Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair

Scor 4.50/5 bazat pe 4 recenzii

Preț: 175.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair System

Noul sampon nutriol cu ageLOC ajută la protejarea inpotriva decolorării si ruperii părului. Este ideal pentru  bărbaţii şi femeile care îşi fac griji în privinţa pierderii părului şi care încearcă să-şi protejeze părul. Se recomandă folosirea impreună cu balsamului de păr ageLOC Nutriol Scalp&Hair Conditioner.

 

Descriere

Revitalizează si intareşte parul cu Noul Șampon Nutriol® ageLOC

Pentru bărbaţii şi femeile care îşi fac griji în privinţa pierderii părului şi care încearcă să-şi protejeze părul, noul şamponul Nutriol® ageLOC  poate ajuta la hrănirea scalpului şi la întărirea firului de păr.

Păr Rupt în Urma Perierii
După şase luni s-a înregistrat o reducere cu 72% a numărului de fire de păr rupte. Acest lucru se datorează întăririi părului pe parcursului studiului.
Se recomanda folosirea samponului impreuna cu: ***Tratamentul pentru păr Sistemul ageLOC Nutriol Scalp & Hair include ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum,  şi balsamul de păr  ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner.

O evaluare clinică a enumerat următoarele
– îmbunătăţiri ale părului subiecţilor, după 6 luni:
– Volum sporit cu+ 107%
– Păr mai moale cu+ 106%
– Păr mai lucios cu +84%
– Păr mai bogat cu +67%

Lactat de sodiu (umectant): intensifică
hidratarea şi creşte cantitatea de apă din păr.

 

Mod utilizare

Oferă un păr vizibil mai des, mai strălucitor și cu un aspect mai sănătos**.

• Ajută la protejarea părului împotriva decolorării și căldurii* și reduce riscul de rupere.

• Ajută ca părul să devină mai puternic și rezistent.

• Hidratează și hrănește părul uscat, deteriorat și supus în exces unor procedee agresive.

4 recenzii pentru Noul sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair

 1. DaliaD

  Folosesc acest produs de cateva zile si vreau sa va spun ca parul meu deja si-a recapatat stralucirea, iar scalpul nu mai pare atat de iritat.

 2. Georgiana

  Formila samponului e schimbata si nu mai are aceeasi eficienta. Il folosesc de cel puton o luna pe cel nou insa rezultatele nu apar.

  • AgeControl (proprietar verificat)

   Există o perioadă de acomodare la noua știință AgeLOC. La fel ca și în cazul cremelor bazate pe această tehnologie, reziultatele vor avea loc după această perioadă de acomodare, perioadă care variază, în funcție de organism, aproximativ două sau trei luni.

 3. Rodica T

  Am folosit de aprox 10 ani , șamponul, alaturi de serumul NUTRIOL , in cure de 3-6 luni pentru regenerare si contra căderii parului , de care am fost foarte multumita , doar o singura precizare :firul de par era destul de uscat si era nevoie de o masca apoi . Acum , formula noua , bazata pe stiinta AGELOC, aduce rezulatate EXCELENTE , pentru firul de par, scalp , regenerare , strălucire si rezistența ! Este atat de concentrat, incat trebuie aplicat in cantitate mica si clatit foarte bine, apoi ! Formula completa :Sampon , Conditioner ( par mediu lung ) si Serum !!!

 4. Simona

  Pentru mine a facut minuni! Recomand 100%

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin