Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

ageLOC® Dermatic Effects – Cremă anticelulitică

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 215.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă anticelulitică ageLOC® Dermatic Effects

Formulat stiintific pentru a ajuta la netezirea aspectului grăsimii corporale si al celulitei conducănd in final la un aspect mai ferm al pielii. Aceasta cremă hidratanta hrăneste in profunzime pielea utilizand tehnologie optică de ultimă generatie pentru a difuza lumina instantaneu, ajutand astfel pielea sa arate mai catifelata si totodata conferindu-i un aspect exterior mai plăcut.

Descriere

Aceasta crema hidratanta “ageLOC® Dermatic Effects” hraneste in profunzime pielea utilizand tehnologie optica de ultima generatie pentru a difuza lumina instantaneu, ajutand astfel pielea sa arate mai catifelata si totodata conferindu-i un aspect exterior mai placut.

AgeLOC Dermatic Effects este un produs care se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor cu varste intre 20 si 65 ani, care isi doresc un corp cu aspect mai ferm, mai tonifiant si mai tineresc. Producatorul recomanda folosirea acestui produs alaturi de ageLOC Galvanic Body Shaping Gel in tratamentul anticelulitic efectuat cu aparatul Galvanic Spa II, ambele produse fiind prezente pe acest site.

Femeile care efectueaza alte tipuri de tratamente anticelulitice acasa sau in centre specializate pot folosi acest produs pe toata perioada efectuarii tratamentului, dar si dupa aceea pentru intretinere.

• Amestecul ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menţine o înfăţişare tinerească şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit.
• Ajută la minimizarea şi netezirea aspectului grăsimii corporale şi al celulitei pentru o înfăţişare mai conturată.
• Îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii pentru o înfăţişare mai tinerească.
• Ajută la îmbunătăţirea turnoverului celular care este necesar pentru refacerea texturii naturale radiante a pielii.
• Tehnologia optică de ultimă oră difuzează lumina instantaneu pentru a ajuta pielea să arate mai netedă şi pentru a îmbunătăţi aspectul suprafeţei pielii.
• Hidratează şi ajută la catifelarea pielii.

Mod utilizare

Aplicaţi de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe braţe, coapse, fese şi/sau abdomen.

A se folosi împreună cu ageLOC® Galvanic Body Spa.

1 recenzie pentru ageLOC® Dermatic Effects – Cremă anticelulitică

  1. Doina

    Aceasta este de departe cea mai eficientă cremă de tonifiere corporală pe care am folosit-o vreodată. Vreau să menționez că nu sunt distribuitor, îmi place foarte mult acest produs și îl recomand cu încredere oricui îl poate permite. Doar mi-as dori sa fie un pic mai accesibil, asa ca as putea sa-l folosesc pe termen lung, in mod realist nu-mi permit sa folosesc asta tot timpul.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin