Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ce înseamnă LifePak

LifePak este un supliment nutriţional cu nivele optime de micronutrienţi esenţiali, special produs în a ajuta longevitatea şi sănătatea. LifePak conţine o varietate largă de antioxidanţi, vitamine şi minerale, care în mod normal lipsesc din dieta adulţilor, în plus, pentru satisfacerea deficienţelor normale nutriţionale, unele din multele beneficii de sănătate ale LifePak sunt: sprijinirea sistemului imunitar, a metabolismului zahărului din sânge, promovarea sănătăţii cardio – vasculare, completarea nutriţiei oaselor şi alte beneficii contra îmbătrânirii.

LifePak folosit cu Pharmanex Marine Omega aduce un aport fundamental pentru o viaţă lungă, plină de vitalitate şi energie, liberă de condiţiile de debilitate asociate cu deficienţele nutriţionale. Ambalajul convenabil, de 4 capsule gelatinate, într-un mic săculeţ, îl face uşor de luat de către toţi adulţii împreună cu mesele de dimineaţă şi seară.

Conceptul

Bucuria unei sănătăţi excelente şi menţinerea sănătăţii în timpul vieţii începe cu modul de alimentare corect. Există deja un munte de evidenţe ştiinţifice care demonstrează directa legătură dintre nutriţia slabă şi multele condiţii degenerative, care în trecut au fost considerate fără legătură. Cu fiecare nou raport clinic publicat, oamenilor li se reaminteşte cât de importantă este o dietă sănătoasă. Tot mai mulţi se îndreaptă către o hrană mai sănătoasă şi noi resurse interne, deşi viaţa noastră modernă adesea face dificilă consumarea nivelurilor recomandate ale nutrienţilor de bază care sunt esenţiali pentru sănătatea dvs. şi pentru o viaţă mai bună.

Cercetări privind dieta continuă să confirme un fapt trist: majoritatea oamenilor nu consumă nivelurile optime de nutrienţi de bază.

Un studiu de nutriţie terminat în 1996 de către Departamentul American al Agriculturii, a arătat că cei mai mulţi oameni nu respectă raţia zilnică pentru vitaminele şi mineralele esenţiale. Un studiu mai recent, publicat în Jurnalul Asociaţiei Medicale din 2002, arată că nivelurile scăzute de nutrienţi esenţiali (ca antioxidanţii şi vitaminele A,C şi E) pot creşte riscul unor probleme de sănătate. Mai mult, cercetătorii au conchis că “apare ca prudenţă pentru toţi adulţii să ia vitamine şi minerale ca suplimente”.

Făcând un efort mai mare să consumăm alimente integrale şi proaspete în proporţii corecte, avem o excelentă ocazie pentru creşterea sănătăţii prin nutriţie. Dar baza nutriţiei pentru o sănătate şi stare de bine optime, trebuie să cuprindă un program complex de supliment prin dietă pentru a acoperi lipsurile de nutrienţi, care să acţioneze ca asigurare împotriva deficienţelor nutriţionale.

Suplimentul nutriţional LifePak

LifePak Pharmanex este un supliment complet de dietă de antioxidanţi importanţi şi fitonutrienţi, vitamine, minerale şi alţi co-factori metabolici, care ajută să promoveze longevitatea şi starea de bine.

Având ca ţintă necesităţile la nivel celular, LifePak asigură corpul dvs. cu nivelul optim de nutrienţi, care sunt esenţiali pentru vigoare şi vitalitate.

Printre multele beneficiile ale LifePak se numără o puternică protecţie anti-oxidantă, sprijin pentru sistemul imunitar, promovarea sănătăţii cardio-vasculare, sprijinul metabolismului zahărului din sânge, hrănirea completă a sistemului osos şi alte beneficii contra îmbătrânirii.

În plus, LifePak ajută la menţinerea sănătoasă a vederii, ajută sănătatea dinţilor şi gingiilor, ajută eforturile de control a greutăţii, ajută şi protejează funcţiile pielii, ajută metabolismul energiei şi ajută la menţinerea performanţelor mentale. Aceste beneficii ale sănătăţii datorate LifePak sunt rezultatul a milioane de ore de cercetare-dezvoltare din întreaga lume.

Ştiinţa dovedită – Măsurarea diferenţei

Sunt mai mult de 200.000 de studii publicate asupra antioxidanţilor în LifePak şi aproape 800.000 de studii publicate asupra unei liste de 59 ingredienţi. Mai mult, LifePak a fost subiectul câtorva studii clinice, care au arătat beneficiile specifice antioxidante şi cardiovasculare din utilizarea cu regularitate şi consistentă a LifePak.

LifePak se adresează necesităţilor specifice de sănătate, cu formulă cuprinzătoare, într-un singur produs

LifePak constă tntr-un produs cu formulă ştiinţifică combinat într-un produs convenabil. Fiecare săculeţ conţine o capsulă de vitamine, o capsulă de fitonutrient şi 2 capsule cu minerale.

Corectează deficientele nutriţionale

LifePak creşte baza sănătăţii dvs. zilnice prin alimentarea corpului dvs. cu mai mult de 20 vitamine şi minerale, esenţiale pentru o sănătate optimă şi energie. Ghidul Departamentului Agriculturii din SUA pe 2005 arată deficienţele nutritive care persistă (vitamina B12 şi D pentru cei în vârstă, fierul pentru gravide, etc.) emiţând următoarea recomandare: “…..eforturile sunt pentru promovarea dietei cu vitamina E, calcium, magneziu, potasiu şi fibre de către copii şi adulţi şi promovarea luării de vitamine A şi C de către adulţi”.

Echilibrul nutriţiei oaselor

Creşterea sănătăţii oaselor este o preocupare globală, în special la femei. LifePak asigură nutrienţii de bază ai oaselor, în cantităţi semnificative clinic pentru a întări şi menţine sănătatea oaselor. Calciul mineral pentru oase (500 mg.) şi magneziu (250 mg.) sunt incluse în LifePak ca nişte cărămizi de construcţie a sănătăţii oaselor. LifePak asigură vitamina D pentru reglarea metabolismului calciului şi magneziului din oase şi vitamina K pentru a ajuta transportul calciului în oase. Siliciul, borul şi isoflavonii de soia lucrează sinergetic cu alţi nutrienţi de oase pentru o absorbţie maximă şi eficace.

Susţine echilibrul imunităţii

Vitaminele A,C,E, carotenoizii, vitamina B6 şi Zincul ajută la creşterea sistemului imunităţii şi dau corpului dvs. nutrienţii care asigură performanţe optime. LifePak conţine nivelele optime din aceşti nutrienţi, în sprijinul funcţionării normale a sistemului imunitar şi menţinerii corpului sănătos. LifePak a fost constituit pentru a asigura nutrienţii care lipsesc din dietele sărace (5 la 7 porţii) în fructe şi vegetale.

Susţine metabolismul zahărului din sânge

LifePak menţine nivelurile normale de zahăr în sânge, toleranţa glucozei şi metabolismul insulinei, prin alimentarea corpului cu crom, vitamina C, vitamina E, acid alfa-lipoic, magneziu şi zinc, nutrienţi importanţi, demonstraţi clinic că ajută metabolismul normal al zahărului din sânge.

Contribuie la protejarea corpului cu nutrienti cardio-vasculari

LifePak asigură o sumă importantă a peste 40 de nutrienţi diferiţi antioxidanţi care lucrează sinergetic în corp, pentru protecţia lipidelor LDL din lipidele sângelui împotriva oxidării de către radicalii liberi. Colesterolul LDL este colesterolul rău, care trebuie ţinut la un nivel scăzut şi poate deveni oxidat în corp.

S-a dovedit clinic că LifePak face particulele LDL mai rezistente contra oxidării de către radicalii liberi.

Contribuie la protecţia corpului împotriva simptomelor de îmbătrânire

LifePak conţine TEGREEN 97, unul din cei mai puternici antioxidanţi de pe pământ, cu adresă la cauza principală a îmbătrânirii: distrugerea ADN-ului celulei. ADN-ul (Acidul DezoxiriboNucleic) este amprenta dvs. genetică din care sunt create noi celule şi celule sănătoase reînnoite. Pe măsură ce îmbătrânim, sistemul nostru antioxidant de apărare devine mai slab. în acelaşi timp, un mare număr de radicali liberi produşi, distrug ADN-ul, rezultând diminuarea producerii de energie şi de asemenea diminuează funcţia celulară de regenerare. Toate acestea conduc la apariţia simptomelor de îmbătrânire.

Protejează celulele cu o reţea puternică antioxidantă

LifePak conţine mai mult de 40 antioxidanţi (inclusiv TEGREEN 97) pentru sănătatea celulelor. Poluarea, stresul şi nivelul de trai scăzut, produc radicali liberi care ne distrug celulele. Corpurile noastre sunt sub un atac continuu de către aceşti radicali liberi şi ştiinţa a demonstrat că o reţea de antioxidanţi (mai mult decât un număr mare dintr-un singur antioxidant) se dovedeşte a fi mult mai eficientă în combaterea acestor molecule distrugătoare.

Corpul are nevoie de o alimentare continuă de dietă cu antioxidanţi pentru a menţine o sănătate optimă. LifePak include toate cele 8 forme de vitamina E, vitamina C, seleniu, cupru, zinc şi magneziu.

Alţi antioxidanţi includ 6 carotenoizi, peste 20 flavonoizi (inclusiv catehini) şi peste 10 polifenoli din seminţe de grape-fruit şi acid alfa lipoic.

Lider în suplimente nutriţionale

LifePak este lider în suplimente nutriţionale, un supliment dietetic complet contra îmbătrânirii, care conţine vitamine importante, minerale, fitonutrienţi şi micronutrienţi antioxidanţi pentru necesităţile zilnice de sănătate ale corpului uman. LifePak furnizează cele mai bune formule bio şi ingredienţii asociaţi numeroşilor nutrienţi, fapt demonstrat clinic.

Utilizate împreună, LifePak şi Marine-Omega, constituie cel mai complet program de suplimente contra îmbătrânirii, disponibil pe piaţă.

Benefecii esenţiale
•    oferă  beneficii superioare  contra îmbătrânirii  şi  protecţia celulelor,   asigurând   corpului   antioxidanţi importanţi   şi fitonutrienţi ca de ex. acidul alfa lipoic şi catehini;
•    dezvoltă şi ajută reţeaua de apărare antioxidantă;
•    furnizează   un  amestec  complet  de  nutrienţi  în   sprijinul sănătăţii sistemului cardiovascular;
•    asigură suport complet în nutriţia oaselor;
•    asigură funcţionarea sistemului imunitar;
•    asigură metabolismul normal al zahărului din sânge;
•    corectează deficienţele nutriţionale.

Ce face acest produs unic?

 •  LifePak a fost primul supliment dietetic complet, pentru a demonstra   beneficiile   antioxidanţilor,  în   studii   controlate placebo, dublu orb;
  •    LifePak   asigură,   demonstrat   clinic,   un   mare   număr   de vitamine şi minerale, care în mod normal lipsesc din dietă;
  •    LifePak potenţează întregul  sistem  de  apărare, protejând împotriva radicalilor liberi;
  •    LifePak asigură o gamă largă de antioxidanţi, cu beneficii optime;
  • LifePak    asigură    un    număr    semnificativ    de    vitamine antioxidante, cofactori minerali, un spectru larg de catenoizi, peste 20 flavonoizi şi antioxidanţi de ultimă generaţie, ca de ex. acidul alfa-lipoic;
  •    LifePak este confirmat prin teste ştiinţifice;
  •    Ambalat convenabil într-un săculeţ care vă poate însoţi în viaţa dvs. agitată şi ocupată.

Cine ar trebui să folosească acest produs

Orice adult între 18 şi 120 ani care se preocupă de îmbunătăţirea sănătăţii ar trebui să ia LifePak pentru ca să parcurgă anii, fără vârstă, în deplină sănătate fizică şi spirituală, ducând o viaţă activă, specifică tinereţii , fără boli,conform legilor naturii.

Stiati că:

 • ADN-ul din fiecare celulă din corpul dvs. primeşte 70.000 de lovituri zilnice;
  •  astăzi oamenii trăiesc cu 30 de ani mai mult decât în urmă cu un secol;
  •  aproape 80% din femei nu primesc doza zilnică de calciu;
  •  mai mult de 9,8 miliarde de capsule şi tablete LifePak au fost vândute din 1992.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

De ce să iau LifePak cu Marine-Omega ?

LifePak furnizează corpului micronutrienţii esenţiali, care în mod curent sunt deficitari în dieta zilnică modernă, în timp ce Marine-Omega furnizează corpului macronutrienţii esenţiali EPA şi DHA care lipsesc cronic din dieta zilnică modernă. în plus asigură un fundament nutriţional complet, Marine-Omega lucrând sinergetic cu LifePak prin accentuarea efectului bio-nutrienţilor şi absorbţia acestora, pentru beneficii maxime de sănătate.

De ce este important să luăm LifePak de două ori pe zi ?

LifePak este un supliment fitonutrient mineral şi multivitaminic complet, care conţine un amestec patentat de nutrienţi. £1 trebuie luat de două ori pe zi pentru a asigura corpului saturaţia şi absorbţia optimă a vitaminelor şi mineralelor şi o protecţie pe o perioadă întreagă de 24 ore.

Care sunt cei 40+ antioxidanti în LifePak

Beta-caroten, lycopen, luteină, alfacaroten, beta-cryptosantin, zeaxantin, vitamina C tamponată, seleniu, cupru, zinc, magneziu, quercetin, naringenin, hesperidin, acid alfa-Iipoic, 6 catehine [epicatehin(EC), epigallocatehin(EGC), epicatehin galat(ECg), epigalocatehin galat(EGCg), DL-Catehin(DL-C), Gallocatehin galat (GCG)], toate cele 8 forme ale vitaminei naturale E (alfa-tocopherol, beta-tocopherol, gamma-tocopherol, delta-tocopherol, alfa-tocotrienol, beta-tocotrienol, gamma-tocotrienol, delta-tocotrienol), isoflavone de soia (genistin, daidzin, genistein, daidzien) şi peste 10 polifenoli din seminţe de grape-fruit (catehin, epicatehin şi acid galic epigatchin gallat, trimers, tetramers şi pentamerii galaţi ai acestora, hexameri, heptameri şi alţi galaţi).

Ce este reţeaua antioxidantă ?

Sunt sute de antioxidanti diferiţi care pot ajuta în lupta cu radicalii liberi şi pentru reactivarea tipurilor de oxigen. Cercetătorii au descoperit că organismul uman utilizează o gamă largă de anti-oxidanţi, care lucrează împreună pentru a furniza corpului o protecţie optimă contra radicalilor liberi. S-a descoperit că şi dacă numai unul sau doi din aceşti anti-oxidanţi sunt deficienţi, alţi anti-oxidanţi din corp nu sunt capabili să funcţioneze corespunzător. Din cauza acestei reţele de anti-oxidanţi, oamenii au nevoie ca supliment de o gamă largă de antio-xidanţi în cadrul dietei, care se găseşte în anti-oxidanţii LifePak.

Cum se utilizează ?

Luaţi un pachet de 2 ori zilnic, cu 250 grame lichid (un pahar) împreună cu mesele dvs. de dimineaţă şi seară. Ţineţi pacheţelele într-un loc rece şi uscat.

Informaţii nutriţionale

Conţinutul unui pliculeţ

%DZR= procentul din Doza zilnică recomandată

Substanţa Cantitate %DZR
Vitamina A palmitat 375 mcg 47%
Vitamina C ascorbat de calciu 250 mg 417%
Vitamina D colecalciferol 5 mcg 100%
Vitamina E (D alfa tocoferol) 100 mcg 1000%
Vitamina K (fitomenadiona) 20 mcg *
Vitamina B1 (tiamina monoitrate) 3,8 mg 271%
Vitmania B2 (riboflavina) 4,3 mg 268%
Vitamina B3 (niacina) 20 mg 111%
Vitamina B6 (piridoxin hidroclorid) 5 mg 250%
Vitamina B9 (acid folic) 250 mcg 125%
Vitamina B12 (ciancobalamina) 10 mcg 1000%
Vitamina B5 (D calciu pantotenat) 15 mg 250%
Vitamina H (biotina) 150 mcg 100%
Calciu (carbonat, citrat) 250 mg 31%
Magneziu (citrat, oxid de magneziu) 125 mg 42%
Zinc (gluconat) 7,5 mg 50%
Seleniu (selenit de sodiu) 60 mcg *
Cupru (gluconat) 1 mg *
Fier (gluconat feros) 1,5 mg 11%
Molibden 37,5 mcg *
Mangan (gluconat) 2 mg *
Crom (sulfat) 100 mcg *
Betacaroten 3,6 mg *
Bitartrat de colină 5 mg *
Quercetină 25 mg *
Extract de ceai verde 70 mg *
Inozitol 5 mg *
Bioflavonoide citrice (din fructe de lamaie) 12,5 mg *
Luteină (din extract de flori de marigold) 1 mg *
Licopen (din extract de tomate) 2,5 mg *
Acid alfa lipoic 15 mg *
Extract de seminţe de strugure cu leucoantocianină 12,5 mg *

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -