NL, LU, DE, CH, AT, FR, IT, ES, PT 54

VEZI PRODUSELE AICI

57 CUM ŞTIU NIVELUL MEU DE CAROTENOIDE? Scanerul BioPhotonic Pharmanex, dezvoltat de către oameni de ştiinţă de la o universitate de cercetare de vârf din SUA, este un instrument unic care măsoară nivelul carotenoidelor din ţesutul pielii în mod neinvaziv, folosind ştiinţa de mult acceptată a spectroscopiei Raman. Prin plasarea palmei dumneavoastră în faţa luminii albastre a Scanerului, sigure şi cu o energie scăzută, în câteva secunde veţi obţine o citire a nivelului carotenoidelor din pielea dumneavoastră Scorul dumneavoastră Carotenoid al Pielii (SCS). Tehnologia Scanerului BioPhotonic este brevetată şi constituie o modalitate rapidă şi confortabilă de a determina dacă produsele dumneavoastră, precum LifePak + şi JVi, fac să crească Scorul dumneavoastră Carotenoid al Pielii. GARANŢIA DE RETURNARE A BANILOR În cazul în care Scorul Carotenoid al Pielii dumneavoastră nu se îmbunătăţeşte după ce aţi consumat suplimente certificate SCS, banii dumneavoastră vor fi returnaţi*. -..Datorită Scanerului Pharmanex BioPhotonic este posibill să arătăm în mod clar cum LifePak + creşte Scorul Carotenoid al Pielii. agecontrol.ro, Distribuitor Nu Skin *Pentru detaliile complete ale acestei garanţii, vizitaţi SCANERUL PHARMANEX BIOPHOTONIC S3 Este următoarea generaţie de inovaţie în afaceri prin faptul că este mai mic, mai rapid și portabil. S3 a fost numit câștigătorul medaliei de bronz în 2014 de către International Design Excellence Awards (IDEA) și a fost selectat drept câștigător al Premiilor 2015 BIG Innovation (Inovaţii MARI). Conform BIG, Scanerul motivează utilizatorii să monitorizeze îmbunătăţirile pielii lor pe măsură ce introduc schimbări în dieta și în stilul lor de viaţă. Disponibil din aprilie 2014 pentru toţi Distribuitorii calificaţi. 55

58 PROGRAMUL TR90 ÎNCEPEţI TRANSFORMAREA DUMNEAVOASTRĂ În această perioadă există o presiune ridicată să arătăm tineri și să avem o siluetă perfectă. Atunci când este vorba de a dezvolta obiceiuri alimentare noi și sănătoase pentru a obţine silueta ce o dorim, ne lipsește voinţa, timpul sau poate dietele tradiţionale nu funcţionează pentru noi. Prezentăm TR90, un sistem revoluţionar de control al greutăţii și de formare a corpului, pentru a vă ajuta mintea și corpul să se unifice pentru un „nou” aspect al dumneavoastră. 56

59 Programul TR90 constă în trei elemente importante: suplimentele alimentare, un plan alimentar cu batoane de înlocuire a meselor și un plan de exerciţii pentru a vă ajuta pe drum. Suplimentele alimentare vă vor ajuta să vă menţineţi motivaţia la un nivel optim. GHIDUL PROGRAMULUI TR90 A face exerciţii adaptate stilului de viaţă personal, ajustarea obiceiurilor alimentare și stabilirea de obiective sunt subiecte importante în acest program. Consumul de proteine este o componentă cheie a Programului TR90. Proteinele sunt nutrienţi importanţi pentru a contribui la menţinerea masei musculare. După aceea este timpul să începeţi să vă gândiţi la modelul de exerciţii. Sunteţi obișnuit(ă) să faceţi sport sau nu? Nu vă îngrijoraţi, acest ghid vă va ajuta să treceţi cu bine prin această călătorie a transformării. Batonul-M TR90 Batoanele delicioase de înlocuire a meselor când sunteţi la drum sunt disponibile în două arome: ciocolată și lămâie crocantă. Acestea oferă nivelul adecvat de proteine de înaltă calitate care contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare într-un mod convenabil şi uşor. Batoanele-M TR90: Pot fi ușor integrate în stilul dumneavoastră de viaţă. Îndepărtează presupunerile. Sunt convenabile, discrete și gata de folosit când sunteţi la drum. Constitue soluţia ideală pentru persoanele ocupate. Ciocolată 60g/baton Lămâie crocantă 59g/baton Articolul nr. Batonul-M de ciocolată TR90 (30 batoane) AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL DK – GB – IE – IS – PT HU – RO CZ – SK FI – SE ES – NO IT Batonul-M de lămâie crocantă TR90 (30 batoane) AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL DK – GB – IE – IS – PT HU – RO CZ – SK FI – SE JS TR90 Pentru un impuls de două săptămâni și pentru a vă pregăti pentru un succes de durată. 15 pliculeţe COMPLEXUL C TR90 Este mintea dumneavoastră gata să simtă transformarea? Complexul C este partenerul dumneavoastră în călătoria TR de capsule COMPLEXUL F TR90 Acceleraţi sistemul organismului dumneavoastră! 120 de capsule ES -NO IT Pachetul TR90 include: Programul TR90 ADR de 3 luni: 1 JS TR90, 3 Complex C TR90, 3 Complex F TR90, 30 de Batoane-M TR90, 1 Ghid al Programului TR90, 1 Jurnal al Transformării și alte articole pentru a vă susţine în procesul de transformare. Articolul nr GB – IE BE – CH – FR – LU AT – CH – DE – LU BE – NL CH – IT ES PT NO DK SE IS FI CZ HU RO SK Luna 1: 1 TR90 JS, 1 TR90 Complex C, 1 TR90 Complex F, 30 Batoane-M TR90, 1 Ghid al Programului TR90, 1 Jurnal al Transformării și alte articole pentru a vă susţine în transformarea dumneavoastră. Lunile 2 și 3: 1 TR90 Complex C și 1 TR90 Complex F. Articolul nr GB – IE BE – CH – FR – LU AT – CH – DE – LU BE – NL CH – IT ES PT NO DK SE IS FI CZ HU RO SK 57

60 SOLUŢII Formulate pentru a corespunde necesităţilor cotidiene. Stilurile de viaţă actuale ne solicită organismul mai mult ca oricând. Produsele noastre Pharmanex Solutions conţin ingrediente de înaltă calitate, în cantităţi optime şi sigure. Fiecare produs asigură nutrienţii ţintă de care organismul nostru are nevoie pentru a putea ţine pasul cu rutina zilnică – asigurând soluţii viabile la solicitările vieţii de zi cu zi. 58

61 Ginseng Rodie Cordyceps sinensis Am folosit R 2 timp de aproape 4 luni şi pot să spun că atunci când am început să îl folosesc am simţit un val enorm de energie, a devenit a doua mea zi de naştere. Elena Leonova, Executiv Blue Diamond, Rusia Am un nivel ridicat de energie întreaga zi. Şi chiar după o zi solicitantă, pot să mă concentrez foarte bine seara. Doris Postelt, Executiv Diamond, Germania Seminţe de broccoli Seminţe de struguri Suc de portocală Seleniu R 2 – REVIGORAŢI-VĂ ŞI REÎNCĂRCAŢI-VĂ DE ENERGIE De-a lungul timpului, corpul nostru poate deveni mai puţin eficient în protejarea celulelor noastre împotriva daunelor oxidative iar celulele încep să acumuleze reziduuri celulare şi produse secundare. Pierderea vigorii fizice, reducerea acuităţii mentale şi lipsa dorinţei sexuale reprezintă semnele obişnuite ale îmbătrânirii ceea ce, până la urmă, numim pierderea vitalităţii. Sunteţi gata să vă simţiţi tineri? Nu sunteţi singurii. Luat seara, R 2 Night vă ajută să începeţi fiecare zi simţindu-vă revigoraţi. Luat dimineaţa, R 2 Day vă ajută să vă simţiţi reîncărcaţi de energie şi să preluaţi controlul unei noi zile. R 2 DAY R 2 Day oferă un amestec excelent de ingrediente cheie precum Cordyceps sinensis, rodie şi Panax Ginseng. Ginseng ţintește următoarele trei dimensiuni pentru a: Creşte performanţa fizică. Ajuta la menţinerea capacităţilor fizice și mentale. Ajuta la menţinerea unor relaţii sexuale bune. 180 de capsule R 2 NIGHT R 2 Night conţine un amestec de extracte din plante selectate cu grijă: portocală roşie, seminţe de broccoli şi seminţe de struguri. În plus, conţine seleniu, un mineral benefic care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. 60 de capsule Articolul nr CZ – ES DE – AT – BE – LU – FR – NL DK – GB – IE – SE IT – PT RO – SK HU Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi 59

VEZI PRODUSELE AICI

63 FLEXCARE Articulaţiile corpului vă permit să vă deplasaţi, având funcţia principală de a menţine unitară structura scheletului corpului dumneavoastră. În cuvinte simple, articulaţiile acţionează ca şi lipiciul. Cartilajul care se găseşte în articulaţii acţionează ca un tampon între oase. Menţinerea articulaţiilor sănătoase ar trebui să reprezinte un ţel pentru întreaga viaţă, atins prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Elementele unui stil de viaţă sănătos care ajută la menţinerea articulaţiilor sănătoase includ susţinerea unei greutăţi sănătoase a organismului, exerciţiile potrivite şi regulate şi menţinerea unei alimentaţii nutritivă şi sănătoasă. FlexCare conţine vitamina C care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a cartilajelor. CORDYMAX Cs-4 Formula noastră CordyMax este un miceliu standardizat obţinut printr-un proces de fermentare a ciupercii Cordyceps sinensis, care ajută la tonifierea corpului și la protejarea ficatului și a rinichilor. CordyMax este produs în conformitate cu Procesul de Calitate 6S Pharmanex şi este standardizat de High Performance Liquid Chromatography (HPLC) un instrument folosit pentru a determina compoziţia chimică a oricărei mostre pentru a garanta puterea şi consistenţa rezultatelor ingredientelor active. BIOGINKGO Dacă simţiţi că aţi avut unele probleme uşoare de memorie în ultimul timp, oferiţi-vă un imbold al performanţei mentale. Extractul de ginkgo giloba, prezent în BioGinkgo, vă va ajuta să menţineţi memoria în ciuda declinului vârstei şi să păstraţi funcţia cognitivă în timp ce ajută la protejarea celulelor şi a ţesuturilor dumneavoastră împotriva oxidării. OPTIMUM OMEGA Optimum Omega este un supliment alimentar care furnizează acizi graşi omega-3 inclusiv EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoic) şi usturoi dezodorizat. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. Vitamina E, prezentă în Optimum Omega, păstrează prospeţimea produsului prevenind omega-3 de daunele oxidative Sub Garanţia strictă de Calitate 6S Pharmanex pentru eficacitate şi siguranţă, Pharmanex achiziţionează peşte care îndeplineşte toate cerinţele de calitate. 120 de tablete 120 de capsule Articolul nr BE – GB – IT – LU – NL – SE CZ – HU – RO – SK 60 de tablete Articolul nr DK – GB – IS – NL CZ – HU – RO – SK 60 de capsule gel Articolul nr AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL DK – FI – GB – IE – IS – NO – SE CZ – IT – PL HU – RO – SK Articolul nr BE – LU – NL CZ – HU – RO – SK Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi 61

64 Întăriţi-vă corpul cu Tēgreen de la Pharmanex Un număr substanţial de studii de intervenţie umană cu ceai verde demonstrează o creștere substanţială în capacitatea de plasmă antioxidantă în fiinţele umane. Rietveld A.; Wiseman S. Antioxidant effect of tea: evidence from human clinical trials. J. Nutr. 2003; 133(10): 3285s-3292s. *Fukushima Y., Ohie T., Yonekawa Y., Yonemoto K., Aizawa H., Mori Y., Watanabe M., Takeuchi M., Hasegawa M., Taguchi C. and Kondo K. Coffee and green tea as large source of antioxidant polyphenols in the Japanese population J. Agr. Food Chem. 2009; 57(4): Yang C.S., Lambert J.D. and Sang S. Antioxidative activities of tea polyphenols. Arch. Toxicol. 2009; 83(1): Tanakova K., Kolarova H., Bajgar R., Jirova D., Kejlova K. and Mosinger J. Study of the photodynamic effect on the A549 cell line by Atomic force Microscopy and the influence of green tea extract on the production of reactive oxygen species. Ann. N. J. Ac. Sci. 2009; 1171: PHARMANEX TĒGREEN Ceaiul verde a fost folosit în mod tradiţional în China timp de mii de ani pentru beneficiile sale variate iar acum ştiinţa modernă a identificat antioxidanţii din ceaiul verde. Ceaiul verde este bogat în polifenoli flavonoizi, inclusiv catechine. În mod special, aceste catechine din ceai sunt dovedite că prezintă activitate a antioxidanţilor prin curăţarea radicalilor liberi*. 30 de capsule Articolul nr ES – GB – IE – PL AT – BE – CH – DE – FR – IT – LU – NL DK – FI – IS – NO – SE CZ – HU – RO – SK 120 capsules Articolul nr AT – BE – CH – DE – FR – GB – IE – IT – LU – NL DK – FI – IS – IT – NO – PT – SE IgG BOOST Sistemul imunitar al copilului la naștere este vulnerabil la microorganismele neprietenoase ale unui mediu nou. Natura poate ajuta oferind o apărare biologică cu colostru, primul lapte al mamei. O componentă activă anume a colostrului uman și bovin este Imunoglobulina G sau IgG. IgG Boost conţine un extract standardizat din colostru bovin. Acest colostru conţine un extract standardizat de IgG de până la 50%, ceea ce face ca, de multe ori, să fie mai concentrat decât alte produse cu colostru de pe piaţă. IgG Boost este purificat de primul lapte în exces al vacilor în industria lactatelor şi îndeplineşte cu stricteţe Procesul de Calitate 6S de la Pharmanex pentru siguranţă şi eficienţă. 120 de capsule Articolul nr AT – BE – DE – FR – GB – IE – LU – NL ES – IS – IT – NO – PL – SE CZ – HU – RO – SK REISHIMAX GLp O parte a sistemului imunitar complex al organismului include un arsenal formidabil de celule numite Celule NK. Aceste celule recunosc un număr aparent infinit de organisme considerate străine corpului şi le atacă direct şi le distrug. Ele distrug, de asemenea, celulele deteriorate sau compromise care apar natural în organism ca şi parte a procesului de regenerare celulară. Reishi este o ciupercă de lemn putrezit care apare ca o formă de conservare pe părţile laterale ale copacilor şi cioturilor. În vechile texte chinezeşti, Reishi este o ciupercă extrem de preţuită. Timp de peste de ani, populaţia din Asia a inclus această ciupercă rară, Reishi, din adâncul pădurilor, ca parte a obiceiurilor lor alimentare. 60 de capsule Articolul nr GB – IS – NL – PL CZ – HU – RO – SK 62

65 OVERdrive Performanţa atletică depinde de numeroşi factori importanţi. Unul dintre cei mai importanţi este un statut nutriţional adecvat. OVERdrive este formulat pentru a furniza nutrienţi, inclusiv vitamine şi minerale: Vitamina B5, B6 şi B12 contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic şi la reducerea oboselii şi a epuizării. Cromul contribuie la menţinerea unor nivele normale de glucoză în sânge. Antioxidanţi precum vitamina C şi E şi seminţele de struguri contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Extractul din seminţe de struguri contribuie la o tensiune arterială normală. 90 de tablete Articolul nr HU – PL AT – BE – DE – DK – FR – LU – NL – NO – SE GB – IE – IS – IT CZ – RO – SK FLEXCRÈME FlexCrème este un amestec unic, brevetat de esteri ai acizilor graşi cetilaţi care include Cetil Tallowate. Aplicaţi această cremă cu acţiune rapidă pe piele.. FlexCrème se aplică uşor şi este absorbită rapid în piele. 60ml Articolul nr Toate pieţele exceptând ES – IE – PL – PT CUTIA DE PASTILE PHARMANEX Creată pentru convenienţa dumneavoastră, această cutie de pastile transparentă, cu trei compartimente, poate fi pusă în poşetă sau în buzunar. 1 bucată Articolul nr Toate pieţele Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi 63

66 CUPRINS Nu Skin Advanced Liquid Finish SPF Advanced Tinted Moisturizer SPF ageloc Body Shaping Gel 17 ageloc Dermatic Effects 17 ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 12 ageloc Elements 19 ageloc Future Serum 19 ageloc Galvanic Body Spa 17 ageloc Galvanic Body Trio 16, 17 ageloc Gentle Cleanse & Tone 19 ageloc Me 10 ageloc Radiant Day SPF ageloc Transformation 19 ageloc Transforming Night 19 AP-24 Anti-Plaque Breath Spray 39 AP-24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste 39 AP-24 Anti-Plaque Toothbrush 39 AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste 39 Balancing Shampoo 36 Body Bar 35 Body Cleansing Gel 35 Body Smoother 35 Bronzing Pearls 49 Celltrex CoQ10 Complete 22, 23, 30 Celltrex Ultra 22, 23, 30 Clarifying Shampoo 36 Colecţia AP-24 Oral Care 39 Colecţia Epoch Force For Good 42 Colecţia Nutricentials Ten Combinat și Gras 23 Colecţia Nutricentials Ten Normal și Uscat 23 Concealer 47 Contouring Lip Gloss 48 Creamy Cleansing Lotion 22 Creamy Hydrating Masque 31 Custom Colour Desired Effects Eye Shadow 48 Custom Colour Desired Effects Eye Shadow Compact 48 Custom Colour MoisturShade Wet/ Dry Pressed Powder 47 Custom Colour MoisturShade Wet/ Dry Pressed Powder Compact 48 Defining Effects Smooth Eye Liner 48 Dividends Aftershave Balm 38 Dividends Shave Cream 38 Enhancer 33 Epoch Antiseptic Hand Purifier 42 Epoch Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo 43 Epoch Ava puhi moni Conditioner 43 Epoch Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner 43 Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash 43 Epoch Baobab Body Butter 41 Epoch Blemish Treatment 40 Epoch Deodorant 42 Epoch Essential Oils 48 Epoch Everglide 42 Epoch Firewalker 42 Epoch Glacial Marine Mud 42 Epoch IceDancer 41 Epoch Polishing Bar 42 Epoch Sole Solution 41 Exfoliant Scrub 31 Face Lift Powder and Activator 31 Finishing Powder 47 Hand Lotion 35 Intensive Eye Complex 33 Liquid Body Bar 35 Liquid Body Lufra 35 Moisture Restore Day SPF 15 Ten Combinat și Gras 23 Moisture Restore Day SPF 15 Ten Normal și Uscat 22 Moisture Restore Intense Moisturizer 33 Moisturizing Shampoo 36 MoisturShade Liquid Finish SPF NaPCA Moisture Mist 33 NaPCA Moisturizer 33 Night Supply Nourishing Cream 22, 23 Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer 21 Nu Skin 180 Cell Renewal Fluid

67 Nu Skin 180 Face Wash 21 Nu Skin 180 Night Complex 21 Nu Skin 180 Skin Mist 21 Nu Skin 180 UV Block Hydrator SPF Nu Skin Clear Action Day Treatment 24 Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser 24 Nu Skin Clear Action Night Treatment 24 Nu Skin Clear Action Toner 24 Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc 13 Nutriol Hair Fitness Treatment 14 Nutriol Shampoo 14 Perennial 35 ph Balance Mattefying Toner 23 ph Balance Toner 22 Polishing Peel 31 Pure Cleansing Gel 23 Rejuvenating Cream 33 ReNu Hair Mask 37 Replenishing Lipstick 48 Rich Conditioner 37 Set de Pensule Cosmetice 49 Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing 21 Sistemul Nu Skin Clear Action 24 Sunright Lip Balm Sunright Sunright Tinted Moisturizer SPF Tru Face Essence Ultra 27 Tru Face IdealEyes 28 Tru Face Instant Line Corrector 28 Tru Face Line Corrector 15, 28 Tru Face Priming Solution 27 Tru Face Revealing Gel 28 Tru Face Skin Perfecting Gel 28 Weightless Conditioner 37 Pharmanex BioGinkgo 61 CordyMax Cs-4 61 FlexCare 61 FlexCrème 63 IgG Boost 62 JVi 54 LifePak + 53 Marine Omega 54 Optimum Omega 61 OVERdrive 63 Pharmanex BioPhotonic Scanner 55 R 2 59 ReishiMax GLp 62 Pharmanex Tēgreen 62 TR90 M-Bars 57 Programul TR90 57 Altele Ştiinţa ageloc 6 Articole inscripţionate 14, 15, 31, 35, 49, 63 Face Essentials 25 Nourish the Children 74 Nu Skin Force for Good Foundation 73 VitaMeal 75 65

68 GLOSAR Acid alfa lipoic (acid tioctic) un antioxidant puternic solubil atât în apă cât şi în lipide; ajută la îmbunătăţirea aspectului neuniform al texturii şi al semnelor. Acid alfahidroxi (AHA) un acid ce sporeşte reînnoirea celulară, ajutând la reducerea aspectului liniilor fine şi al ridurilor, promovând o piele mai fină şi mai clară. Acid hialuronic o componentă hidratantă regăsită în mod natural în piele; selectat pentru capacitatea sa de a reţine hidratarea la suprafaţa pielii. Acid lactic vedeţi acidul alfahidroxi. Acid polihidroxi (PHA) vedeţi acizii gluconolactonic şi lactobionic. Acid salicilic un acid betahidroxi ce promovează exfolierea pielii;. Acidul ascorbic cunoscut şi ca vitamina C. Vitamina C contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ şi la formarea normală a colagenului pentru funcţia normală a pielii. Acizii graşi Omega 3 acizi graşi polinesaturaţi. Principalele surse sunt uleiul de peşte şi de krill, ouă şi uleiul din plante (ulei de seminţe de in). EPA şi DHA sunt cei mai importanţi acizi graşi ADN (acid dezoxiribonucleic) materialul genetic găsit în aproape orice celulă a corpului, ADN-ul conţine informaţia genetică necesară pentru dezvoltarea şi menţinerea unui organism. ADN-ul există, de obicei, ca o fibră dublă strâns legată, ce crează o dublă spirală. ageloc – platforma anti-îmbătrânire de la Nu Skin care include ştiinţa folosită pentru a dezvolta şi comercializa produse topice de îngrijire a pielii ce ţintesc sursele şi semnele îmbătrânirii. Alge de mare de culoare maronie intens mineralizate şi bogate în aminoacizi şi antioxidanţi; ajută la absorbirea şi reţinerea umidităţii. Aloe vera (Aloe barbadensis) recunoscută pentru proprietăţile sale de calmare şi hrănire. Aminoacid o barieră puternică de proteine. Peste 20 de aminoacizi diferiţi sunt folosiţi de organism pentru producerea diferitelor proteine din muşchi, păr, piele, sânge sau ţesuturi. Antioxidant un element care ajută la captarea radicalilor liberi. AP-24 un ingredient brevetat de îngrijire orală, cu dimeticonă şi surfactanţi care le oferă dinţilor senzaţia de curăţenie şi de fineţe. Argilă bentonit această argilă naturală, derivată din cenuşă vulcanică, funcţionează ca un magnet pentru a îndepărta celulele moarte şi toxinele, lustruind apoi faţa pentru un aspect proaspăt şi strălucitor. arnox un puternic generator de radicali liberi care se găseşte pe suprafaţa celulelor şi în organism. arnox este o enzimă asociată cu îmbătrânirea despre care se crede că ar fi o sursă care contribuie la îmbătrânirea pielii. S-a demonstrat că nivelele de arnox din organism sunt asociate cu aspectul tineresc al unei persoane. arsupermarkers super-markerii corelaţi vârstei sau arsupermarkers reprezintă un termen pe care Nu Skin l-a inventat pentru a descrie componentele din chimia organismului ce influenţează felul în care îmbătrânim. Biofotonica un domeniu de studiu ce foloseşte lumina pentru a măsura bio-markerii din organism. Cactus un extract ce ajută pielea să arate hidratată şi radiantă. Calciul este cel mai răspândit mineral în corpul uman. Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la randamentul normal al metabolismului energetic, la funcţionarea normală a muşchilor şi funcţionarea normală a enzimelor digestive. Calciul este, de asemenea, necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor. Carotenoidele o categorie importantă de elemente solubile în grăsime. Ele se găsesc din abundenţă în natură şi sunt responsabile pentru multe dintre culorile roşu, portocaliu şi galben pe care le vedem în fructe şi legume. Unele exemple de carotenoide sunt beta-carotenul, licopenul, luteina si astaxantina. Carotenoide incolore (extract de Dunaliella salina) antioxidanţi puternici produşi de algele ce cresc în Marea Mediterană; protejează pielea împotriva daunelor mediului înconjurător. Castan sălbatic (Aesculus hippocastanum) un extract ce învigorează şi energizează pielea. Ceaiul verde (Camellia oleifera şi Camellia sinensis) folosit ca şi ingredient cosmetic, este un antioxidant care ajută la calmarea pielii cu afecţiuni şi chiar la uniformizarea culorii pielii. Ceaiul verde conţine câteva molecule de polifenol. Celule NK un tip de limfocite (celule albe din sânge) şi componente ale sistemului imunitar. Aceste celule joacă un rol major în respingerea gazdă a celulelor infectate. Citrus aurantium amara folosit de diferite culturi din China până în Caraibe, în special în Haiti, ca deodorizant. Deşi originar din China, Citrus aurantium amara a fost adus în Europa în secolul al XI-lea. Fructul plantei Citrus aurantium amara (o portocală mai mică numită portocală de Sevillia) a devenit foarte popular nu numai pentru gustul său dulce-acrişor dar şi pentru aroma sa revigorantă şi pentru proprietăţile deodorizante. Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) o ciupercă de lemn putrezit care apare sub forma unui raft pe părţile copacilor şi cioturilor. În textele vechi chinezeşti, Reishi este o ciupercă foarte preţuită. Timp de peste de ani, locuitorii Asiei au utilizat beneficiile ciupercii rare de pădure, Reishi. Coada şoricelului (Achillea millefolium) un extract de plante ce ajută la calmarea pielii. Coenzima Q10 (CoQ10 sau Ubiquinone) un antioxidant important de reţea, care are abilitatea de a se regenera şi a susţine alţi antioxidanţi. În mod topic, coenzima Q10 promovează energia celulară pentru un aspect strălucitor şi tineresc. Lacrima lui Iov (Coix Lacryma-Jobi) provenită din seminţele unor ierburi ornamentale, a fost folosită în Asia pentru a calma pielea. Colagen o proteină ce oferă structură, rezistenţă şi elasticitate pielii şi altor ţesuturi din organism. Colostrul colostrul este primul lapte al mamei produs după naşterea copilului. Diferă de laptele obişnuit prin faptul că are o concentraţie mai ridicată de proteine de susţinere a imunităţii. Complexul HMW această combinaţie de ingrediente, folosită exclusiv de către Nu Skin, include extract de hypnea musciformis (algă roşie), extract de Arthemisia vulgaris şi Epilobium. Calmează şi alină pielea. Cordyceps sinensis o ciupercă preţuită în China din vremuri străvechi, care ajută la tonificarea corpului şi la protecţia ficatului şi a rinichilor. Cordyline terminalis frunzele plantei hawaiiene ti preţuite de sute de ani de către polinezieni pentru proprietăţile sale de alinare a pielii. Cortex înconjoară mijlocul firului de păr. Cortexul îi conferă părului calităţi speciale precum elasticitatea şi încreţirea. Cortexul conţine, de asemenea, granule de melanină, pigmentul părului care este produs atunci când părul creşte, în foliculii săi. CS7 înmoaie cuticulele pentru un luciu ce durează de-a lungul mai multor şamponări. Cuişoare (Pimenta dioica) o mirodenie folosită de popoarele indigene din America Centrală pentru a îndepărta uscarea persistentă. Cuişoare pisate (Pimenta dioica) planta folosită de popoarele indigene din pădurile tropicale din America Centrală pentru a îndepărta uscarea persistentă. Cuprul contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la pigmentarea normală a părului, pigmentarea normală a pielii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Cuticula este suprafaţa exterioară a părului. Cuticula este responsabilă pentru cea mai mare parte din rezistenţa mecanică a fibrei de păr. Fiind alcătuită din celule aplatizate care acoperă la fel precum ţigla pe acoperiş, cuticula protejează interiorul părului împotriva degradării. DHA (acid Docosahexaenoic) un acid gras omega 3 care contribuie la funcţionarea normală a creierului şi la vederea normală. Uleiul de peşte este o sursă bună de DHA. Di- şi tri-peptide derivate din proteine de orez hidrolizat; îmbunătăţesc procesul de recuperare a pielii după stres; stimulează turnoverul celular şi sinteza proteinelor dermei pentru o fermitate îmbunătăţită şi o diminuare a liniilor şi a ridurilor. Diatomee marine (Diatomaceous earth) particule fine din alge planctonice folosite pentru a exfolia cu blândeţe celulele de piele moartă. Enzime de dovleac (extract din fermentul fructului Lactobacillus/Curcurbita pepo) enzime proteolitice derivate din dovleac ce ajută la exfolierea şi îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. EPA (acidul Eicosapentaenoic) un acid gras omega 3. Împreună cu DHA, EPA contribuie la funcţionarea normală a inimii. Uleiul de peşte este o sursă bună de EPA. Esteri şi acizi graşi acetilaţi o formă naturală a unui acid gras, tratat cu alcool, ce este folosit de organism ca lubrifiant.

VEZI PRODUSELE AICI

69 Ethocyn – un ingredient anti-îmbătrânire brevetat care s-a dovedit clinic că îmbunătăţește o componentă esenţială a pielii ferme. Etnobotanice plante utilizate de către culturile indigene pentru beneficiile lor pentru piele. Eucalipt combinat cu mentol şi cu ulei de izmă îi asigură pielii o senzaţie răcoritoare şi un parfum revigorant. Extract de Ava puhi (Zingiber zerumbet) nectarul din bulbul plantei ava puhi, folosit de către polinezieni timp de secole pentru a catifela şi a hrăni părul. Extract de căpşuni (Fragaria vesca) ajută la calmarea pielii şi reduce aspectul porilor. Extract de ceai alb (Camellia sinensis) un antioxidant bogat în catechină; ajută la protejarea şi refacerea rezistenţei naturale a pielii. Extract de ciupercă (Fomes officinalis) un astringent natural ce s-a dovedit că îmbunătăţeşte fermitatea şi capacitatea de strângere a pielii în timp ce diminuează aspectul porilor. Extract de Kelpadelie (Macrocystis pyrifera) algă marină de culoare maronie; benefică pentru sinteza componentelor structurale ale pielii, contribuie la o piele un un aspect ferm și catifelat. Extract de lavandă (Lavandula angustifolia) folosit din timpuri străvechi ca ingredient de curăţare. Extract de mazăre, bambus și glucozamină un amestec puternic de ingrediente anti-îmbătrânire care s-a demonstrat că reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor și crește turnoverul celular, rezultând într-o piele vizual mai sănătoasă. Extract de morcovi (Daucus carota sativis) o sursă naturală a pro-vitaminei A ce ajută la promovarea aspectului sănătos al pielii. Extract de muşeţel (Anthemis nobilis şi Chamomilla recutita) cunoscut pentru efectele sale de alinare, tratare şi catifelare. Extract din floare de bumbac înmoaie cuticulele, protejează structura keratinei şi hidratează natural cu şapte oligozaharide active sinergetic. Extract din floare de hibiscus (Hibiscus rosasinensis) folosit în Polinezia, în sud-vestul Asiei şi în America Centrală şi de Sud pentru infuzii cu scopul de a curăţa, a catifela şi a calma. Extract din rădăcină de brusture (Arctium lappa) folosit din timpuri străvechi pentru a ajuta tenul cu probleme. Extract din seminţe de struguri (Vitis vinfera) contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Fosfatidilcolina derivat din soia; ajută la protejarea membranei celulare şi la menţinerea fluidităţii pielii. Fotozomi enzimele de ADN derivate din planctonul marin. Ele apără și susţin pielea și ajută la reparaţia impactului radiaţiei de tip UV. Încapsularea de lipide asigură o biodisponibilitate îmbunătăţită. Frunze de Clematis vitalba (curpen de pădure) folosite de către nativii americani timp de generaţii pentru a alina pielea crăpată şi uscată. Genele unitatea de bază a eredităţii din organismele vii. Genele sunt secţiuni funcţionale de ADN ce păstrează informaţiile, menţin şi regenerează celulele şi transmit particularităţile genetice urmaşilor. Unele din aceste particularităţi sunt imediat vizibile precum culoarea ochilor sau numărul membrelor iar unele apar mai târziu, ca de exemplu rata îmbătrânirii, sănătatea. Ginkgo biloba un extract botanic din copacul ginkgo, care vă va ajuta să menţineţi memoria în ciuda declinului vârstei şi să păstraţi funcţia cognitivă, în timp ce ajută la protecţia ţesuturilor dumneavoastră împotriva oxidării. Gluconolactona un acid polihidroxilic care se găsește în mod natural în celulele pielii. Structura sa moleculară îl face delicat și neiritant pentru piele în timp ce oferă beneficii anti-îmbătrânire dovedite clinic, precum protecţie antioxidantă, hidratare și bariera pielii. Grupurile de Gene ale Tinereţii grupuri funcţionale de gene care prezintă aceleaşi caracteristici asociate tinereţii. Grupurile de Gene ale Tinereţii reprezintă un arsupermarker cheie. Hidroxitirosol un polifenol, găsit în uleiul de măsline ultra virgin, şi care promovează o piele fină, perfectă. IBR-Dormin (extract de Narcissus tazetta) o componentă naturală găsită în bulbul de narcisă; s-a demonstrat ştiinţific faptul că îmbunătăţeşte durabilitatea celulară şi sistemul natural de apărare al pielii împotriva daunelor provocate de mediu. Imunoglobulina un termen general pentru anticorpi. Ca răspuns la expunerea la substanţe străine, toate mamiferele produc aceste proteine specifice de imunizare. Lipide din soia (Glycine soja) protejează bariera delicată de hidratare a pielii; ajută pielea să rămână fină şi hidratată. Lumânărică (Verbascum thapsus) o plantă cu flori ce provine din sud-vestul Americii; folosită de către nativii americani pentru efectele sale de calmare. Mangan în biologie, ionii de mangan funcţionează ca şi co-factori pentru o gamă largă de enzime cu multe funcţii. Contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Mentha arvensis mentă sălbatică naturală ce răcoreşte şi învigorează pielea; folosită de către triburile din sud-vestul Americii. Micronutrienţi nutrienţi de care avem nevoie doar în cantităţi mici, precum vitamine şi minerale. Micronutrienţii realizează sute de funcţii vitale în organism. Minerale micronutrienţi esenţiali care sunt necesari în alimentaţie deoarece nu pot fi produşi de către organism. Ei funcţionează ca şi co-factori în multe reacţii care au loc în organism. NaPCA (Sodium PCA) un umectant ce atrage şi reţine umiditatea în piele. Oligopeptide un agent de catifelare a pielii care îmbunătăţește definirea și volumul buzelor. Oxidarea o reacţie cauzată de celulele corpului de către acţiunea radicalilor liberi. De-a lungul timpului, celulele oxidate devin mai slabe şi mai puţin capabile de a efectua în mod adecvat toate funcţiile lor. Pantenol membru al familiei vitaminei B; un hidratant şi balsam revitalizant atât pentru piele cât şi pentru păr. Papaină o enzimă din fructul tropical papaya ce ajută la eliminarea depunerilor în pori. Polifenoli molecule pe care plantele le produc în mod natural pentru a se apăra împotriva diverşilor agresori externi. Pigmenţii care indică faptul că fructele şi legumele sunt coapte sunt, de asemenea, parte din familia polifenolilor. Ei sunt numiţi şi fitochimicale sau fitonutrienţi. Protecţie solară un ingredient activ ce ajută la prevenirea daunelor provocate de soare, absorbind radiaţiile UV dăunătoare. Proteine molecule biologice mari care consistă din unul sau mai multe lanţuri de aminoacizi. Proteinele efectuează o gamă largă de funcţii în organism, incluzând reacţiile metabolice, replicarea ADN-ului şi transportul moleculelor.. Proteine pentru protecţie solară tehnologie unică ce măreşte capacitatea pielii de a se proteja împotriva căldurii şi a efectelor UV. Pudră din coajă de nucă (Juglans regia) coajă de nucă engleză strivită pentru a crea un agent abraziv blând pentru o piele mai fină şi mai catifelată. Radicalii liberi molecule instabile din organism care caută, moleculele învecinate, provocând o reacţie în lanţ a formării radicalilor liberi şi a stresului moleculelor. Această reacţie în lanţ poate duce la stres oxidativ pe membranele celulare, ADN și proteinele ţesuturilor. Retinol o formă pură de vitamina A care ajută la netezirea liniilor fine şi a ridurilor, la creşterea clarităţii pielii şi aduce strălucire tenului. Vitamina A contribuie, de asemenea, la metabolismul normal al fierului, la menţinerea sănătăţii pielii, la vederea normală şi sistemul imunitar. Rodie un fruct de culoare roşu aprins, cu multe seminţe, originar din Persia. Rodia conţine polifenoli precum flavonoidele. Seleniu co-factor în funcţionarea peroxidazei glutation a enzimei care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Steroli natural au o capacitate mare de reţinere a apei şi îi conferă părului o senzaţie de hidratare şi catifelare. Tehnologia polimer crează un fond de ten solid care conferă netezire, durabilitate şi acoperire fără a utiliza vaselină sau ceruri. 67

70 Tocoferol cunoscut şi sub denumirea de vitamina E, care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Tricalgoxyl (algă sulfată oligozaharoasă) extras din algă de culoare maronie. Bogat în polizaharide ce îi oferă un mediu optim părului cu aspect abundent. Ulei de Babassu (Orbignya oleifera) extract din sâmbure de babassu; folosit timp de generaţii de către culturile sud-americane pentru o hidratare naturală. Ulei de fistic (Pistacia vera) un ulei de nucă bogat în acizi graşi ce hidratează şi catifelează pielea. Ulei de izmă (Mentha piperita) un ulei natural de plante ce răcoreşte, învigorează şi stimulează pielea. Ulei de Jojoba (Simmondsia chinensis) un agent hidratant natural, derivat din seminţele unui arbust de deşert; ajută părul şi pielea să arate şi să se simtă excelent. Ulei de krill ulei marin extras din crustacee, care oferă o combinaţie naturală de fosfolipide, astaxantină şi acizi graşi EPA/DHA. Ulei din seminţe de Limnanthes alba un emolient natural; hidratează şi hrăneşte pielea. Untul de Shea (Butyrospermum parkii) un emolient bogat ce înlesneşte funcţiile barierei naturale a pielii şi măreşte nivelele de hidratare. Uree un umectant puternic şi eficient. Ureea penetrează adânc până la ultimul strat al pielii pentru a hidrata şi a proteja pielea uscată şi deteriorată. În concentraţii mari, ureea poate reduce solzii şi bătăturile. Vitamina A vedeţi Retinol. Vitamina B o familie de vitamine solubile în apă care contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic, la menţinerea sănătăţii pielii, a performanţelor mentale şi a sistemului imunitar. Include tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina (vitamina B3), acidul pantotenic (vitamina B5), piridoxina (vitamina B6), biotina (vitamina B8), acidul folic (vitamina B9) şi cobolaminele (vitamina B12). Vitamina C vedeţi acidul ascorbic. Vitamina D u o vitamină solubilă în apă obţinută din surse alimentare sau produsă de celulele pielii atunci când sunt expuse la lumina solară. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a sistemului imunitar. Sinteza vitaminei D în piele prin acţiunea luminii solare nu este suficientă pentru a îndeplini cerinţele din ţările europene, în special în timpul lunilor de iarnă când expunerea la lumina soarelui este foarte redusă. Vitamina E vedeţi Tocoferol. Vitamina K această vitamină solubilă în grăsime contribuie la coagularea normală a sângelui şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos. Vitamine micronutrienţi esenţiali necesari alimentaţiei deoarece nu pot fi sintetizaţi de către organism. Vitaminele pot acţiona ca antioxidanţi sau coenzime, componente necesare pentru numeroase reacţii din organism. Zaharide izomerate reţin hidratarea în piele, reducând uscarea şi oferindu-i pielii o strălucire sănătoasă. Zinc PCA agent reducător de sebum. Zincul un oligoelement esenţial pentru peste 70 de reacţii ale enzimelor în organism. Zincul contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, a vederii şi a pielii. Contribuie, de asemenea, la funcţia cognitivă normală. 68

71 ANEXA 1 Formula pentru o piele minunată O piele frumoasă şi sănătoasă poate reprezenta o realitate pentru oricine, indiferent de vârstă. Urmând câteva reguli simple şi îngrijind pielea cu produse eficiente, aveţi formula pentru o piele tânără, netedă și sănătoasă acum și în viitor. CATEGORII DE VÂRSTĂ TRĂSĂTURI TIPICE ALE PIELII LUAŢI MĂSURI RECOMANDĂRI 20 de ani Cu toate că pielea este hidratată, fină şi suplă, rata reînnoirii celulare începe să scadă. Rezultatul este acumularea depunerilor de celule moarte care îi oferă tenului un aspect şters. Este momentul ideal de a stabili un regim benefic de îngrijire a pielii. Utilizaţi o loţiune de curăţat care ajută la îndepărtarea celulelor moarte pentru a descoperi radianţa tinereţii. Continuaţi cu o loţiune tonică pentru a reda echilibrul ph-ului. Aplicaţi un produs care să conserve colagenul şi elastina. Încercaţi microdermabraziunea acasă pentru a lustrui pielea rapid şi cu blândeţe, îndepărtând celulele moarte şi toxinele. Încercaţi acasă un tratament spa săptămânal pentru a îndepărta toxinele. Pure Cleansing Gel ph Balance Mattefying Toner Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser Nu Skin Clear Action Toner Celltrex CoQ10 Complete Moisture Restore Day SPF 15 Ten combinat şi gras Tru Face Skin Perfecting Gel Polishing Peel ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 30 de ani Efectele radiaţiilor UV (soarelui) şi poluarea mediului încep să fie vizibile pe tenul dumneavoastră. Deoarece producţia colagenului se diminuează, dar şi datorită mişcărilor faciale repetate veţi începe să observaţi riduri în jurul ochilor, a gurii şi pe frunte. Includeţi în regimul zilnic o loţiune de curăţat, o loţiune tonică, o cremă hidratantă şi un agent cu protecţie solară şi adăugaţi un produs ce stimulează producerea de colagen pentru a umple şi a netezi aceste linii vizibile. Găsiţi un produs care include acizi polihidroxi (PHA) pentru a stimula reînnoirea celulară şi pentru a îmbunătăţi radianţa pielii, oferindu-i un aspect mai fin şi întinerit. Încercaţi microdermabraziunea acasă pentru a lustrui pielea rapid şi cu blândeţe, îndepărtând celulele moarte şi toxinele. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Pure Cleansing Gel ph Balance Mattefying Toner ageloc Radiant Day SPF 22 Moisture Restore Day SPF 15 Ten combinat şi gras ageloc Transforming Night Tru Face Line Corrector Tru Face Instant Line Corrector Tru Face Revealing Gel Polishing Peel ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 40 de ani Producţia de sebum a pielii încetineşte, ceea ce face ca pielea să fie mai uscată. Pierdeţi, de asemenea, grăsimea de sub învelişul exterior al pielii, ceea ce înseamnă că pielea este mai fragilă şi îşi pierde fermitatea. Elasticitatea este redusă şi puteţi să observaţi că ridurile sunt mai adânci. Pe scurt, tenul şi-a pierdut strălucirea. Ar trebui să folosiţi o loţiune de curăţare bogată în antioxidanţi şi o cremă hidratantă. Căutaţi un produs care să conţină peptide procolagen ce ajută la netezirea liniilor şi a ridurilor din jurul gurii, a ochilor şi de pe frunte. Alegeţi un produs destinat să ajute producţia de elastină pentru a lupta împotriva semnelor timpurii și vizibile ale pierderii fermităţii pielii bărbiei şi a liniei mandibulei. Luaţi în considerare un sistem intens și complex pentru a începe rapid regimul de îngriire a pielii dumneavoastră. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Creamy Cleansing Lotion ph Balance Toner ageloc Radiant Day SPF 22 Moisture Restore Day SPF 15 Ten normal şi uscat ageloc Transforming Night Night Supply Nourishing Cream Tru Face Line Corrector Tru Face Essence Ultra ageloc Future Serum Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 50 de ani+ Celulele pigmentate din piele se pot grupa mai mult creând petele vârstei. Pielea şi-a pierdut din fermitate şi tonus şi a devenit mai uscată şi mai sensibilă la alergii. Pielea este mai subţire şi mai fragilă. Pe lângă curăţare, tonifiere şi hidratare, încercaţi un sistem de corectare a decolorării pielii pentru a obţine un tonus uniform. Alegeţi un produs care măreşte producţia de elastină în timp ce îi încetineşte degradarea, pentru a-i oferi fermitate pielii nedefinite din jurul ochilor, a bărbiei şi a mandibulei. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Nu Skin 180 Face Wash Tru Face Priming Solution ageloc Radiant Day SPF 22 Celltrex Ultra Moisture Restore Intense Moisturizer ageloc Transforming Night Tru Face Line Corrector Tru Face Revealing Gel Tru Face Essence Ultra ageloc Future Serum ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Indiferent de vârstă, nu uitaţi să folosiţi un agent zilnic cu protecţie solară pentru a ajuta la consolidarea apărării naturale a pielii şi să includeţi în dieta dumneavoastră fructe şi legume proaspete. Informaţiile de mai sus reprezintă un ghid al trăsăturilor tipice ale pielii de-a lungul diferitelor vârste. Modul de viaţă, mediul înconjurător şi genele joacă un rol important în aspectul pielii şi astfel puteţi să descoperiţi că produsele potrivite nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră se încadrează pentru o altă categorie de vârstă decât vârsta dumneavoastră actuală.

VEZI PRODUSELE AICI

 

72 ANEXA 2 Ghid individualizat pentru regimul pielii Sistemele zilnice principale* utilizare zilnică Tratamente ţintă** utilizare zilnică Tratamente similare spa*** de 1-3 ori pe săptămână Principalele probleme ale pielii ageloc Elements Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing Nu Skin Clear Action Nutricentials Ten normal şi uscat Nutricentials Ten combinat şi gras ageloc Future Serum Tru Face Essence Ultra Tru Face Line Corrector Tru Face Instant Line Corrector Tru Face IdealEyes Tru Face Revealing Gel Tru Face Skin Perfecting Gel Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer Celltrex CoQ10 Complete Celltrex Ultra Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc Polishing Peel Exfoliant Scrub Epoch Glacial Marine Mud Creamy Hydrating Masque Face Lift Powder and Activator Ţinteşte sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii Structura pielii întinerite Fermitatea pielii x x x x x x x Liniile fine şi ridurile x x x x x x Liniile adânci şi ridurile Hiperpigmentare (pete de vârstă şi pete datorate soarelui) Tonusul neuniform al pielii Piele aspră/textură neuniformă Aspect şters/ Lipsit de radianţă x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Apariţia porilor x x x x x x x x x Cearcăne/Pungi sub ochi x Erupţii cutanate x Grăsime Piele uscată x x x x x x x Protecţie antioxidantă Notă: x x x x x x x *Doar un singur sistem de bază ar trebui să fie utilizat la un moment dat. ** Folosirea mai multor produse care vizează ciclul celulelor, precum acizii hidroxi, reprezintă o duplicare şi poate determina creşterea sensibilităţii pielii. Contactaţi Serviciul local de Relaţii cu Clienţii pentru recomandări detaliate ale produselor. ***Un singur produs spa trebuie utilizat pe şedinţă. x 70

73 ANEXA 3 Ghid individualizat pentru regimul părului Care produs Nu Skin i se va potrivi părului meu?* Tipul părului/condiţia ŞAMPON BALSAM TRATAMENT SĂPTĂMÂNAL Păr normal spre gras şi păr fin Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr normal spre gras, fără bucle Balancing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr gras fără volum Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr foarte gras Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată sau de mai multe ori pe săptămână) Păr foarte uscat Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (o dată sau de două ori pe săptămână) Păr foarte uscat şi tratat intens Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (de două ori sau de mai multe ori pe săptămână) Păr uscat spre normal Moisturizing Shampoo Weightless Conditioner ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr uscat spre normal, fără bucle Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr expus intens la un mediu poluat (părul înotătorilor) Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată sau de două ori pe săptămână în funcţie de starea părului) Păr creţ şi cu tendinţe de încreţire Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr subţire ce necesită produse cu ingrediente etnobotanice Epoch Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner Epoch Ava puhi moni Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr cu mătreaţă Epoch Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo Balsamul ales de dumneavoastră Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Pierderea părului sau păr subţire Nutriol Shampoo Balsamul ales de dumneavoastră Nutriol Hair Fitness Treatment & ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II *Rezultatul va fi diferit în funcţie de densitatea, tipul, textura şi starea părului şi stilul personal. 71

74 CULTURA DE A DĂRUI Cultura dăruirii de la Nu Skin uneşte familia Distribuitorilor, a clienţilor şi a angajaţilor Nu Skin în eforturile umanitare inovatoare care sporesc capacitatea companiei de a hrăni şi de a ajuta copiii din întreaga lume. 72

75 NU SKIN FORCE FOR GOOD FOUNDATION Încă din anul 1996, fundaţia non-profit Nu Skin Force for Good Foundation a donat peste 51 de milioane de USD către proiectele care transformă vieţi pentru a ajuta la îmbunătăţirea vieţii copiilor din lumea întreagă. Deoarece Nu Skin acoperă toate cheltuielile generale şi administrative ale fundaţiei, absolut toate donaţiile Distribuitorilor generoşi, dar şi cele rezultate din vânzarea liniei noastre unice Epoch de îngrijire personală şi a hrănitoarei VitaMeal, sunt folosite în mod direct pentru a îmbunătăţi sănătatea, educaţia şi oportunitatea economică a copiilor. Proiectele majore includ: Cursuri de agricultură sustenabilă în Malawi în cadrul Şcolii de Agricultură pentru Independenţa Familiei din Satul Mtalimanja (SAFI) şi iniţiativa de reîmpădurire Seminţele Speranţei (Seeds of Hope). Construirea de şcoli şi oferirea de resurse educaţionale pentru copiii care trăiesc pe insule prin proiectul Seacology. Finanţarea cercetărilor în vederea descoperirii unui tratament pentru devastatoarea boală de piele Epidermoliza buloasă (EB). Pentru mai multe informaţii sau pentru a face o diferenţă prin contribuţia dumneavoastră, vă rugăm să vizitaţi 73

76 NOURISH THE CHILDREN Faceţi o diferenţă în vieţile copiilor. Din fericire, cu iniţiativa Nourish the Children de la Nu Skin, o porţie de VitaMeal este donată acum unui copil nevoiaş în fiecare secundă. Nourish the Children reprezintă o iniţiativă inovatoare de afaceri care facilitează achiziţiile, donaţiile şi distribuţiile de VitaMeal în curs. Această reţea socială antreprenorială unică de Distribuitori şi clienţi Nu Skin generează milioane de porţii de mâncare care salvează vieţi, ajungând în fiecare lună la copiii malnutriţi din lumea întreagă. 74

77 Oamenii de ştiinţă de la Nu Skin au colaborat cu un expert renumit în malnutriţia copiilor pentru a dezvolta VitaMeal. O pungă de VitaMeal conţine 30 de porţii de mâncare pentru copii suficient pentru a furniza vitaminele şi nutrienţii necesari pentru hrănirea unui copil timp de o lună. Încă din anul 2002, peste 400 de milioane de porţii de mâncare au fost donate prin iniţiativa Nourish the Children. Maximizaţi impactul dumneavoastră Pentru fiecare donaţie de 5 pungi VitaMeal, Nu Skin donează, de asemenea, încă o pungă VitaMeal. Pentru toate celelalte donaţii VitaMeal, Nu Skin adaugă o pungă la fiecare opt pungi achiziţionate. Cu ajutorul fabricilor VitaMeal din Malawi şi din China, iniţiativa Nourish the Children ajută şi la crearea de noi locuri de muncă şi de noi oportunităţi economice. 1 pungă VitaMeal 30 de porţii de mâncare pentru copii Articolul nr pungi VitaMeal 60 de porţii de mâncare pentru copii Articolul nr pungi VitaMeal 150 de porţii de mâncare pentru copii Articolul

VEZI PRODUSELE AICI

 

78 RĂSPLĂTIŢI-VĂ CU CEVA CE MERITĂ CU ADEVĂRAT RECOMPENSELE LIVRĂRII AUTOMATE (ADR) PENTRU CĂ MERITAŢI CE ESTE MAI BUN CELE MAI BUNE PRODUSE CELE MAI BUNE PREŢURI CELE MAI BUNE SERVICII ADR este pur şi simplu cea mai uşoară metodă pentru dumneavoastră de a primi produsele preferate. În fiecare lună, produsele dorite sunt livrate convenabil în ziua aleasă de dumneavoastră. Bucuraţi-vă de aceste excelente beneficii ale programului ADR şi mai mult: Primiţi o reducere de 5% din preţul obişnuit. Câştigaţi înapoi până la 30% din cumpărături sub formă de puncte de cumpărături. Economisiţi mai mult de 50% la transport* prin administrarea online. *Unele pieţe/anumite regiuni sau insule sunt excluse de la acest plan de reducere. Urmăriţi toate ştirile şi promoţiile noastre pe Facebook Pentru mai multe informaţii în legătură cu oportunitatea de afaceri şi produsele Nu Skin, vă rugăm să contactaţi Distribuitorul dumneavoastră _RO_15Q4_JA_GO 2015 NSE Products, Inc.

39 NU SKIN HAIR CARE – STUDIU DE UTILIZARE* Formulat cu tehnologii dovedite ştiinţific, testat şi atestat ca oferind rezultate vizibile, Nu Skin Hair Care îmbunătăţeşte aspectul părului dumneavoastră catifelând cuticula pentru mai multă rezistenţă, strălucire şi flexibilitate. Utilizatori cu păr normal şi gras care au prezentat îmbunătăţiri vizibile după utilizarea sistemului Utilizatori care au observat că aceste produse au acţionat mai eficient decât produsele folosite de către ei în mod curent 60% 82% * Pe baza rezultatelor unui studiu al utilizării de către consumatori, cu 42 de participanţi voluntari care au folosit un set complet de produse Nu Skin Hair Care timp de şapte zile. Participanţii caucazieni şi asiatici cu vârstele cuprinse între 18 şi 64 de ani şi având părul mediu sau lung au fost selectaţi şi li s-a alocat în mod aleatoriu folosirea unei combinaţii de şampon şi balsam în fiecare zi, precum şi a unui tratament de recondiţionare o dată pe săptămână. Utilizatori care s-au bucurat de o experienţă plăcută de utilizare Utilizatori cu păr uscat şi deteriorat care au prezentat îmbunătăţiri vizibile după utilizarea sistemului 84% 88% 0 20 40 60 80 100 renu hair mask Păstraţi strălucirea întreaga săptămână. Nu Skin ReNu Hair Mask oferă hidratarea esenţială pătrunzând în firul de păr şi întărind rezistenţa părului deteriorat. Conţinând CS7, un agent de catifelare care se lipeşte şi întăreşte cuticulele, această mască previne despicarea vârfurilor firelor de păr şi deteriorările, oferindu-i părului fineţe, strălucire şi flexibilitate timp de până la şapte zile. 100g Articolul nr. 97101356 Rich Conditioner Bucuraţi-vă de o strălucire tinerească. Creat cu un ph scăzut pentru a sigila cuticulele, obţinând astfel o reţinere sporită a umidităţii, Nu Skin Rich Conditioner conţine unt de shea pentru a îmbiba părul cu lipide ce imită uleiurile naturale. Iar meadowfoam repară daunele şi protejează părul de rupere și subţiere a firelor de păr pentru ca părul dumneavoastră să se simtă şi să arate mai tânăr şi mai strălucitor. 250ml Articolul nr. 97101354 Weightless Conditioner Hidratează fără a compromite volumul. Conţinând un complex de meadowfoam pentru a repara daunele dar şi aminoacizi pentru a maximiza flexibilitatea, Nu Skin Weightless Conditioner oferă recondiţionarea părului fără a compromite volumul. Această formulă unică îmbunătăţeşte starea firelor de păr, promovând un păr cu aspect întinerit care se simte radiant şi plin de volum. 250ml Articolul nr. 97101353 37

40 Dividends Shave Cream Curăţă, exfoliază şi hrăneşte în timpul bărbieritului. Spuma concentrată a acestei creme unice, bogate îndepărtează delicat impurităţile şi grăsimile ajutând lama de ras să alunece uşor pentru un bărbierit fin ce face pielea să arate şi să se simtă excelent. 200g Articolul nr. 97101456 Dividends Aftershave Balm Îmbunătăţeşte rezultatele bărbieritului de dimineaţă. Acest balsam uşor lasă părul facial să arate mai fin, mai subţire şi mai greu de observat, pentru ca rezultatele bărbieritului de dimineaţă să dureze mai mult. De asemenea, aplanează omisiunile ramei de ras şi răcoreşte, calmând pielea în acelaşi timp. 50ml Articolul nr. 97101457 Nu Skin Toiletry Bag Călătoriţi cu stil. Organizaţi articolele dumneavoastră de toaletă în această convenabilă geantă de toaletă. Prezintă două compartimente spaţioase cu închidere sigură cu fermoar. Partea exterioară din nailon durabil protejează împotriva uzurii și a daunelor obișnuite care apar în timpul călătoritului. Articolul nr. 86995819 BĂRBAŢI Obţineţi mai mult de la rutina de dimineaţă. Nu Skin for Men Dividends oferă beneficii suplimentare de îngrijire a pielii fără complicaţii suplimentare. 38 www.nuskin.com

41 COLECŢIA AP-24 ORAL CARE Planul dumneavoastră de acţiune pentru o gură reîmprospătată. Această colecţie conţine 2 paste de dinţi anti-placă cu fluor, 2 paste de albire a dinţilor cu fluor, 2 pachete a câte 3 periuţe de dinţi şi 1 spray de gură, toate ambalate într-o geantă cosmetică uşor de transportat. Articolul nr. 97136144 ÎNGRIJIRE ORALĂ Conţinând un agent de combatere a plăcii dentare şi formule brevetate, produsele AP-24 vă oferă un regim avansat de îngrijire a sănătăţii orale oferindu-i gurii o senzaţie de prospeţime, furnizând în acelaşi timp protecţie împotriva plăcii dentare 24 de ore pe zi. AP-24 Anti-Plaque Breath Spray (SPRAY DE GURĂ) Un spray convenabil la drum care împrospătează. Câteva pulverizări vă oferă o senzaţie de prospeţime în orice moment, oferind în acelaşi timp protecţie împotriva plăcii dentare. 30ml Articolul nr. 97111154 AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste (PASTĂ DE DINŢI CU EFECT DE ALBIRE) O singură formulă pentru dinţi mai albi, mai curaţi. Această pastă de dinţi avansată albeşte dinţii fără peroxid, ajutând în acelaşi timp la prevenirea apariţiei cariilor şi a formării plăcii dentare. 110g AP-24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste (PASTĂ DE DINŢI ANTI-PLACĂ) O pastă de dinţi care luptă împotriva plăcii dentare. Această formulă luptă împotriva apariţiei cariilor şi acţionează împotriva apariţiei plăcii dentare, oferindu-i prospeţime respiraţiei datorită aromei de vanilie şi mentă. 170g AP-24 Anti-Plaque Toothbrush (PERIUŢĂ DE DINŢI) Periuţa de dinţi pentru întreaga familie. Această periuţă de dinţi cu un design special a fost creată pentru a îndepărta eficient placa dentară, curăţând gingiile cu blândeţe. Pachet de 3 bucăţi Articolul nr. 97111156 Articolul nr. 97111155 Articolul nr. 97111151 39

42 epoch Nu Skin a colaborat cu etnobotanişti premiaţi pentru a crea linia de produse Epoch. Creată în echilibru cu natura, Epoch foloseşte cunoştinţele mai multor culturi indigene cu privire la utilizarea eficientă a plantelor. Experimentaţi Epoch şi descoperiţi un nou mod de a îngriji corpul şi lumea din jurul dumneavoastră.* *Nu Skin donează 0,25 USD către Nu Skin Force for Good Foundation pentru fiecare produs Epoch vândut – dăruind la rândul său comunităţilor care împărtăşesc cunoştinţele lor cu noi. 40 www.nuskin.com

43 PROIECTUL SEMINŢELE SPERANŢEI DIN MALAWI Se spune că toate lucrurile au o cauză şi un efect – astfel, 0,25 USD obţinuţi prin vânzarea fiecărui produs Epoch Baobab Body Butter urmează să fie donaţi către Nu Skin Force for Good Foundation pentru proiectul Seminţele Speranţei din Malawi. Viaţa ar fi imposibilă în anumite părţi din Africa fără arborele de baobab. Un arbore de baobab poate stoca în trunchiul său gros până la 120 000 de litri de apă. În perioada sezonului secetos, aceste rezervoare vii le oferă apă şi hrană comunităţilor învecinate – menţinându-le în viaţă. Iniţiativa de reîmpădurire Seminţele Speranţei din Malawi se axează pe plantarea şi ocrotirea copacilor, inclusiv a baobabului, în satele locale, oferindu-le astfel protecţie preţioaselor resurse ale oamenilor din Malawi. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.forceforgood.org. EPOCH BAOBAB BODY BUTTER Potoliţi setea pielii dumneavoastră. Această cremă foarte bogată potoleşte setea pielii uscate cu unt de shea, ulei de nuci macademia şi fructul baobabului african. Aceste etnobotanice atestate de trecerea timpului promovează o piele catifelată şi suplă care rămâne fină la atingere pe parcursul întregii zile, ajutând la a spori în acelaşi timp rezistenţa pielii. 125g Articolul nr. 97102781 EPOCH FIREWALKER Calmează picioarele. Formulat cu extract din planta hawaiiană ti (Cordyline terminalis) folosită în mod tradiţional de către polinezienii care obişnuiau să meargă pe jar pentru a absorbi căldura şi a răcori şi calma pielea – această cremă etnobotanică calmează pielea picioarelor. Uleiul de babassu (Orbignya phalerata) oferă cantitatea perfectă de hidratare. 100ml Articolul nr. 97110826 FAŢĂ ŞI CORP Având în componenţa lor unele dintre cele mai importante ingrediente distincte naturale, formulele Epoch pentru faţă şi corp conţin ingrediente botanice benefice pielii care calmează şi hrănesc pielea. EPOCH ICEDANCER Împrospătează şi tonifică pielea picioarelor. După ce aţi stat în picioare o zi întreagă, calmaţi-vă picioarel cu acest gel fără alcool formulat cu mentă sălbatică naturală (Mentha arvensis). A fost folosită de către triburile nativilor americani pentru proprietăţile sale de calmare. Având în combinaţia sa castane sălbatice, eucalipt şi ulei de izmă, această formulă transparentă, răcoritoare poate fi aplicată direct peste ciorapi pentru a tonifia rapid picioarele dumneavoastră. 100ml Articolul nr. 97102803 EPOCH SOLE SOLUTION Ameliorează aspectul sănătos al călcâielor, degetelor de la picioare şi al tălpilor. Pentru acele persoane care au nevoie de mai mult decât de o simplă cremă hidratantă, Sole Solution ajută la a oferi aspectul sănătos şi catifelat al picioarelor. Conţinând boabe zdrobite de ienibahar (Pimenta dioica) folosite în mod tradiţional de către locuitorii din America Centrală pentru a calma sentimentul de piele uscată a călcâielor. 125ml Articolul nr. 97101220

VEZI PRODUSELE AICI

44 EPOCH EVERGLIDE Calmaţi pielea în timp ce vă radeţi. Bucuraţi-vă de o senzaţie plăcută atunci când vă radeţi cu Everglide. Conţine lumânărică, o plantă folosită de către nativii din sud-vestul Americii pentru proprietăţile sale calmante. 125g Articolul nr. 97110805 EPOCH HAND PURIFIER Curăţă mâinile în orice moment. Conţinând levănţică, folosită în Europa pentru efectele sale de curăţare, Hand Purifier curăţă și ajută la lupta împotriva germenilor și a bacteriilor. 100ml *Include un recipient reîncărcabil de 15 ml. Articolul nr. 97110835 EPOCH GLACIAL MARINE MUD Îndepărtaţi ce este rău, evidenţiaţi ce este bun. Extrageţi impurităţile, îndepărtaţi celulele moarte şi hrăniţi pielea cu o matrice substanţială de componente benefice şi oligoelemente. Legendele spun că indigenii au încercat să folosească acest lut special pentru olărit. Nu au reuşit din cauza particulelor fine pe care le conţine însă au observat că mâinile lor au devenit mai fine şi mai catifelate. EPOCH DEODORANT O abordare naturală a prospeţimii. Conţinând Citrus aurantium amara, această formulă antiperspirantă alunecă uşor şi calmează pielea. 50g Articolul nr. 97110802 200g Articolul nr. 97110809 COLECŢIA EPOCH FORCE FOR GOOD Îngrijiţi-vă pielea dar şi lumea din jurul dumneavoastră. Colecţia conţine şase produse Epoch : Sole Solution, Glacial Marine Mud, Baobab Body Butter, IceDancer, Firewalker şi Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner, toate oferite într-o cutie reutilizabilă, cu motiv african. Articolul nr.. 97137347 ȘCOALA DE AGRICULTURĂ PENTRU INDEPENDENŢA FAMILIEI (SAFI) SAFI se concentrează asupra a-i ajuta pe oamenii din Malawi să înveţe tehnici de agricultură mai bune, precum creșterea animalelor, irigarea prin picurare, conservarea pădurilor și multe, multe altele. Satul Mtalimanja, care a primit primul grup de fermieri din Malawi și familiile acestora în septembrie 2007, este proiectul cel mai ambiţios și extensiv pe care Nu Skin l-a realizat vreodată pentru a ajuta populaţia din Malawi nu doar pentru un anotimp sau pentru un an, dar pentru generaţiile viitoare. Achiziţionând Colecţia Epoch Force for Good, în plus faţă de cei 0,25 US$ donaţi către Nu Skin Force for Good Foundation din fiecare produs Epoch vândut, Nu Skin va dona 4 către Proiectul SAFI. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.forceforgood.org. EPOCH BLEMISH TREATMENT Îmbunătăţește apariţia erupţiilor dizgraţioase. Blemish Treatment combină ingredientele dovedite de curăţare a porilor cu planta Lacrimile lui Iov folosită de-a lungul timpului în Asia pentru a reduce aspectul de înroșire a pielii. 15ml Articolul nr. 97110845 EPOCH POLISHING BAR Face pielea să strălucească cu fiecare curăţare. Conţinând Glacial Marine Mud şi tsuga heterophylla (scoarţă terestră) – folosită de nativii americani de pe coasta Pacificului pentru a exfolia pielea – acest agent de curăţare fără săpun ajută la îndepărtarea impurităţilor şi a grăsimilor în exces. 100g Articolul nr. 97110803 42 www.nuskin.com

45 Nectarul de Ava puhi a fost folosit pentru produsele Ava puhi moni. EPOCH AVA PUHI MONI ANTI-DANDRUFF SHAMPOO Luptă împotriva mătreţei în fiecare zi. Acest şampon pe bază de plante este formulat cu frunze de viţă albă folosite de către nativii americani pentru a trata pielea uscată, care se descoamează. Spre deosebire de alte șampoane, acest şampon cu utilizare zilnică conţine Ava puhi moni pentru a menţine părul fin şi mătăsos, cu un miros proaspăt şi plăcut. 250ml Articolul nr. 97102810 EPOCH AVA PUHI MONI CONDITIONER Paradisul părului. Acest balsam etnobotanic este formulat pentru a menţine aspectul sănătos, strălucitor şi frumos al părului. Perfect pentru a fi utilizat cu Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo. 250ml Articolul nr. 97102812 EPOCH AVA PUHI MONI SHAMPOO AND LIGHT CONDITIONER Curăţă şi hidratează părul. Conţinând două produse într-unul singur, acest şampon etnobotanic bogat, împreună cu balsamul uşor, curăţă delicat şi hidratează, lăsând părul curat, vibrant şi strălucitor. 250ml Articolul nr. 97102811 PĂRUL Şamponul şi balsamul Ava puhi moni. Timp de generaţii, polinezienii au extras nectarul din bulbul de Ava puhi direct pe părul lor pentru a-l curăţa şi a-l recondiţiona. Cu Epoch, puteţi şi dumneavoastră să experimentaţi beneficiile de recondiţionare, calmare şi îmbunătăţire a strălucirii pe care le oferă Ava puhi moni. EPOCH BABY HIBISCUS HAIR AND BODY WASH Fără lacrimi – doar un zâmbet în timpul băiţei. Acest şampon care nu provoacă lacrimi conţine extract din floare de hibiscus, plantă folosită în mod tradiţional de culturile din Asia de Sud-Est şi America Centrală pentru a hidrata şi a menţine aspectul sănătos al scalpului, în timp ce curăţă părul şi pielea. Poate fi dispensat cu uşurinţă cu o singură mână. 150ml Articolul nr. 97102897 43

46 EPOCH ESSENTIAL OILS În mijlocul vieţii moderne riguroase, Nu Skin vă oferă Epoch Essential Oils, soluţii etnobotanice care îmbunătăţesc interacţiunea umană și crează experienţe senzoriale cu lumea naturală. Uleiuri singulare și mixte oferă o varietate de arome expresive și soluţii care exaltează orice rutină sau ocazie. 44 www.nuskin.com

47 Conectaţi-vă la simţurile dumneavoastră. Epoch Essential Oils nu constituie doar un parfum, aceste uleiuri adaugă calitate vieţii noastre. Folosiţi ce se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră, un ulei esenţial singular sau o combinaţie. ULEIURI SINGULARE EPOCH PEPPERMINT Mentha piperita Bucuraţi-vă de aroma puternică și revigorantă a Epoch Peppermint Essential Oil, acesta vă va oferi o senzaţie stimulantă în timp ce va crea o senzaţie pozitivă și de reîmprospătare. 15 ml EPOCH LAVENDER Lavendula angustifolia Aroma naturală, florală a acestui ulei oferă o senzaţie de liniște. Conectaţi-vă cu dumneavoastră înșivă și bucuraţi-vă de acest moment de relaxare, chiar și în zilele cele mai ocupate cu Epoch Lavender. EPOCH LEMON Citrus limon Epoch Lemon vă oferă o senzaţie de prospeţime puternică, care vă va surprinde și încânta simţurile. Acest ulei poate, de asemenea, fi folosit pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, pentru o senzaţie reală, de miros de grădină proaspătă. 15 ml Articolul Nr. 97001521 15 ml Articolul Nr. 97001522 Produs folosind Procesul de Calitate Pharmanex 6S Articolul Nr. 97001523 COMBINAţII DE ULEIURI EPOCH HARMONY Amestec de scorţișoară și cuișoare Epoch Harmony este un amestec puternic de scorţișoară și cuișoare. Mulţumită aromelor sale puternice, acest amestec este o frumoasă combinaţie de senzaţii de care vă puteţi bucura pentru un sentiment plăcut și confortabil. 15 ml EPOCH CHILL Amestec de eucalipt și pin Aroma potentă a uleiului Epoch Chill provine din eucaliptol, un element chimic format în mod natural. Eucaliptol are un miros proaspăt, asemenător camforului pentru o senzaţie de respiraţie ușoară și de răcorire. 15 ml EPOCH SUNSHINE Amestec de mentă și citrice Savuraţi mirosul de coajă de lămâie al Epoch Sunshine, un amestec echilibrat de citrice și mentă ca ulei esenţial. Această combinaţie exotică vă va face să vă simţiţi revigoraţi, un început perfect pentru fiecare zi. 15 ml EPOCH PEACE Amestec de levănţică și bergamotă Acest ulei Epoch Peace Essential Oil vă va oferi senzaţia de pace, tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă recăpăta echlibrul. Luaţi acest amestec de ulei esenţial cu dumneavoastră oriunde vă duce stilul de viaţă ocupat. 15 ml Articolul Nr. 97001524 Articolul Nr. 97001526 Articolul Nr. 97001525 Articolul Nr. 97001527 Bucuraţi-vă de folosirea Epoch Essential Oils difuzându-le în aer cu ajutorul Epoch Diffusers. EPOCH DIFFUSER Dispozitivul ultrasonic Epoch Diffuser vibrează pentru a vaporiza apă și ulei esenţial într-o pulverizare extrem de fină. Datorită aspectului său personalizabil și mărimii mici se potrivește ușor și perfect în diferite camere ale casei dumneavoastră. Dimensiuni: Ø 13.6 x H 14 cm Articolul Nr. 86991440 EPOCH AROMATIC STONE Bucuraţi-vă de uleiul favorit Epoch Essential Oil oriunde mergeţi și oricând doriţi, într-un mod natural. Cutia compactă unde se află piatra aromată o face ușor și discret de folosit. Dimensiuni: Ø 5 x H 2 cm Articolul Nr. 86998688 45

48 NU COLOUR Combinată cu cea mai bună ştiinţă de îngrijire a pielii, această linie cosmetică defineşte şi evidenţiază frumuseţea dumneavoastră naturală oferindu-le culorilor tot ce este mai bun de la Nu Skin. O extensie a unei bune îngrijiri a pielii, produsele cosmetice Nu Colour protejează, corectează şi îmbunătăţesc aspectul natural al pielii dumneavoastră. 46 www.nuskin.com

49 TENUL ÎNFRUMUSEŢARE Utilizând tehnologia de ultimă oră în combinaţie cu ingrediente uşoare şi pure, Nu Skin a realizat o colecţie de produse care vor defini şi vor evidenţia frumuseţea dumneavoastră naturală. TENUL TENUL Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 Atât de pur, de natural şi de frumos. Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 Fair 97161113 Sand 97161114 Honey 97161115 Medium Beige 97161140 O cremă hidratantă care vă oferă o acoperire radiantă și ușoară pentru a reflecta tonusul natural al pielii dumneavoastră. În plus, conţine ingrediente anti-îmbătrânire, factor SPF și efecte de corectare a culorii (CC ). Datorită acestor ingrediente anti-îmbătrânire, sunteţi înarmat(ă) pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și al ridurilor, iar factorul SPF va ajuta la protecţia pielii dumneavoastră de efectele nedorite ale expunerii excesive la soare. 40ml Advanced Liquid Finish SPF 15 Concealer Almond 97160857 Honey Beige 97160861 Light 97161301 Pink Ochre 97160865 Medium Ochre 97160866 Medium 97161303 Sunset Beige 97160858 Tawny 97160859 Tan 97161304 Mocha 97160860 Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. CULORI RECI CULORI CALDE Advanced Liquid Finish SPF 15 Culoare ușoară și radiantă. O formulă cu acoperire medie, pentru un finisaj mat și ireproșabil, reducând înroșirea și aspectul fad al tenului. Conţine SPF 15, care ajută la protecţia pielii împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare și ingrediente anti-îmbătrânire care ajută la reducerea apariţiei liniilor fine și a ridurilor pentru un aspect luminos. 30ml Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Custom Colour MoisturShade Wet/Dry Pressed Powder Finishing Powder Menţineţi înfăţişarea impecabilă. Această pudră deosebită ajută la fixarea fondului de ten şi a fardului pentru a crea un aspect natural, fără cusur fără a face cute sau cruste. 30g Porcelain Beige 97160402 Vanilla Beige 97160403 Buffed Ivory 97160405 Soft Amber 97160407 Concealer Care defecte? Articolul nr. 97161201 Tehnologia superioară a polimerilor creează o cremă corectoare puternică ce oferă o acoperire de durată. Îi oferă pielii vitamine şi ingrediente botanice benefice. 2,65g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. CUSTOM COLOUR MOISTURSHADE WET/DRY PRESSED POWDER 1 Două produse într-unul singur pentru o acoperire fără cusur. Această pudră rezistentă funcţionează ca o pudră fixantă în timpul zilei şi ca fond de ten în timpul serii. Aplicaţi uscat pentru a fixa machiajul şi pentru a reduce strălucirea sau aplicaţi cu buretele umed pentru o acoperire maximă şi un aspect fără cusur. CUSTOM COLOUR MOISTUR- SHADE WET/DRY PRESSED POWDER COMPACT 2 Împrospătaţi-vă aspectul pe timpul zilei. Introduceţi fardul Custom Colour MoisturShade Wet/Dry Pressed Powder cu nuanţa preferată în acest portfard convenabil şi aveţi tot ce vă trebuie pentru a menţine un aspect impecabil întreaga zi. Conţine o oglindă şi un burete pentru aplicare umedă/uscată. 1 bucată Articolul nr. 97101211 2 Fardurile se vând separat. 11,3g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 1 Portfardul se vinde separat. 47

50 custom colour desired effects eye shadow CULORI RECI CULORI CALDE CULORI NEUTRE Smoke* 97160221 Shell* 97160202 French Vanilla* 97160211 Espresso* 97160217 Pearl Green* 97160218 Defining Effects Smooth Eye Liner (CREION DE OCHI) Slate Grey* 97160220 Azalea Pink* 97160205 * Până la epuizarea stocurilor. Sandy Gold* 97160215 Coffee Bean* 97160702 CULORI CALDE Jet Black* 97160701 * Până la epuizarea stocurilor. CULORI NEUTRE OCHII Custom Colour Desired Effects Eye Shadow 1 Ochii incredibili care a fost destinat să îi aveţi. Conţinând jojoba şi micro-pudre pentru a obţine o textură delicată, uşor de combinat, această formulă foarte rezistentă este disponibilă într-o gamă de farduri catifelate cu nuanţe diferite. 7g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 1 Portfardul se vinde separat. Defining Effects Smooth Eye Liner (CREION DE OCHI) Definirea ochilor nu a fost niciodată atât de uşoară. Această formulă cremoasă şi delicată alunecă uşor oferindu-vă un control total pentru a obţine efectul dorit de machiaj: linii fine, precise; linii combinate delicat; sau un look de seară misterios. 1,13g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Custom Colour Desired Effects Eye Shadow Compact 2 Personalizaţi machiajul dumneavoastră. Creaţi-vă propriul look combinând cele două nuanţe preferate de farduri Custom Colour Desired Effects Eye Shadow în acest portfard convenabil. 1 bucată Articolul nr. 97102756 2 Fardurile se vând separat. BUZELE CULORI RECI CULORI CALDE CULORI NEUTRE Replenishing Lipstick Petal Pink* 97160102 Antique Rose* 97160105 Champagne Kisses* 97160112 Brandy* 97160114 Flushed* 97160106 Berry Glaze* 97160108 Cha Cha Red* 97160119 Sunset* 97160115 Contouring Lip Gloss Crystal Clear* 97160902 * Până la epuizarea stocurilor. BUZELE Replenishing Lipstick (RUJ) Buze întinerite, irezistibile. Acest ruj catifelat îmbunătăţeşte aspectul buzelor dumneavoastră cu o culoare bogată, durabilă şi cu protecţia suplimentară a ingredientului ulei de fruct olea europaea. Acest ingredient brevetat oferă importante beneficii antioxidante şi de hrănire a ţesutului pentru buze catifelate şi cu aspect întinerit. 4g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. Contouring Lip Gloss Oferiţi-le buzelor volum şi un aspect întinerit. Acest luciu ultra strălucitor şi rezistent conţine oligopeptide pentru a defini şi a contura buzele, concentrându-se asupra arcului lui Cupidon. Pentru a obţine buze pline, cu aspect tineresc. Poate fi folosit autonom sau împreună cu nuanţa preferată de ruj Nu Colour Replenishing Lipstick. 14,16g Vă rugăm să verificaţi tabelul pentru a afla numărul articolului. 48 www.nuskin.com

51 OBRAJII BRONZING PEARLS Un aspect bronzat cu o simplă aplicare. Conţinând o pudră mătăsoasă sub formă de mici sfere asemănătoare perlelor, cu cinci nuanţe diferite, este perfectă pentru toate tipurile de ten. Aplicaţi această pudră pentru a adăuga o radianţă strălucitoare, asemănătoare bronzului din sărutul soarelui, pentru un aspect sănătos şi vibrant. 30g Articolul nr. 97161501 BRONZING BRUSH A se utiliza impreună cu Nu Colour Bronzing Pearls pentru un ten strălucitor. 1 bucată Articolul nr. 97123467 SET DE PENSULE COSMETICE Secretul unui machiaj de artist. Acest set de şase pensule de machiaj de o foarte bună calitate este creat pentru a vă oferi o aplicare perfectă a machiajului indiferent de stilul ales de dumneavoastră. Mânerul de culoarea perlelor este frumos stilizat cu accente aurii. 6 bucăţi Articolul nr. 97136722 Nu Colour Cosmetic bag O geantă cosmetică cu stil pentru produsele dumneavoastră de înfrumuseţare. Această geantă cosmetică stilată, bine structurată este realizată din micro-fibre cu accente din piele maronie. 1 bucată OGLINDA Nu Skin Vedeţi diferenţa. Această oglindă subţire este încorporată într-o carcasă rezistentă din plastic pentru a putea fi luată oriunde megeţi. 1 bucată Articolul nr. 97102774 Articolul nr. 86997544 49

VEZI PRODUSELE AICI

52 50 www.nuskin.com

53 DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR Pe lângă faptul că vă ajutăm să arătaţi cel mai bine, suntem angajaţi să îmbunătăţim felul în care vă simţiţi. Pharmanex oferă o abordare completă, cu suplimente alimentare formulate pentru a hrăni şi a proteja corpul dumneavoastră. Având oameni de ştiinţă dedicaţi şi afiliaţii cu instituţii ştiinţifice din întreaga lume, motorul nostru de cercetare şi dezvoltare produce produse inovative. 51

54 PRODUSE NUTRITIVE PRODUSE NUTRITIVE Pharmanex a creat suplimente complexe care oferă corpului nivele importante de vitamine și minerale. Este important să aveţi o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. 52 www.nuskin.com

55 LifePak + Pentru a rămâne sănătoşi toată viaţa începeţi prin a mânca ceea ce trebuie. Există o mulţime de dovezi ştiinţifice care demonstrează beneficiile pentru sănătate oferite de anumiţi nutrienţi. O alimentaţie sănătoasă trebuie să conţină un echilibru de macronutrienţi (grăsimi, proteine şi carbohidraţi) şi micronutrienţi (vitamine şi minerale) pentru a răspunde nevoilor nutriţiei umane. LifePak + vă va furniza o cantitate importantă de vitamine şi minerale necesare, care va ţinti nouă funcţii importante ale organismului dumneavoastră. 60 de pliculeţe conţinând 4 tablete fiecare Articolul nr. 85343742 FI – NO 85433743 CZ – GB – HU – NL 85883742 AT – BE – CH – DE – FR – IT – LU 85893742 DK – ES – IE – IS – PL 85833742 PT – RO – SK LifePak + Temelia dumneavoastră pentru sănătate de o viaţă. Pharmanex a creat un supliment complet de micronutrienţi care oferă corpului nivele benefice de vitamine şi minerale importante, precum şi un arsenal complet de produse vegetale. LifePak + oferă beneficii nutriţionale esenţiale care sunt susţinute de ştiinţă. 9 FUNCŢII ÎNTR-O SINGURĂ FORMULĂ FUNCŢIA COGNITIVĂ Iod, zinc,… 1 SĂNĂTATEA PIELII Niacină, biotină, 2 PROTECŢIA REŢELEI ANTIOXIDANTE Seleniu, mangan, vitamina C, 3 VEDEREA Vitamina A, vitamina B2 & zinc. 5 SĂNĂTATEA CARDIOVASCULARĂ Vitamina K & calciu,… 6 SUSŢINEREA SISTEMULUI IMUNITAR Vitamina C, zinc & cupru,… 7 Nu lăsaţi garda jos Corpul dumneavoastră este expus în mod constant luminii solare, poluării şi stresului care pot slăbi bariera de protecţie a pielii. Cu formula sa avansată, LifePak + furnizează vitamina C, care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. SĂNĂTATEA OASELOR Calciu, vitamina D, 4 METABOLISMUL Vitamina B1, iod, cupru,… 8 FUNCŢIA TIROIDEI Iod & seleniu. 9 PACHETUL ADR ESSENTIAL NUTRITIONALS, CARE CONŢINE LIFEPAK +, MARINE OMEGA ȘI JVI Pentru mai multe informaţii referitoare la modalitatea prin care puteţi să beneficiaţi de această promoţie specială vă rugăm să vă adresaţi Distribuitorului dumneavoastră. 1 Contribuie la funcţia cognitivă normală. 2 Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. 3 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 4 Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos. 5 Contribuie la menţinerea vederii normale. 6 Contribuie la coagularea normală a sângelui. 7 Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. 8 Contribuie la metabolismul energetic normal. 9 Contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide. 53

56 SUSŢINERE PENTRU O FUNDAŢIE SOLIDĂ Pentru a susţine un nivel de sănătate optimă, este recomandată o alimentaţie echilibrată care conţine vitamine, minerale şi alte produse nutritive, împreună cu un stil de viaţă sănătos. Datorită cerinţelor unui stil de viaţă aglomerat, consumul adiţional de produse nutritive selectate poate completa alimentaţia dumneavoastră normală, în fiecare zi. LifePak, JVi + şi Marine Omega sunt concepute în mod special pentru a vă ajuta să oferiţi baza nutriţională pentru a face eforturile necesare în lumea de astăzi. Marine OMEGA Marine Omega este un supliment alimentar bogat în acizi graşi omega-3 care conţine acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), care oferă 1.300 mg/zi acizi graşi omega-3 din ulei de krill şi de peşte. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. În plus, DHA contribuie la menţinerea funcţionării normale a creierului şi a unei vederi normale. 120 de capsule gel Articolul nr. 85893536 CZ – DK – GB -IE – IS – NO – SE 85883536 AT – BE – DE – FR – IT – LU – NL 85433536 HU – RO – SK 85283536 ES – PL – PT Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi www.nuskin.com. JVi Joie de Vivre Prindeţi un gust de viaţă JVi este o băutură pe bază de concentrat, sucuri și puree de fucte și legume, selectate cu grijă pentru a vă răsfăţa papilele gustative. Deoarece atunci când cele mai bune fructe și legume din Europa se îmbină cu fructele imperiale: goji, cătină albă și acerola, dumneavoastră veţi recolta roadele. Acestea sunt cunoscute pentru conţinutul lor ridicat de vitamine și minerale, în special vitamina C și au fost consumate în mod tradiţional în culturile din America de Sud și din Asia, făcând parte dintr-o dietă sănătoasă. Această băutură de culoare portocalie conţine carotenoide și este bogată în vitamina C, care contribuie la: Protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ Funcţia normală a sistemului imunitar Formarea normală a colagenului pentru sănătatea pielii Faceţi parteneriat cu JVi pentru a reîntări protecţia corpului dumneavoastră și pentru un aspect strălucitor, din interior spre exterior. 2 sticle de 750 ml Articolul nr. 85433762 HU, RO, SK, CZ, PL 85893762 GB, IE, DK, SE, NO, SE, IS, FI 85883762 BE, NL, LU, DE, CH, AT, FR, IT, ES, PT 54 www.nuskin.com

57 CUM ŞTIU NIVELUL MEU DE CAROTENOIDE? Scanerul BioPhotonic Pharmanex, dezvoltat de către oameni de ştiinţă de la o universitate de cercetare de vârf din SUA, este un instrument unic care măsoară nivelul carotenoidelor din ţesutul pielii în mod neinvaziv, folosind ştiinţa de mult acceptată a spectroscopiei Raman. Prin plasarea palmei dumneavoastră în faţa luminii albastre a Scanerului, sigure şi cu o energie scăzută, în câteva secunde veţi obţine o citire a nivelului carotenoidelor din pielea dumneavoastră Scorul dumneavoastră Carotenoid al Pielii (SCS). Tehnologia Scanerului BioPhotonic este brevetată şi constituie o modalitate rapidă şi confortabilă de a determina dacă produsele dumneavoastră, precum LifePak + şi JVi, fac să crească Scorul dumneavoastră Carotenoid al Pielii. GARANŢIA DE RETURNARE A BANILOR În cazul în care Scorul Carotenoid al Pielii dumneavoastră nu se îmbunătăţeşte după ce aţi consumat suplimente certificate SCS, banii dumneavoastră vor fi returnaţi*. -..Datorită Scanerului Pharmanex BioPhotonic este posibill să arătăm în mod clar cum LifePak + creşte Scorul Carotenoid al Pielii. agecontrol.ro, Distribuitor Nu Skin *Pentru detaliile complete ale acestei garanţii, vizitaţi www.nuskin.com. SCANERUL PHARMANEX BIOPHOTONIC S3 Este următoarea generaţie de inovaţie în afaceri prin faptul că este mai mic, mai rapid și portabil. S3 a fost numit câștigătorul medaliei de bronz în 2014 de către International Design Excellence Awards (IDEA) și a fost selectat drept câștigător al Premiilor 2015 BIG Innovation (Inovaţii MARI). Conform BIG, Scanerul motivează utilizatorii să monitorizeze îmbunătăţirile pielii lor pe măsură ce introduc schimbări în dieta și în stilul lor de viaţă. Disponibil din aprilie 2014 pentru toţi Distribuitorii calificaţi.

VEZI PRODUSELE AICI

 

58 PROGRAMUL TR90 ÎNCEPEţI TRANSFORMAREA DUMNEAVOASTRĂ În această perioadă există o presiune ridicată să arătăm tineri și să avem o siluetă perfectă. Atunci când este vorba de a dezvolta obiceiuri alimentare noi și sănătoase pentru a obţine silueta ce o dorim, ne lipsește voinţa, timpul sau poate dietele tradiţionale nu funcţionează pentru noi. Prezentăm TR90, un sistem revoluţionar de control al greutăţii și de formare a corpului, pentru a vă ajuta mintea și corpul să se unifice pentru un „nou” aspect al dumneavoastră. 56 www.nuskin.com

59 Programul TR90 constă în trei elemente importante: suplimentele alimentare, un plan alimentar cu batoane de înlocuire a meselor și un plan de exerciţii pentru a vă ajuta pe drum. Suplimentele alimentare vă vor ajuta să vă menţineţi motivaţia la un nivel optim. GHIDUL PROGRAMULUI TR90 A face exerciţii adaptate stilului de viaţă personal, ajustarea obiceiurilor alimentare și stabilirea de obiective sunt subiecte importante în acest program. Consumul de proteine este o componentă cheie a Programului TR90. Proteinele sunt nutrienţi importanţi pentru a contribui la menţinerea masei musculare. După aceea este timpul să începeţi să vă gândiţi la modelul de exerciţii. Sunteţi obișnuit(ă) să faceţi sport sau nu? Nu vă îngrijoraţi, acest ghid vă va ajuta să treceţi cu bine prin această călătorie a transformării. Batonul-M TR90 Batoanele delicioase de înlocuire a meselor când sunteţi la drum sunt disponibile în două arome: ciocolată și lămâie crocantă. Acestea oferă nivelul adecvat de proteine de înaltă calitate care contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare într-un mod convenabil şi uşor. Batoanele-M TR90: Pot fi ușor integrate în stilul dumneavoastră de viaţă. Îndepărtează presupunerile. Sunt convenabile, discrete și gata de folosit când sunteţi la drum. Constitue soluţia ideală pentru persoanele ocupate. Ciocolată 60g/baton Lămâie crocantă 59g/baton Articolul nr. Batonul-M de ciocolată TR90 (30 batoane) 97138409 AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL 97138401 DK – GB – IE – IS – PT 97138673 HU – RO 97138403 CZ – SK 97138407 FI – SE 97138405 ES – NO 97138411 IT Batonul-M de lămâie crocantă TR90 (30 batoane) 97138410 AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL 97138402 DK – GB – IE – IS – PT 97138674 HU – RO 97138404 CZ – SK 97138408 FI – SE JS TR90 Pentru un impuls de două săptămâni și pentru a vă pregăti pentru un succes de durată. 15 pliculeţe COMPLEXUL C TR90 Este mintea dumneavoastră gata să simtă transformarea? Complexul C este partenerul dumneavoastră în călătoria TR90. 90 de capsule COMPLEXUL F TR90 Acceleraţi sistemul organismului dumneavoastră! 120 de capsule 97138406 ES -NO 97138412 IT Pachetul TR90 include: Programul TR90 ADR de 3 luni: 1 JS TR90, 3 Complex C TR90, 3 Complex F TR90, 30 de Batoane-M TR90, 1 Ghid al Programului TR90, 1 Jurnal al Transformării și alte articole pentru a vă susţine în procesul de transformare. Articolul nr. 97138602 GB – IE 97138605 BE – CH – FR – LU 97138601 AT – CH – DE – LU 97138609 BE – NL 97138608 CH – IT 97138603 ES 97138611 PT 97138610 NO 97138600 DK 97138613 SE 97138607 IS 97138604 FI 97138599 CZ 97138606 HU 97138612 RO 97138598 SK Luna 1: 1 TR90 JS, 1 TR90 Complex C, 1 TR90 Complex F, 30 Batoane-M TR90, 1 Ghid al Programului TR90, 1 Jurnal al Transformării și alte articole pentru a vă susţine în transformarea dumneavoastră. Lunile 2 și 3: 1 TR90 Complex C și 1 TR90 Complex F. Articolul nr. 97138635 GB – IE 97138620 BE – CH – FR – LU 97138634 AT – CH – DE – LU 97138624 BE – NL 97138623 CH – IT 97138618 ES 97138626 PT 97138625 NO 97138617 DK 97138614 SE 97138622 IS 97138619 FI 97138616 CZ 97138621 HU 97138627 RO 97138615 SK 57

60 SOLUŢII Formulate pentru a corespunde necesităţilor cotidiene. Stilurile de viaţă actuale ne solicită organismul mai mult ca oricând. Produsele noastre Pharmanex Solutions conţin ingrediente de înaltă calitate, în cantităţi optime şi sigure. Fiecare produs asigură nutrienţii ţintă de care organismul nostru are nevoie pentru a putea ţine pasul cu rutina zilnică – asigurând soluţii viabile la solicitările vieţii de zi cu zi. 58 www.nuskin.com

61 Ginseng Rodie Cordyceps sinensis Am folosit R 2 timp de aproape 4 luni şi pot să spun că atunci când am început să îl folosesc am simţit un val enorm de energie, a devenit a doua mea zi de naştere. Elena Leonova, Executiv Blue Diamond, Rusia Am un nivel ridicat de energie întreaga zi. Şi chiar după o zi solicitantă, pot să mă concentrez foarte bine seara. Doris Postelt, Executiv Diamond, Germania Seminţe de broccoli Seminţe de struguri Suc de portocală Seleniu R 2 – REVIGORAŢI-VĂ ŞI REÎNCĂRCAŢI-VĂ DE ENERGIE De-a lungul timpului, corpul nostru poate deveni mai puţin eficient în protejarea celulelor noastre împotriva daunelor oxidative iar celulele încep să acumuleze reziduuri celulare şi produse secundare. Pierderea vigorii fizice, reducerea acuităţii mentale şi lipsa dorinţei sexuale reprezintă semnele obişnuite ale îmbătrânirii ceea ce, până la urmă, numim pierderea vitalităţii. Sunteţi gata să vă simţiţi tineri? Nu sunteţi singurii. Luat seara, R 2 Night vă ajută să începeţi fiecare zi simţindu-vă revigoraţi. Luat dimineaţa, R 2 Day vă ajută să vă simţiţi reîncărcaţi de energie şi să preluaţi controlul unei noi zile. R 2 DAY R 2 Day oferă un amestec excelent de ingrediente cheie precum Cordyceps sinensis, rodie şi Panax Ginseng. Ginseng ţintește următoarele trei dimensiuni pentru a: Creşte performanţa fizică. Ajuta la menţinerea capacităţilor fizice și mentale. Ajuta la menţinerea unor relaţii sexuale bune. 180 de capsule R 2 NIGHT R 2 Night conţine un amestec de extracte din plante selectate cu grijă: portocală roşie, seminţe de broccoli şi seminţe de struguri. În plus, conţine seleniu, un mineral benefic care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. 60 de capsule Articolul nr. 85283901 CZ – ES 85883901 DE – AT – BE – LU – FR – NL 85893901 DK – GB – IE – SE 85153901 IT – PT 85433901 RO – SK HU Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi www.nuskin.com. 59

62 60 www.nuskin.com

63 FLEXCARE Articulaţiile corpului vă permit să vă deplasaţi, având funcţia principală de a menţine unitară structura scheletului corpului dumneavoastră. În cuvinte simple, articulaţiile acţionează ca şi lipiciul. Cartilajul care se găseşte în articulaţii acţionează ca un tampon între oase. Menţinerea articulaţiilor sănătoase ar trebui să reprezinte un ţel pentru întreaga viaţă, atins prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Elementele unui stil de viaţă sănătos care ajută la menţinerea articulaţiilor sănătoase includ susţinerea unei greutăţi sănătoase a organismului, exerciţiile potrivite şi regulate şi menţinerea unei alimentaţii nutritivă şi sănătoasă. FlexCare conţine vitamina C care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a cartilajelor. CORDYMAX Cs-4 Formula noastră CordyMax este un miceliu standardizat obţinut printr-un proces de fermentare a ciupercii Cordyceps sinensis, care ajută la tonifierea corpului și la protejarea ficatului și a rinichilor. CordyMax este produs în conformitate cu Procesul de Calitate 6S Pharmanex şi este standardizat de High Performance Liquid Chromatography (HPLC) un instrument folosit pentru a determina compoziţia chimică a oricărei mostre pentru a garanta puterea şi consistenţa rezultatelor ingredientelor active. BIOGINKGO Dacă simţiţi că aţi avut unele probleme uşoare de memorie în ultimul timp, oferiţi-vă un imbold al performanţei mentale. Extractul de ginkgo giloba, prezent în BioGinkgo, vă va ajuta să menţineţi memoria în ciuda declinului vârstei şi să păstraţi funcţia cognitivă în timp ce ajută la protejarea celulelor şi a ţesuturilor dumneavoastră împotriva oxidării. OPTIMUM OMEGA Optimum Omega este un supliment alimentar care furnizează acizi graşi omega-3 inclusiv EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoic) şi usturoi dezodorizat. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. Vitamina E, prezentă în Optimum Omega, păstrează prospeţimea produsului prevenind omega-3 de daunele oxidative Sub Garanţia strictă de Calitate 6S Pharmanex pentru eficacitate şi siguranţă, Pharmanex achiziţionează peşte care îndeplineşte toate cerinţele de calitate. 120 de tablete 120 de capsule Articolul nr. 85873441 BE – GB – IT – LU – NL – SE 85433441 CZ – HU – RO – SK 60 de tablete Articolul nr. 85873442 DK – GB – IS – NL 85433442 CZ – HU – RO – SK 60 de capsule gel Articolul nr. 85883103 AT – BE – CH – DE – FR – LU – NL 85893103 DK – FI – GB – IE – IS – NO – SE 85283103 CZ – IT – PL 85433103 HU – RO – SK Articolul nr. 85883231 BE – LU – NL 85833231 CZ – HU – RO – SK Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi www.nuskin.com. 61

VEZI PRODUSELE AICI

64 Întăriţi-vă corpul cu Tēgreen de la Pharmanex Un număr substanţial de studii de intervenţie umană cu ceai verde demonstrează o creștere substanţială în capacitatea de plasmă antioxidantă în fiinţele umane. Rietveld A.; Wiseman S. Antioxidant effect of tea: evidence from human clinical trials. J. Nutr. 2003; 133(10): 3285s-3292s. *Fukushima Y., Ohie T., Yonekawa Y., Yonemoto K., Aizawa H., Mori Y., Watanabe M., Takeuchi M., Hasegawa M., Taguchi C. and Kondo K. Coffee and green tea as large source of antioxidant polyphenols in the Japanese population J. Agr. Food Chem. 2009; 57(4): 1253-1259. Yang C.S., Lambert J.D. and Sang S. Antioxidative activities of tea polyphenols. Arch. Toxicol. 2009; 83(1): 11-21. Tanakova K., Kolarova H., Bajgar R., Jirova D., Kejlova K. and Mosinger J. Study of the photodynamic effect on the A549 cell line by Atomic force Microscopy and the influence of green tea extract on the production of reactive oxygen species. Ann. N. J. Ac. Sci. 2009; 1171: 549-558. PHARMANEX TĒGREEN Ceaiul verde a fost folosit în mod tradiţional în China timp de mii de ani pentru beneficiile sale variate iar acum ştiinţa modernă a identificat antioxidanţii din ceaiul verde. Ceaiul verde este bogat în polifenoli flavonoizi, inclusiv catechine. În mod special, aceste catechine din ceai sunt dovedite că prezintă activitate a antioxidanţilor prin curăţarea radicalilor liberi*. 30 de capsule Articolul nr. 85283440 ES – GB – IE – PL 85883440 AT – BE – CH – DE – FR – IT – LU – NL 85893440 DK – FI – IS – NO – SE 85433440 CZ – HU – RO – SK 120 capsules Articolul nr. 85883529 AT – BE – CH – DE – FR – GB – IE – IT – LU – NL 85893529 DK – FI – IS – IT – NO – PT – SE IgG BOOST Sistemul imunitar al copilului la naștere este vulnerabil la microorganismele neprietenoase ale unui mediu nou. Natura poate ajuta oferind o apărare biologică cu colostru, primul lapte al mamei. O componentă activă anume a colostrului uman și bovin este Imunoglobulina G sau IgG. IgG Boost conţine un extract standardizat din colostru bovin. Acest colostru conţine un extract standardizat de IgG de până la 50%, ceea ce face ca, de multe ori, să fie mai concentrat decât alte produse cu colostru de pe piaţă. IgG Boost este purificat de primul lapte în exces al vacilor în industria lactatelor şi îndeplineşte cu stricteţe Procesul de Calitate 6S de la Pharmanex pentru siguranţă şi eficienţă. 120 de capsule Articolul nr. 85883535 AT – BE – DE – FR – GB – IE – LU – NL 85893535 ES – IS – IT – NO – PL – SE 85433535 CZ – HU – RO – SK REISHIMAX GLp O parte a sistemului imunitar complex al organismului include un arsenal formidabil de celule numite Celule NK. Aceste celule recunosc un număr aparent infinit de organisme considerate străine corpului şi le atacă direct şi le distrug. Ele distrug, de asemenea, celulele deteriorate sau compromise care apar natural în organism ca şi parte a procesului de regenerare celulară. Reishi este o ciupercă de lemn putrezit care apare ca o formă de conservare pe părţile laterale ale copacilor şi cioturilor. În vechile texte chinezeşti, Reishi este o ciupercă extrem de preţuită. Timp de peste 2 000 de ani, populaţia din Asia a inclus această ciupercă rară, Reishi, din adâncul pădurilor, ca parte a obiceiurilor lor alimentare. 60 de capsule Articolul nr. 85113519 GB – IS – NL – PL 85433519 CZ – HU – RO – SK 62 www.nuskin.com

65 OVERdrive Performanţa atletică depinde de numeroşi factori importanţi. Unul dintre cei mai importanţi este un statut nutriţional adecvat. OVERdrive este formulat pentru a furniza nutrienţi, inclusiv vitamine şi minerale: Vitamina B5, B6 şi B12 contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic şi la reducerea oboselii şi a epuizării. Cromul contribuie la menţinerea unor nivele normale de glucoză în sânge. Antioxidanţi precum vitamina C şi E şi seminţele de struguri contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Extractul din seminţe de struguri contribuie la o tensiune arterială normală. 90 de tablete Articolul nr. 85283151 HU – PL 85863151 AT – BE – DE – DK – FR – LU – NL – NO – SE 85893151 GB – IE – IS – IT 85433151 CZ – RO – SK FLEXCRÈME FlexCrème este un amestec unic, brevetat de esteri ai acizilor graşi cetilaţi care include Cetil Tallowate. Aplicaţi această cremă cu acţiune rapidă pe piele.. FlexCrème se aplică uşor şi este absorbită rapid în piele. 60ml Articolul nr. 85873521 Toate pieţele exceptând ES – IE – PL – PT CUTIA DE PASTILE PHARMANEX Creată pentru convenienţa dumneavoastră, această cutie de pastile transparentă, cu trei compartimente, poate fi pusă în poşetă sau în buzunar. 1 bucată Articolul nr. 97136127 Toate pieţele Aţi dori să obţineţi mai multe informaţii cu privire la un produs Pharmanex? Vizitaţi www.nuskin.com. 63

66 CUPRINS Nu Skin Advanced Liquid Finish SPF 15 47 Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 47 ageloc Body Shaping Gel 17 ageloc Dermatic Effects 17 ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 12 ageloc Elements 19 ageloc Future Serum 19 ageloc Galvanic Body Spa 17 ageloc Galvanic Body Trio 16, 17 ageloc Gentle Cleanse & Tone 19 ageloc Me 10 ageloc Radiant Day SPF 22 19 ageloc Transformation 19 ageloc Transforming Night 19 AP-24 Anti-Plaque Breath Spray 39 AP-24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste 39 AP-24 Anti-Plaque Toothbrush 39 AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste 39 Balancing Shampoo 36 Body Bar 35 Body Cleansing Gel 35 Body Smoother 35 Bronzing Pearls 49 Celltrex CoQ10 Complete 22, 23, 30 Celltrex Ultra 22, 23, 30 Clarifying Shampoo 36 Colecţia AP-24 Oral Care 39 Colecţia Epoch Force For Good 42 Colecţia Nutricentials Ten Combinat și Gras 23 Colecţia Nutricentials Ten Normal și Uscat 23 Concealer 47 Contouring Lip Gloss 48 Creamy Cleansing Lotion 22 Creamy Hydrating Masque 31 Custom Colour Desired Effects Eye Shadow 48 Custom Colour Desired Effects Eye Shadow Compact 48 Custom Colour MoisturShade Wet/ Dry Pressed Powder 47 Custom Colour MoisturShade Wet/ Dry Pressed Powder Compact 48 Defining Effects Smooth Eye Liner 48 Dividends Aftershave Balm 38 Dividends Shave Cream 38 Enhancer 33 Epoch Antiseptic Hand Purifier 42 Epoch Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo 43 Epoch Ava puhi moni Conditioner 43 Epoch Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner 43 Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash 43 Epoch Baobab Body Butter 41 Epoch Blemish Treatment 40 Epoch Deodorant 42 Epoch Essential Oils 48 Epoch Everglide 42 Epoch Firewalker 42 Epoch Glacial Marine Mud 42 Epoch IceDancer 41 Epoch Polishing Bar 42 Epoch Sole Solution 41 Exfoliant Scrub 31 Face Lift Powder and Activator 31 Finishing Powder 47 Hand Lotion 35 Intensive Eye Complex 33 Liquid Body Bar 35 Liquid Body Lufra 35 Moisture Restore Day SPF 15 Ten Combinat și Gras 23 Moisture Restore Day SPF 15 Ten Normal și Uscat 22 Moisture Restore Intense Moisturizer 33 Moisturizing Shampoo 36 MoisturShade Liquid Finish SPF 15 47 NaPCA Moisture Mist 33 NaPCA Moisturizer 33 Night Supply Nourishing Cream 22, 23 Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer 21 Nu Skin 180 Cell Renewal Fluid 21 64

www.nuskin.com

VEZI PRODUSELE AICI

 

67 Nu Skin 180 Face Wash 21 Nu Skin 180 Night Complex 21 Nu Skin 180 Skin Mist 21 Nu Skin 180 UV Block Hydrator SPF 18 21 Nu Skin Clear Action Day Treatment 24 Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser 24 Nu Skin Clear Action Night Treatment 24 Nu Skin Clear Action Toner 24 Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc 13 Nutriol Hair Fitness Treatment 14 Nutriol Shampoo 14 Perennial 35 ph Balance Mattefying Toner 23 ph Balance Toner 22 Polishing Peel 31 Pure Cleansing Gel 23 Rejuvenating Cream 33 ReNu Hair Mask 37 Replenishing Lipstick 48 Rich Conditioner 37 Set de Pensule Cosmetice 49 Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing 21 Sistemul Nu Skin Clear Action 24 Sunright Lip Balm 15 30 Sunright 35 30 Sunright 50 30 Tinted Moisturizer SPF 15 47 Tru Face Essence Ultra 27 Tru Face IdealEyes 28 Tru Face Instant Line Corrector 28 Tru Face Line Corrector 15, 28 Tru Face Priming Solution 27 Tru Face Revealing Gel 28 Tru Face Skin Perfecting Gel 28 Weightless Conditioner 37 Pharmanex BioGinkgo 61 CordyMax Cs-4 61 FlexCare 61 FlexCrème 63 IgG Boost 62 JVi 54 LifePak + 53 Marine Omega 54 Optimum Omega 61 OVERdrive 63 Pharmanex BioPhotonic Scanner 55 R 2 59 ReishiMax GLp 62 Pharmanex Tēgreen 62 TR90 M-Bars 57 Programul TR90 57 Altele Ştiinţa ageloc 6 Articole inscripţionate 14, 15, 31, 35, 49, 63 Face Essentials 25 Nourish the Children 74 Nu Skin Force for Good Foundation 73 VitaMeal 75 65

68 GLOSAR Acid alfa lipoic (acid tioctic) un antioxidant puternic solubil atât în apă cât şi în lipide; ajută la îmbunătăţirea aspectului neuniform al texturii şi al semnelor. Acid alfahidroxi (AHA) un acid ce sporeşte reînnoirea celulară, ajutând la reducerea aspectului liniilor fine şi al ridurilor, promovând o piele mai fină şi mai clară. Acid hialuronic o componentă hidratantă regăsită în mod natural în piele; selectat pentru capacitatea sa de a reţine hidratarea la suprafaţa pielii. Acid lactic vedeţi acidul alfahidroxi. Acid polihidroxi (PHA) vedeţi acizii gluconolactonic şi lactobionic. Acid salicilic un acid betahidroxi ce promovează exfolierea pielii;. Acidul ascorbic cunoscut şi ca vitamina C. Vitamina C contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ şi la formarea normală a colagenului pentru funcţia normală a pielii. Acizii graşi Omega 3 acizi graşi polinesaturaţi. Principalele surse sunt uleiul de peşte şi de krill, ouă şi uleiul din plante (ulei de seminţe de in). EPA şi DHA sunt cei mai importanţi acizi graşi ADN (acid dezoxiribonucleic) materialul genetic găsit în aproape orice celulă a corpului, ADN-ul conţine informaţia genetică necesară pentru dezvoltarea şi menţinerea unui organism. ADN-ul există, de obicei, ca o fibră dublă strâns legată, ce crează o dublă spirală. ageloc – platforma anti-îmbătrânire de la Nu Skin care include ştiinţa folosită pentru a dezvolta şi comercializa produse topice de îngrijire a pielii ce ţintesc sursele şi semnele îmbătrânirii. Alge de mare de culoare maronie intens mineralizate şi bogate în aminoacizi şi antioxidanţi; ajută la absorbirea şi reţinerea umidităţii. Aloe vera (Aloe barbadensis) recunoscută pentru proprietăţile sale de calmare şi hrănire. Aminoacid o barieră puternică de proteine. Peste 20 de aminoacizi diferiţi sunt folosiţi de organism pentru producerea diferitelor proteine din muşchi, păr, piele, sânge sau ţesuturi. Antioxidant un element care ajută la captarea radicalilor liberi. AP-24 un ingredient brevetat de îngrijire orală, cu dimeticonă şi surfactanţi care le oferă dinţilor senzaţia de curăţenie şi de fineţe. Argilă bentonit această argilă naturală, derivată din cenuşă vulcanică, funcţionează ca un magnet pentru a îndepărta celulele moarte şi toxinele, lustruind apoi faţa pentru un aspect proaspăt şi strălucitor. arnox un puternic generator de radicali liberi care se găseşte pe suprafaţa celulelor şi în organism. arnox este o enzimă asociată cu îmbătrânirea despre care se crede că ar fi o sursă care contribuie la îmbătrânirea pielii. S-a demonstrat că nivelele de arnox din organism sunt asociate cu aspectul tineresc al unei persoane. arsupermarkers super-markerii corelaţi vârstei sau arsupermarkers reprezintă un termen pe care Nu Skin l-a inventat pentru a descrie componentele din chimia organismului ce influenţează felul în care îmbătrânim. Biofotonica un domeniu de studiu ce foloseşte lumina pentru a măsura bio-markerii din organism. Cactus un extract ce ajută pielea să arate hidratată şi radiantă. Calciul este cel mai răspândit mineral în corpul uman. Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la randamentul normal al metabolismului energetic, la funcţionarea normală a muşchilor şi funcţionarea normală a enzimelor digestive. Calciul este, de asemenea, necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor. Carotenoidele o categorie importantă de elemente solubile în grăsime. Ele se găsesc din abundenţă în natură şi sunt responsabile pentru multe dintre culorile roşu, portocaliu şi galben pe care le vedem în fructe şi legume. Unele exemple de carotenoide sunt beta-carotenul, licopenul, luteina si astaxantina. Carotenoide incolore (extract de Dunaliella salina) antioxidanţi puternici produşi de algele ce cresc în Marea Mediterană; protejează pielea împotriva daunelor mediului înconjurător. Castan sălbatic (Aesculus hippocastanum) un extract ce învigorează şi energizează pielea. Ceaiul verde (Camellia oleifera şi Camellia sinensis) folosit ca şi ingredient cosmetic, este un antioxidant care ajută la calmarea pielii cu afecţiuni şi chiar la uniformizarea culorii pielii. Ceaiul verde conţine câteva molecule de polifenol. Celule NK un tip de limfocite (celule albe din sânge) şi componente ale sistemului imunitar. Aceste celule joacă un rol major în respingerea gazdă a celulelor infectate. Citrus aurantium amara folosit de diferite culturi din China până în Caraibe, în special în Haiti, ca deodorizant. Deşi originar din China, Citrus aurantium amara a fost adus în Europa în secolul al XI-lea. Fructul plantei Citrus aurantium amara (o portocală mai mică numită portocală de Sevillia) a devenit foarte popular nu numai pentru gustul său dulce-acrişor dar şi pentru aroma sa revigorantă şi pentru proprietăţile deodorizante. Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) o ciupercă de lemn putrezit care apare sub forma unui raft pe părţile copacilor şi cioturilor. În textele vechi chinezeşti, Reishi este o ciupercă foarte preţuită. Timp de peste 2.000 de ani, locuitorii Asiei au utilizat beneficiile ciupercii rare de pădure, Reishi. Coada şoricelului (Achillea millefolium) un extract de plante ce ajută la calmarea pielii. Coenzima Q10 (CoQ10 sau Ubiquinone) un antioxidant important de reţea, care are abilitatea de a se regenera şi a susţine alţi antioxidanţi. În mod topic, coenzima Q10 promovează energia celulară pentru un aspect strălucitor şi tineresc. Lacrima lui Iov (Coix Lacryma-Jobi) provenită din seminţele unor ierburi ornamentale, a fost folosită în Asia pentru a calma pielea. Colagen o proteină ce oferă structură, rezistenţă şi elasticitate pielii şi altor ţesuturi din organism. Colostrul colostrul este primul lapte al mamei produs după naşterea copilului. Diferă de laptele obişnuit prin faptul că are o concentraţie mai ridicată de proteine de susţinere a imunităţii. Complexul HMW această combinaţie de ingrediente, folosită exclusiv de către Nu Skin, include extract de hypnea musciformis (algă roşie), extract de Arthemisia vulgaris şi Epilobium. Calmează şi alină pielea. Cordyceps sinensis o ciupercă preţuită în China din vremuri străvechi, care ajută la tonificarea corpului şi la protecţia ficatului şi a rinichilor. Cordyline terminalis frunzele plantei hawaiiene ti preţuite de sute de ani de către polinezieni pentru proprietăţile sale de alinare a pielii. Cortex înconjoară mijlocul firului de păr. Cortexul îi conferă părului calităţi speciale precum elasticitatea şi încreţirea. Cortexul conţine, de asemenea, granule de melanină, pigmentul părului care este produs atunci când părul creşte, în foliculii săi. CS7 înmoaie cuticulele pentru un luciu ce durează de-a lungul mai multor şamponări. Cuişoare (Pimenta dioica) o mirodenie folosită de popoarele indigene din America Centrală pentru a îndepărta uscarea persistentă. Cuişoare pisate (Pimenta dioica) planta folosită de popoarele indigene din pădurile tropicale din America Centrală pentru a îndepărta uscarea persistentă. Cuprul contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la pigmentarea normală a părului, pigmentarea normală a pielii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Cuticula este suprafaţa exterioară a părului. Cuticula este responsabilă pentru cea mai mare parte din rezistenţa mecanică a fibrei de păr. Fiind alcătuită din celule aplatizate care acoperă la fel precum ţigla pe acoperiş, cuticula protejează interiorul părului împotriva degradării. DHA (acid Docosahexaenoic) un acid gras omega 3 care contribuie la funcţionarea normală a creierului şi la vederea normală. Uleiul de peşte este o sursă bună de DHA. Di- şi tri-peptide derivate din proteine de orez hidrolizat; îmbunătăţesc procesul de recuperare a pielii după stres; stimulează turnoverul celular şi sinteza proteinelor dermei pentru o fermitate îmbunătăţită şi o diminuare a liniilor şi a ridurilor. Diatomee marine (Diatomaceous earth) particule fine din alge planctonice folosite pentru a exfolia cu blândeţe celulele de piele moartă. Enzime de dovleac (extract din fermentul fructului Lactobacillus/Curcurbita pepo) enzime proteolitice derivate din dovleac ce ajută la exfolierea şi îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. EPA (acidul Eicosapentaenoic) un acid gras omega 3. Împreună cu DHA, EPA contribuie la funcţionarea normală a inimii. Uleiul de peşte este o sursă bună de EPA. Esteri şi acizi graşi acetilaţi o formă naturală a unui acid gras, tratat cu alcool, ce este folosit de organism ca lubrifiant. 66 www.nuskin.com

69 Ethocyn – un ingredient anti-îmbătrânire brevetat care s-a dovedit clinic că îmbunătăţește o componentă esenţială a pielii ferme. Etnobotanice plante utilizate de către culturile indigene pentru beneficiile lor pentru piele. Eucalipt combinat cu mentol şi cu ulei de izmă îi asigură pielii o senzaţie răcoritoare şi un parfum revigorant. Extract de Ava puhi (Zingiber zerumbet) nectarul din bulbul plantei ava puhi, folosit de către polinezieni timp de secole pentru a catifela şi a hrăni părul. Extract de căpşuni (Fragaria vesca) ajută la calmarea pielii şi reduce aspectul porilor. Extract de ceai alb (Camellia sinensis) un antioxidant bogat în catechină; ajută la protejarea şi refacerea rezistenţei naturale a pielii. Extract de ciupercă (Fomes officinalis) un astringent natural ce s-a dovedit că îmbunătăţeşte fermitatea şi capacitatea de strângere a pielii în timp ce diminuează aspectul porilor. Extract de Kelpadelie (Macrocystis pyrifera) algă marină de culoare maronie; benefică pentru sinteza componentelor structurale ale pielii, contribuie la o piele un un aspect ferm și catifelat. Extract de lavandă (Lavandula angustifolia) folosit din timpuri străvechi ca ingredient de curăţare. Extract de mazăre, bambus și glucozamină un amestec puternic de ingrediente anti-îmbătrânire care s-a demonstrat că reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor și crește turnoverul celular, rezultând într-o piele vizual mai sănătoasă. Extract de morcovi (Daucus carota sativis) o sursă naturală a pro-vitaminei A ce ajută la promovarea aspectului sănătos al pielii. Extract de muşeţel (Anthemis nobilis şi Chamomilla recutita) cunoscut pentru efectele sale de alinare, tratare şi catifelare. Extract din floare de bumbac înmoaie cuticulele, protejează structura keratinei şi hidratează natural cu şapte oligozaharide active sinergetic. Extract din floare de hibiscus (Hibiscus rosasinensis) folosit în Polinezia, în sud-vestul Asiei şi în America Centrală şi de Sud pentru infuzii cu scopul de a curăţa, a catifela şi a calma. Extract din rădăcină de brusture (Arctium lappa) folosit din timpuri străvechi pentru a ajuta tenul cu probleme. Extract din seminţe de struguri (Vitis vinfera) contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Fosfatidilcolina derivat din soia; ajută la protejarea membranei celulare şi la menţinerea fluidităţii pielii. Fotozomi enzimele de ADN derivate din planctonul marin. Ele apără și susţin pielea și ajută la reparaţia impactului radiaţiei de tip UV. Încapsularea de lipide asigură o biodisponibilitate îmbunătăţită. Frunze de Clematis vitalba (curpen de pădure) folosite de către nativii americani timp de generaţii pentru a alina pielea crăpată şi uscată. Genele unitatea de bază a eredităţii din organismele vii. Genele sunt secţiuni funcţionale de ADN ce păstrează informaţiile, menţin şi regenerează celulele şi transmit particularităţile genetice urmaşilor. Unele din aceste particularităţi sunt imediat vizibile precum culoarea ochilor sau numărul membrelor iar unele apar mai târziu, ca de exemplu rata îmbătrânirii, sănătatea. Ginkgo biloba un extract botanic din copacul ginkgo, care vă va ajuta să menţineţi memoria în ciuda declinului vârstei şi să păstraţi funcţia cognitivă, în timp ce ajută la protecţia ţesuturilor dumneavoastră împotriva oxidării. Gluconolactona un acid polihidroxilic care se găsește în mod natural în celulele pielii. Structura sa moleculară îl face delicat și neiritant pentru piele în timp ce oferă beneficii anti-îmbătrânire dovedite clinic, precum protecţie antioxidantă, hidratare și bariera pielii. Grupurile de Gene ale Tinereţii grupuri funcţionale de gene care prezintă aceleaşi caracteristici asociate tinereţii. Grupurile de Gene ale Tinereţii reprezintă un arsupermarker cheie. Hidroxitirosol un polifenol, găsit în uleiul de măsline ultra virgin, şi care promovează o piele fină, perfectă. IBR-Dormin (extract de Narcissus tazetta) o componentă naturală găsită în bulbul de narcisă; s-a demonstrat ştiinţific faptul că îmbunătăţeşte durabilitatea celulară şi sistemul natural de apărare al pielii împotriva daunelor provocate de mediu. Imunoglobulina un termen general pentru anticorpi. Ca răspuns la expunerea la substanţe străine, toate mamiferele produc aceste proteine specifice de imunizare. Lipide din soia (Glycine soja) protejează bariera delicată de hidratare a pielii; ajută pielea să rămână fină şi hidratată. Lumânărică (Verbascum thapsus) o plantă cu flori ce provine din sud-vestul Americii; folosită de către nativii americani pentru efectele sale de calmare. Mangan în biologie, ionii de mangan funcţionează ca şi co-factori pentru o gamă largă de enzime cu multe funcţii. Contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Mentha arvensis mentă sălbatică naturală ce răcoreşte şi învigorează pielea; folosită de către triburile din sud-vestul Americii. Micronutrienţi nutrienţi de care avem nevoie doar în cantităţi mici, precum vitamine şi minerale. Micronutrienţii realizează sute de funcţii vitale în organism. Minerale micronutrienţi esenţiali care sunt necesari în alimentaţie deoarece nu pot fi produşi de către organism. Ei funcţionează ca şi co-factori în multe reacţii care au loc în organism. NaPCA (Sodium PCA) un umectant ce atrage şi reţine umiditatea în piele. Oligopeptide un agent de catifelare a pielii care îmbunătăţește definirea și volumul buzelor. Oxidarea o reacţie cauzată de celulele corpului de către acţiunea radicalilor liberi. De-a lungul timpului, celulele oxidate devin mai slabe şi mai puţin capabile de a efectua în mod adecvat toate funcţiile lor. Pantenol membru al familiei vitaminei B; un hidratant şi balsam revitalizant atât pentru piele cât şi pentru păr. Papaină o enzimă din fructul tropical papaya ce ajută la eliminarea depunerilor în pori. Polifenoli molecule pe care plantele le produc în mod natural pentru a se apăra împotriva diverşilor agresori externi. Pigmenţii care indică faptul că fructele şi legumele sunt coapte sunt, de asemenea, parte din familia polifenolilor. Ei sunt numiţi şi fitochimicale sau fitonutrienţi. Protecţie solară un ingredient activ ce ajută la prevenirea daunelor provocate de soare, absorbind radiaţiile UV dăunătoare. Proteine molecule biologice mari care consistă din unul sau mai multe lanţuri de aminoacizi. Proteinele efectuează o gamă largă de funcţii în organism, incluzând reacţiile metabolice, replicarea ADN-ului şi transportul moleculelor.. Proteine pentru protecţie solară tehnologie unică ce măreşte capacitatea pielii de a se proteja împotriva căldurii şi a efectelor UV. Pudră din coajă de nucă (Juglans regia) coajă de nucă engleză strivită pentru a crea un agent abraziv blând pentru o piele mai fină şi mai catifelată. Radicalii liberi molecule instabile din organism care caută, moleculele învecinate, provocând o reacţie în lanţ a formării radicalilor liberi şi a stresului moleculelor. Această reacţie în lanţ poate duce la stres oxidativ pe membranele celulare, ADN și proteinele ţesuturilor. Retinol o formă pură de vitamina A care ajută la netezirea liniilor fine şi a ridurilor, la creşterea clarităţii pielii şi aduce strălucire tenului. Vitamina A contribuie, de asemenea, la metabolismul normal al fierului, la menţinerea sănătăţii pielii, la vederea normală şi sistemul imunitar. Rodie un fruct de culoare roşu aprins, cu multe seminţe, originar din Persia. Rodia conţine polifenoli precum flavonoidele. Seleniu co-factor în funcţionarea peroxidazei glutation a enzimei care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Steroli natural au o capacitate mare de reţinere a apei şi îi conferă părului o senzaţie de hidratare şi catifelare. Tehnologia polimer crează un fond de ten solid care conferă netezire, durabilitate şi acoperire fără a utiliza vaselină sau ceruri.

VEZI PRODUSELE AICI

70 Tocoferol cunoscut şi sub denumirea de vitamina E, care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Tricalgoxyl (algă sulfată oligozaharoasă) extras din algă de culoare maronie. Bogat în polizaharide ce îi oferă un mediu optim părului cu aspect abundent. Ulei de Babassu (Orbignya oleifera) extract din sâmbure de babassu; folosit timp de generaţii de către culturile sud-americane pentru o hidratare naturală. Ulei de fistic (Pistacia vera) un ulei de nucă bogat în acizi graşi ce hidratează şi catifelează pielea. Ulei de izmă (Mentha piperita) un ulei natural de plante ce răcoreşte, învigorează şi stimulează pielea. Ulei de Jojoba (Simmondsia chinensis) un agent hidratant natural, derivat din seminţele unui arbust de deşert; ajută părul şi pielea să arate şi să se simtă excelent. Ulei de krill ulei marin extras din crustacee, care oferă o combinaţie naturală de fosfolipide, astaxantină şi acizi graşi EPA/DHA. Ulei din seminţe de Limnanthes alba un emolient natural; hidratează şi hrăneşte pielea. Untul de Shea (Butyrospermum parkii) un emolient bogat ce înlesneşte funcţiile barierei naturale a pielii şi măreşte nivelele de hidratare. Uree un umectant puternic şi eficient. Ureea penetrează adânc până la ultimul strat al pielii pentru a hidrata şi a proteja pielea uscată şi deteriorată. În concentraţii mari, ureea poate reduce solzii şi bătăturile. Vitamina A vedeţi Retinol. Vitamina B o familie de vitamine solubile în apă care contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic, la menţinerea sănătăţii pielii, a performanţelor mentale şi a sistemului imunitar. Include tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina (vitamina B3), acidul pantotenic (vitamina B5), piridoxina (vitamina B6), biotina (vitamina B8), acidul folic (vitamina B9) şi cobolaminele (vitamina B12). Vitamina C vedeţi acidul ascorbic. Vitamina D u o vitamină solubilă în apă obţinută din surse alimentare sau produsă de celulele pielii atunci când sunt expuse la lumina solară. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a sistemului imunitar. Sinteza vitaminei D în piele prin acţiunea luminii solare nu este suficientă pentru a îndeplini cerinţele din ţările europene, în special în timpul lunilor de iarnă când expunerea la lumina soarelui este foarte redusă. Vitamina E vedeţi Tocoferol. Vitamina K această vitamină solubilă în grăsime contribuie la coagularea normală a sângelui şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos. Vitamine micronutrienţi esenţiali necesari alimentaţiei deoarece nu pot fi sintetizaţi de către organism. Vitaminele pot acţiona ca antioxidanţi sau coenzime, componente necesare pentru numeroase reacţii din organism. Zaharide izomerate reţin hidratarea în piele, reducând uscarea şi oferindu-i pielii o strălucire sănătoasă. Zinc PCA agent reducător de sebum. Zincul un oligoelement esenţial pentru peste 70 de reacţii ale enzimelor în organism. Zincul contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, a vederii şi a pielii. Contribuie, de asemenea, la funcţia cognitivă normală. 68 www.nuskin.com

71 ANEXA 1 Formula pentru o piele minunată O piele frumoasă şi sănătoasă poate reprezenta o realitate pentru oricine, indiferent de vârstă. Urmând câteva reguli simple şi îngrijind pielea cu produse eficiente, aveţi formula pentru o piele tânără, netedă și sănătoasă acum și în viitor. CATEGORII DE VÂRSTĂ TRĂSĂTURI TIPICE ALE PIELII LUAŢI MĂSURI RECOMANDĂRI 20 de ani Cu toate că pielea este hidratată, fină şi suplă, rata reînnoirii celulare începe să scadă. Rezultatul este acumularea depunerilor de celule moarte care îi oferă tenului un aspect şters. Este momentul ideal de a stabili un regim benefic de îngrijire a pielii. Utilizaţi o loţiune de curăţat care ajută la îndepărtarea celulelor moarte pentru a descoperi radianţa tinereţii. Continuaţi cu o loţiune tonică pentru a reda echilibrul ph-ului. Aplicaţi un produs care să conserve colagenul şi elastina. Încercaţi microdermabraziunea acasă pentru a lustrui pielea rapid şi cu blândeţe, îndepărtând celulele moarte şi toxinele. Încercaţi acasă un tratament spa săptămânal pentru a îndepărta toxinele. Pure Cleansing Gel ph Balance Mattefying Toner Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser Nu Skin Clear Action Toner Celltrex CoQ10 Complete Moisture Restore Day SPF 15 Ten combinat şi gras Tru Face Skin Perfecting Gel Polishing Peel ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 30 de ani Efectele radiaţiilor UV (soarelui) şi poluarea mediului încep să fie vizibile pe tenul dumneavoastră. Deoarece producţia colagenului se diminuează, dar şi datorită mişcărilor faciale repetate veţi începe să observaţi riduri în jurul ochilor, a gurii şi pe frunte. Includeţi în regimul zilnic o loţiune de curăţat, o loţiune tonică, o cremă hidratantă şi un agent cu protecţie solară şi adăugaţi un produs ce stimulează producerea de colagen pentru a umple şi a netezi aceste linii vizibile. Găsiţi un produs care include acizi polihidroxi (PHA) pentru a stimula reînnoirea celulară şi pentru a îmbunătăţi radianţa pielii, oferindu-i un aspect mai fin şi întinerit. Încercaţi microdermabraziunea acasă pentru a lustrui pielea rapid şi cu blândeţe, îndepărtând celulele moarte şi toxinele. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Pure Cleansing Gel ph Balance Mattefying Toner ageloc Radiant Day SPF 22 Moisture Restore Day SPF 15 Ten combinat şi gras ageloc Transforming Night Tru Face Line Corrector Tru Face Instant Line Corrector Tru Face Revealing Gel Polishing Peel ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 40 de ani Producţia de sebum a pielii încetineşte, ceea ce face ca pielea să fie mai uscată. Pierdeţi, de asemenea, grăsimea de sub învelişul exterior al pielii, ceea ce înseamnă că pielea este mai fragilă şi îşi pierde fermitatea. Elasticitatea este redusă şi puteţi să observaţi că ridurile sunt mai adânci. Pe scurt, tenul şi-a pierdut strălucirea. Ar trebui să folosiţi o loţiune de curăţare bogată în antioxidanţi şi o cremă hidratantă. Căutaţi un produs care să conţină peptide procolagen ce ajută la netezirea liniilor şi a ridurilor din jurul gurii, a ochilor şi de pe frunte. Alegeţi un produs destinat să ajute producţia de elastină pentru a lupta împotriva semnelor timpurii și vizibile ale pierderii fermităţii pielii bărbiei şi a liniei mandibulei. Luaţi în considerare un sistem intens și complex pentru a începe rapid regimul de îngriire a pielii dumneavoastră. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Creamy Cleansing Lotion ph Balance Toner ageloc Radiant Day SPF 22 Moisture Restore Day SPF 15 Ten normal şi uscat ageloc Transforming Night Night Supply Nourishing Cream Tru Face Line Corrector Tru Face Essence Ultra ageloc Future Serum Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 50 de ani+ Celulele pigmentate din piele se pot grupa mai mult creând petele vârstei. Pielea şi-a pierdut din fermitate şi tonus şi a devenit mai uscată şi mai sensibilă la alergii. Pielea este mai subţire şi mai fragilă. Pe lângă curăţare, tonifiere şi hidratare, încercaţi un sistem de corectare a decolorării pielii pentru a obţine un tonus uniform. Alegeţi un produs care măreşte producţia de elastină în timp ce îi încetineşte degradarea, pentru a-i oferi fermitate pielii nedefinite din jurul ochilor, a bărbiei şi a mandibulei. Încercaţi un tratament spa săptămânal acasă pentru a îndepărta toxinele. ageloc Gentle Cleanse & Tone Nu Skin 180 Face Wash Tru Face Priming Solution ageloc Radiant Day SPF 22 Celltrex Ultra Moisture Restore Intense Moisturizer ageloc Transforming Night Tru Face Line Corrector Tru Face Revealing Gel Tru Face Essence Ultra ageloc Future Serum ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Indiferent de vârstă, nu uitaţi să folosiţi un agent zilnic cu protecţie solară pentru a ajuta la consolidarea apărării naturale a pielii şi să includeţi în dieta dumneavoastră fructe şi legume proaspete. Informaţiile de mai sus reprezintă un ghid al trăsăturilor tipice ale pielii de-a lungul diferitelor vârste. Modul de viaţă, mediul înconjurător şi genele joacă un rol important în aspectul pielii şi astfel puteţi să descoperiţi că produsele potrivite nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră se încadrează pentru o altă categorie de vârstă decât vârsta dumneavoastră actuală. 69

72 ANEXA 2 Ghid individualizat pentru regimul pielii Sistemele zilnice principale* utilizare zilnică Tratamente ţintă** utilizare zilnică Tratamente similare spa*** de 1-3 ori pe săptămână Principalele probleme ale pielii ageloc Elements Sistemul Nu Skin 180 Anti-Ageing Nu Skin Clear Action Nutricentials Ten normal şi uscat Nutricentials Ten combinat şi gras ageloc Future Serum Tru Face Essence Ultra Tru Face Line Corrector Tru Face Instant Line Corrector Tru Face IdealEyes Tru Face Revealing Gel Tru Face Skin Perfecting Gel Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer Celltrex CoQ10 Complete Celltrex Ultra Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageloc Polishing Peel Exfoliant Scrub Epoch Glacial Marine Mud Creamy Hydrating Masque Face Lift Powder and Activator Ţinteşte sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii Structura pielii întinerite Fermitatea pielii x x x x x x x Liniile fine şi ridurile x x x x x x Liniile adânci şi ridurile Hiperpigmentare (pete de vârstă şi pete datorate soarelui) Tonusul neuniform al pielii Piele aspră/textură neuniformă Aspect şters/ Lipsit de radianţă x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Apariţia porilor x x x x x x x x x Cearcăne/Pungi sub ochi x Erupţii cutanate x Grăsime Piele uscată x x x x x x x Protecţie antioxidantă Notă: x x x x x x x *Doar un singur sistem de bază ar trebui să fie utilizat la un moment dat. ** Folosirea mai multor produse care vizează ciclul celulelor, precum acizii hidroxi, reprezintă o duplicare şi poate determina creşterea sensibilităţii pielii. Contactaţi Serviciul local de Relaţii cu Clienţii pentru recomandări detaliate ale produselor. ***Un singur produs spa trebuie utilizat pe şedinţă. x 70 www.nuskin.com

73 ANEXA 3 Ghid individualizat pentru regimul părului Care produs Nu Skin i se va potrivi părului meu?* Tipul părului/condiţia ŞAMPON BALSAM TRATAMENT SĂPTĂMÂNAL Păr normal spre gras şi păr fin Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr normal spre gras, fără bucle Balancing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr gras fără volum Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr foarte gras Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată sau de mai multe ori pe săptămână) Păr foarte uscat Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (o dată sau de două ori pe săptămână) Păr foarte uscat şi tratat intens Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (de două ori sau de mai multe ori pe săptămână) Păr uscat spre normal Moisturizing Shampoo Weightless Conditioner ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr uscat spre normal, fără bucle Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr expus intens la un mediu poluat (părul înotătorilor) Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată sau de două ori pe săptămână în funcţie de starea părului) Păr creţ şi cu tendinţe de încreţire Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr subţire ce necesită produse cu ingrediente etnobotanice Epoch Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner Epoch Ava puhi moni Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Păr cu mătreaţă Epoch Ava puhi moni Anti-Dandruff Shampoo Balsamul ales de dumneavoastră Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask (o dată pe săptămână) Pierderea părului sau păr subţire Nutriol Shampoo Balsamul ales de dumneavoastră Nutriol Hair Fitness Treatment & ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II *Rezultatul va fi diferit în funcţie de densitatea, tipul, textura şi starea părului şi stilul personal. 71

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.