Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Spumă de curăţare şi tonifiere delicată

Mărime:
60 ml

PREZENTAREA SISTEMULUI

Știința exclusivă ageLOC® de la Nu Skin® țintește arSupermarkerii și aspectul tineresc al pielii în timp ce reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

PREZENTAREA PRODUSULUI

Dezvăluiți o piele proaspătă și curată dimineața și seara. ageLOC® Gentle Cleanse & Tone este o spumă de curăţare de lux care combină curăţarea şi tonifierea printr-o singură aplicare. Curăţă delicat, purifică şi hidratează, pregătind pielea pentru ingredientele anti-îmbătrânire avansate. Economisiţi cu adevarat timp cu această formulă cu acţiune duală care ajută la menţinerea nivelului natural sănătos al pH-ului pielii, furnizând o infuzie de ageLOC® pielii, ţintind sursele principale ale semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii şi lăsând aspectul pielii reîmprospătat şi întinerit.

PUBLICUL ŢINTĂ

PIAŢA PRINCIPALĂ:• Femeile și bărbații cu vârsta de peste 30 de ani care sunt preocupați de aspectul tenului lor și care doresc să păstreze semnele vizibile ale îmbătrânirii la nivel minim.

BENEFICIILE PRODUSULUI

• ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii pentru a menţine o înfăţişare tinerească. Curăţă şi purifică, pregătind pielea pentru a primi ingredientele anti-îmbătrânire.
• Reface şi menţine capacitatea pielii de a reţine umiditatea, îmbunătăţind hidratarea acesteia.
• Ajută la menţinerea nivelului natural al pH-ului pielii şi a hidratării sale naturale.
• Formulată cu ingrediente uşoare de curăţare, este suficient de delicată pentru toate tipurile de piele.
INGREDIENTE CHEIE
• ageLOC®– tehnologia brevetată de la Nu Skin® care conţine ingrediente specifice, care ţintesc elementele arSuperMarkers, sursele fundamentale ale semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii.
• Betaină – reține apa, îmbunătățind și sporind hidratarea pielii.
• Surfactanţi uşori şi glicerină – curăţă pielea menţinând, în acelaşi timp, bariera naturală de lipide a acesteia, oferind mai multă hidratare pielii.
FOLOSIRE/APLICARE
Folosiți dimineața și seara. Umeziţi faţa şi gâtul cu apă călduţă. Plasați trei pompe pe vârful degetelor și masați cu delicatețe fața și gâtul, evitând contactul direct cu ochii. Clătiţi cu apă caldă şi masaţi uscat. Mărimea pachetului ageLOC® Gentle Cleanse & Tone şi instrucţiunile sunt optime pentru o utilizare de 30 de zile.
PRODUSE COMPLEMENTARE
• ageLOC® Future Serum – furnizează concentraţia maximă de ageLOC® pentru a ţinti principalele surse ale semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Acest ser de lux este dovedit clinic că dezvăluie o piele cu un aspect mai tineresc în opt feluri: promovând o structură tânără a pielii, o textură catifelată, prin reducerea aspectului liniilor fine şi al ridurilor, oferind un surplus de strălucire, diminuând aspectul porilor, tonificând pielea în fiecare seară, reducând decolorarea şi îmbunătăţind hidratarea.
• ageLOC® Radiant Day SPF 22 – o emulsie uşoară, de folosinţă zilnică ce hidratează și reduce aspectul semnelor vizibile ale îmbătrânirii în timp ce ingredientele de strălucire oferă pielii un aspect evident mai radiant. Această formulă mătăsoasă cu SPF 22 protejează pielea împotriva efectelor nedorite care pot apare după expunerea excesivă la soare. Această formulă stimulează reînnoirea celulelor pentru o textură mai fină și delicată a pielii şi reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor.
• ageLOC® Transforming Night – contine ingrediente foarte ușoare care funcționează împreună cu procesul natural de reînnoire al pielii din timpul nopții astfel vă veti treziți dimineața bucurându-vă de o piele cu un aspect suplu și tineresc. Formulată special pentru a catifela aspectul liniilor fine, al ridurilor și al mărimii porilor, această loțiune premium pentru noapte întărește bariera naturală a pielii pentru o piele elastică, în timp ce completează abilitatea de reținere a umezelii pentru o hidratare bogată. • Instrumentele și produsele ageLOC® Galvanic Spa – instrumentele programabile Galvanic Spa cu curenţii galvanici auto-reglabili şi conductorii inter-schimbabili patentaţi acţionează împreună cu produsele special formulate pentru a înlesni transportul ingredientelor de bază în vederea obţinerii de rezultate optime: Nu Skin Galvanic Spa System® Facial Gels cu ageLOC® îmbunătățesc vitalitatea naturală a pielii, îndepărtând impurităţile şi oferind ingredientele ţintă ageLOC®; Tru Face® Line Corrector ajută la îmbunătăţirea aspectului liniilor fine şi al ridurilor; ageLOC® Body Shaping Gel ajută la catifelarea aspectului de coajă de portocală al pielii iar Nutriol® Hair Fitness Treatment ajută la revitalizarea părului promovând un aspect mai bogat și mai sănătos.
• ageLOC® Tru Face® Essence Ultra – formulat cu puterea Ethocyn®, specialistul în fermitate de la Nu Skin® folosește știința anti-îmbătrânire de nivel înalt, țintind semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii precum pierderea fermității. Tru Face® IdealEyes – loțiune pentru ochi care conferă strălucire zonei ochilor, catifelând aspectul cercurilor negre din jurul ochilor în timp ce promovează radianța și catifelarea pielii. Gândită special pentru zonele delicate ale ochilor, această loțiune anti-îmbătrânire asigură ochilor un aspect întinerit, revigorat şi plin de vitalitate.

Adauga in cos acest produs

 

 

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.