Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Îmbrățișează naturalețea și noutatea. Preiei puterea bio-adaptabilă a plantelor și ți-o însușești.

 

Aceasta este puterea Nutricentials.

Un echilibru între știință și natură. O gamă de produse pentru tine, nu doar pentru tipul tău de piele. Îngrijire bio-adaptabilă a pielii care protejează. Conservă. Și îți dă puterea de a fi cine ești tu cu adevărat.

Puterea Naturii

Natura este plină de surprize. Condițiile climatice aspre, frigul extrem și solul arid încă oferă viață plantelor care se dezvoltă împotriva oricăror provocări. Și atunci ne-am întrebat, dacă ar putea oferi mai MULT decât inspirație. Dar dacă acestea ar putea ajuta pielea să facă același lucru?

Complexul nostru vegetal bio-adaptabil face exact acest lucru. Am luat cinci extracte din plante care rezistă în aceste condiții și le-am transformat în ceva ce îți poate ajuta pielea să se adapteze la propriul mediu, mereu în schimbare. De aceea produsele noastre fără clătire îți fac pielea frumoasă, echilibrată și strălucitoare indiferent de ce te așteaptă.

Plantele noastre bio-adaptabile

Trandafir din Ierihon

Trandafirul de Ierihon se dezvoltă în condiții uscate de deșert. Poate rezista în perioade lungi de secetă pentru a înflori din nou la prima picătură de umiditate.

Ingredientele noastre: Când natura întâlnește știința

Probabil ne-ai întreba ”De ce să nu avem produse complet naturale?” Noi credem că echilibrul este foarte important.

Extractele vegetale reprezintă o parte importantă a Nutricentials, dar acestea nu înseamnă totul. Combinarea lor cu știința noastră este esențială pentru crearea unei formule eficiente, de calitate superioară.

Și nu-ți face griji, fie că provine din sol sau din laborator, tot ceea ce folosim este acolo pentru un motiv. Am creat fiecare produs nu doar respectând cele mai înalte standarde ale noastre, ci respectându-le mai ales pe ale tale. Să luăm de exemplu Here You Glow Exfoliating Toner – pur și simplu nu ar fi la fel fără acidul salicilic și acidul hidroxi.

Produsele noastre

Nutricentials este numai despre tine. Analizează oferta și construiește rutina care ți se potrivește cel mai bine.

De ce să încerci un produs de curățare?

 

Curățarea dimineața și seara ajută la îndepărtarea impurităților, a uleiurilor, a poluanților și a machiajului de pe piele. Combină Day Away Micellar Beauty Water cu un alt produs de curățare pentru o curățare superioară!

 

De ce să folosești un toner?

 

Produsele de tonifiere ajută la pregătirea pielii pentru produsele ulterioare. Here You Glow, noul nostru produs exfoliant pentru tonifiere, conține un amestec unic de acizi hidroxi, lăsându-ți pielea moale la atingere, catifelată, sănătoasă și cu o strălucire vizibilă.

De ce să adaugi un ser?

 

Folosit atât dimineața cât și seara, după curățare și tonifiere, serurile – produse hidratante, ușoare – ajută la redobândirea unui aspect proaspăt și strălucitor al pielii. Ajută la refacerea pielii în timpul somnului, prin susținerea proceselor sale naturale de reînnoire celulară din timpul nopții.

 

De ce să alegi o cremă pentru zi?

Fie că e zi sau noapte, hidratarea este importantă; pielea ta are însă nevoi diferite în funcție de perioada zilei. O bună cremă pentru zi conține în mod ideal SPF pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva efectelor negative ale expunerii excesive la soare și o pregătește pentru ziua ce urmează.

 

De ce să folosești o cremă pentru noapte?

 

O bună cremă de noapte poate ajuta la refacerea pielii după o zi lungă, funcționând împreună cu procesele sale naturale nocturne pentru ca tu să te trezești cu o piele incredibilă de moale și de frumoasă, în dimineața următoare.

 

De ce să te mulțumești cu o mască sau exfoliere?

Cu toții merităm puțin timp pentru noi, așa că de ce să nu ne răsfățăm pielea? Deoarece nu sunt produse de care ai nevoie în fiecare zi, relaxându-te cu o mască sau un produs de exfoliere o dată pe săptămână îți poate transforma complet rutina de îngrijire a pielii, pentru confort suplimentar și relaxare.

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -