Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Suplimentul cu colagen si importanța lui în sănătatea organismului

Colagenul este definit ca fiind o substanță de origine proteică ce se găsește în organism și are rol în regenerarea celulară de ex: reparare a țesuturilor conjunctive, răspuns imun, procese de întreținere etc. Colagenul este o proteină structurală-cheie prezentă în tot corpul. Joacă un rol esențial în susținerea structurii și a funcțiilor organismului.
Această proteină (colagen) joacă un rol foarte important în susținerea diferitelor aspecte ale sănătății și frumuseții pielii și s-a dovedit că prin suplimentarea cu colagen sa, poți obține beneficii specifice în diferite țesuturi tot corp: la nivelul pielii, al articulațiilor, oaselor, mușchilor, tendoanelor, etc. S-a dovedit că peptidele de colagen ajută la susținerea diferitelor aspecte ale sănătății pielii.

Colagenul reprezintă o mare parte din proteinele regăsite în organism și aproximativ 80% din greutatea uscată a pielii noastre! Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru începe să-și piardă capacitatea de a-l produce la același nivel la care îl producea în tinerețe. La acest fapt contribuie atât de factori interni, cât și factori externi, iar consecințele sunt semne tipice ale îmbătrânirii pielii, cum ar fi liniile fine și ridurile, textura neuniformă și pierderea strălucirii.

In ziua de azi există foarte multe suplimente de colagen diferite pe piață, s-ar putea să te întrebi dacă există aspecte specifice pe care ai putea să le iei în considerare. În primul rând, asigură-te că obții un produs cu peptide de colagen sau cu colagen hidrolizat, în loc de colagen obișnuit. Proteina de colagen este foarte mare și din acest motiv nu este la fel de bine digerată sau absorbită precum peptidele de colagen.
Un produs care îndeplinește toate criteriile de mai sus și pe care îl găsești în portofoliul nostru este suplimentul Beauty Focus Collagen+. Acest supliment se concentrează în mod special pe furnizarea de beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii.

Beauty Focus Collagen+. ajută la reducerea liniilor fine vizibile și a ridurilor, menține hidratarea normală a pielii și nivelurile de umiditate și susține producția de colagen și elastină de la nivelul pielii.

Vezi produs aici

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -