Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile
„Acestea sunt produse şi instrumente revoluţionare pe care le-am oferit constant clienţilor noştri. Cred că toţi trebuie să fim mândri că avem această tradiţie a inovaţiei. Nu suntem o companie care oferă un singur produs. Nu depindem de un singur produs în ceea ce priveşte oportunităţile de afaceri create pentru Distribuitorii noştri şi am continuat această tradiţie odată cu lansarea ageLOC®. Sperăm că, pe măsură ce aflaţi mai multe despre ştiinţa ageLOC®, veţi deveni la fel de entuziasmaţi ca şi mine, pentru că vorbim de o revoluţie semnificativă pentru companie…“
„…suntem acum în punctul în care avem capacitatea de a identifica anumite seturi de gene din organism şi din piele ce sunt legate de şi relevante pentru îmbătrânire. Acum putem să urmărim aceste elemente supermarkers legate de vârstă şi le echilibrăm după modelul activităţii lor din tinereţe.”
– Dr. Joe Chang
Produse NuSkin - Romania -

Revoluţia

„Nu Skin revoluţionează industriile sănătăţii şi frumuseţii cu produse care oferă soluţii anti-îmbătrânire complexe.”

1984 – Utilizarea umectanţilor naturali (acid hialuronic şi Sodiu PCA) în locul Uleiurilor Minerale

Nu Skin® s-a numărat printre primele companii care au introdus o linie de produse cu umecatanţi naturali în conţinut (acid hialuronic şi sodiu PCA), în locul unor ingrediente de calitate inferioară şi nocive, cum ar fi uleiul mineral, care vă pot astupa porii.

1996 – Pharmanex® Science & Procesul calităţii 6S

Cu o echipă de peste 100 de oameni de ştiinţă dedicaţi şi afilieri cu 32 de instituţii de ştiinţă din întreaga lume, motorul de cercetare şi dezvoltare al Pharmanex®&generează produse care ne permit să ridicăm ştafeta în domeniul nostru de activitate. Pharmanex® a creat Procesul de Calitate 6S pentru a se asigura că fiecare produs este fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde ale calităţii pe parcursul tuturor etapelelor de dezvoltare ale produsului. Aceste şase procese includ selecţia, aprovizionarea, structurarea, standardizarea, siguranţa şi fundamentarea.

1998 – Nu Skin® achiziţionează Pharmanex®

Recunoscând oportunitatea uriaşă de a dezvolta o abordare completă a antiîmbătrânirii, Nu Skin® a achiziţionat Pharmanex® şi, odată cu acest proces, a adăugat mai multe suplimente nutritive inovatoare portofoliului de produse al companiei.

1999 – AHA’s

Sistemul antiîmbătrânire Nu Skin 180°® a fost primul de acest tip, la lansarea sa în anul 1999. Accelerând procesul natural de exfoliere cu ajutorul acizilor alfa hidroxi, acest sistem inversează întreaga gamă de efecte ale îmbătrânirii pielii dumneavoastră în numai 7 zile.

1999 – Pharmanex® lansează trei produse inovatoare

Folosind o abordare farmaceutică unică asupra îngrijirii naturale a sănătăţii, Pharmanex® a lansat trei produse inovatoare în 1999.

  • Tegreen 97®:  Conţine catechine de ceai care contribuie la protejarea pielii împotriva radiaţiilor UV şi a radicalilor liberi induşi de poluare şi ajută la menţinerea ADN-ului celular intact.
  • CordyMax Cs-4®: Cu o eficienţă dovedită în susţinerea rezistenţei şi a vitalităţii, CordyMax Cs-4® îi oferă organismului componentele active ale ciupercii  Cordyceps sinensis.
  • BioGinkgo 27/7: Conţine un preparat exclusiv din extract de frunze de Ginkgo biloba menit să susţină o performanţă cognitivă sănătoasă şi circulaţia sanguină asociată activităţii şi reactivităţii creierului.
2001 – Peptidele

Deşi peptidele erau relativ necunoscute la momentul respectiv, Nu Skin® a fost prima companie care a adus tehnologia peptidelor pe piaţă, odată cu Tru Face® Line Corrector, cu conţinute de peptide de procolagen. Distribuitorii au fost printre primii care au început să educe consumatorii cu privire la peptide şi la efectele pe care le pot avea asupra unor zone importante de acţiune din piele. În mod specific, peptidele pro-colagen sunt concepute pentru a trimite semnale de inversare a îmbătrânirii celulelor producătoare de colagen, promovând pielea cu aspect întinerit.

2001 – Carotenoidele incolore

Nu Skin® a fost prima companie care a lansat aplicarea locală a unui grup puternic de antioxidanţi, carotenoidele, într-o formă incoloră, la introducerea loţiunii protective de zi Moisture Restore. Până în prezent, produsele cu aplicare topică aveau culoarea portocaliu intens şi erau dificil de utilizat de către consumatori.

2003 – Scanerul Pharmanex® BioPhotonic şi LifePak®

Combinaţia acestor produse s-a dovedit a fi o tehnologie cu adevărat revoluţionară. Nu Skin® a fost prima şi singura companie care le-a o oferit consumatorilor o modalitate exclusivă de a măsura eficienţa propriilor lor suplimente. Acest lucru a modificat modul în care consumatorii îşi percep sănătatea şi calitatea propriei vieţi.

2004 – Ethocyn®

Un ingredient conţinut de Tru Face® Essence şi mai târziu şi de Tru Face® Essence Ultra, Ethocyn® a fost dovedit clinic ca având capacitatea de a creşte nivelul de fibre de elastină din pielea dumneavoastră la cel care este de regulă specific vârstei de 18-25 ani. Acest produs furnizează beneficii semnificative în ceea ce priveşte un a aspect mai ferm al pielii dumneavoastră.

2005 – Galvanic Spa Acasă

Lansat pentru prima dată în anul 2001, brevetatul Nu Skin Galvanic Spa System™ a fost primul sistem capabil să vă ofere beneficiile spa în confortul propriei dumneavoastră locuinţe. În anul 2005, Nu Skin Galvanic Spa System™ a devenit o tehnologie cu adevărat revoluţionară pe măsură ce Distribuitorii noştri au început să îl prezinte clienţilor şi să le permită acestora să îl utilizeze pe jumătate din faţa lor. Rezultatul? O demonstraţie remarcabilă a modului în care puteţi să arătaţi mai tânăr(ă) după numai 5 minute de tratament.

2008 – Epoch Baobab Body Butter

Ca și parte a gamei Epoch, acest produs a fost conceput în echilibru cu natura și împreună cu etnobotaniști.

Cumpărând Epoch Baobab Body Butter constituie nu doar un cadou pentru pielea dumneavoastră, este și o modalitate excelentă de a reda. Pentru fiecare produs Epoch®Baobab Body Butter vândut, sunt donați 0.25 US$ către Nu Skin Force for Good Foundation pentru Proiectul Seeds of Hope din Malawi. Acest proiect se concentrează asupra plantării și conservării copacilor, inclusiv baobabul.

2009: Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels cu ageLOC

Știința noastră exclusivă ageLOC a fost acum adăugată la Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels. Știința ageLOC de la Nu Skin este o tehnologie patentată, care țintește arSupermarkerii, grupuri cheie de gene care influențează modul în care îmbătrânim. Cu știința ageLOC, putem înțelege mai bine mecanismele semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii și putem susține o piele cu un aspect mai tânăr.

2010: ageLOC Transformation

Deoarece acest sistem face parte din gama ageLOC, conține amestecul nostru ageLOC, țintind sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Regimul de îngrijire a pielii constă în 4 produse puternice de îngrijire a pielii pentru a revela o piele cu un aspect mai tânăr. ageLOC Future Serum este dovedit că oferă beneficii ale pielii nemaipomenite în opt modalități semnificative.

2011: ageLOC Galvanic Body Trio

După lansarea ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System pentru ten și păr, am început să ne gândim la un produs revoluționar și pentru corp. Cu ageLOC Galvanic Body Trio, am făcut ca acest lucru să devină realitate. Acesta este un sistem de îmbunătățire a corpului bazat pe știința ageLOC, care constă în două produse și un dispozitiv pentru reducerea aspectului cojii de portocală și pentru a oferi catifelare și fermitate pielii de pe corp.

2012: R2

De-a lungul timpului corpul nostru poate deveni mai puțin eficient în regularea vitalității. Uneori putem observa o reducere a vigorii fizice, a acuității mentale și o lipsă a dorinței sexuale. Pentru a vă ajuta să vă simțiți din nou tineri, Pharmanex a dezvoltat R2, care vă va ajuta să începeți fiecare zi simțindu-vă Revigorați și Reîncărcați de energie.

2014: TR90


Prezentăm TR90, un sistem revoluționar de management al greutății și modelare a corpului, menit a vă ajuta corpul și mintea să se unifice pentru a vă oferi un aspect ‘nou’. Acest program constă în suplimente alimentare, baton de înlocuire a meselor și un ghid al programului pentru a vă susține în timpul și după transformarea dumneavoastră.

2015: ageLOC Me


Pentru că stilul, tenul și personalitatea dumneavoastră sunt trăsături unice, Nu Skin a introdus ageLOC Me! O soluție anti-îmbătrânire inovatoare care reprezintă următoarea eră a îngrijirii pielii – îngrijirea pielii personalizată de dumneavoastră, pentru dumneavoastră!

2017: ageLOC LumiSpa


Deoarece curățarea este o etapă importantă a regimului de îngrijire a pielii, Nu Skin a proiectat și lansat ageLOC LumiSpa. Designul special al dispozitivului ageLOC LumiSpa are ca rezultat o curățare profundă și rapidă a pielii feței, de două minute, care va lăsa tenul cu aspect reînnoit, revigorat, radiant și tineresc.

Scrie-ne părerea ta