Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 175.00 lei

Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair System

Noul sampon nutriol cu ageLOC ajută la protejarea inpotriva decolorării si ruperii părului. Este ideal pentru  bărbaţii şi femeile care îşi fac griji în privinţa pierderii părului şi care încearcă să-şi protejeze părul. Se recomandă folosirea impreună cu balsamului de păr ageLOC Nutriol Scalp&Hair Conditioner.

 

Descriere

Revitalizează si intareşte parul cu Noul Șampon Nutriol® ageLOC

Pentru bărbaţii şi femeile care îşi fac griji în privinţa pierderii părului şi care încearcă să-şi protejeze părul, noul şamponul Nutriol® ageLOC  poate ajuta la hrănirea scalpului şi la întărirea firului de păr.

Păr Rupt în Urma Perierii
După şase luni s-a înregistrat o reducere cu 72% a numărului de fire de păr rupte. Acest lucru se datorează întăririi părului pe parcursului studiului.
***Sistemul ageLOC Nutriol Scalp & Hair include ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo şi ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner.

O evaluare clinică a enumerat următoarele
– îmbunătăţiri ale părului subiecţilor, după 6 luni:
– Volum sporit cu+ 107%
– Păr mai moale cu+ 106%
– Păr mai lucios cu +84%
– Păr mai bogat cu +67%

Lactat de sodiu (umectant): intensifică
hidratarea şi creşte cantitatea de apă din păr.

Mod utilizare

Oferă un păr vizibil mai des, mai strălucitor și cu un aspect mai sănătos**.

• Ajută la protejarea părului împotriva decolorării și căldurii* și reduce riscul de rupere.

• Ajută ca părul să devină mai puternic și rezistent.

• Hidratează și hrănește părul uscat, deteriorat și supus în exces unor procedee agresive.

1 recenzie pentru Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair

  1. DaliaD

    Folosesc acest produs de cateva zile si vreau sa va spun ca parul meu deja si-a recapatat stralucirea, iar scalpul nu mai pare atat de iritat.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin