Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile
Reducere!

Noul aparat pentru ingrijirea tenului si al scalpului – Galvanic Spa System™ II – ageLOC

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 1,390.00 lei 1,299.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Noul aparat pentru ingrijirea tenului si al scalpului – Galvanic Spa System™ II – ageLOC

Noul aparat Galvanic Spa system este imbunătătit si dotat cu un afișaj LED mai intuitiv, mai ergonomic si ușor de utilizat. Este mult mai optimizat pentru a urmări contururile scalpului, corpului și ale feței.

Aparatul AgeLOC Galvanic Spa System 2, cu ajutorul curenților galvanici și utilizând niste geluri speciale (ageLOC™ Facial Gels) polarizate, elimină ridurile, elimină celulita și regenerează părul cu Nutriol® Hair Fitness

 • Conductorul ageLOC® pentru faţă – o suprafaţă mare, cu denivelări menţine produsul în contact permanent cu pielea oferindu-i pielii cu de până la cinci ori mai multe ingrediente ageLOC®.
 • Conductorul pentru scalp – acest conductor în formă de piaptăn se deplasează cu uşurinţă prin păr menţinând contactul cu scalpul pentru a oferi beneficiile produselor de tratament către păr şi foliculii acestuia.
 • Conductorul pentru Corp are trei extensii rotunde pentru aplicarea produsului și este ușor de folosit cu produse special formulate.
 • Conductorul pentru zonele de focalizare – acest conductor plat, neted, cu formă ovală este ideal a fi folosit pentru ţintirea micilor zone de focalizare precum cele din jurul ochilor şi a gurii ajutând la oferirea unui tratament mai concentrat.

Descriere

Piele cu aspect mai tânăr în 5 minute. Aparatul “antirid” Nu Skin Galvanic Spa System® si Facial Gels cu ageLOC®, este o sesiune în 2 pași care permite un transfer optim de ingrediente anti-îmbătrânire în pielea dumneavoastră. Conţine ageLOC®, o tehnologie brevetată care ţintește semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii la sursă. Transformaţi tenul obosit și stresat într-o piele care se simte imediat împrospătată, hidratată și incredibil de catifelată și curată.

Acest dispozitiv folosește un curent galvanic auto-reglabil, adesea văzut în spa-uri profesionale, pentru a ajuta la furnizarea către piele de ingrediente anti-îmbătrânire. Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru față, corp și scalp, acest dispozitiv de frumusețe cu acțiuni multiple îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei case.

 • Curenţi auto-reglabili
 • Capete inter-schimbabile
 • Utilizare intuitivă
 • O alternativă pentru tratamentele spa la preţuri accesibile
 • Convenienţa utilizării acasă
 • Îmbunătăţirea furnizării de ingrediente esenţiale
 • Tehnologia avansată
 • Poate îmbunătăţi furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire cu până la 24 de ore
Conținut:

1 buc –  Noul Dispozitiv ageLOC Galvanic Spa system 2
1 buc – Conductor ageLOC pentru faţă
1 nuc – Conductor pentru zonele de focalizare
1 buc – Conductor pentru corp
1 buc – Conductor pentru scalp
1 buc – Manual de Utilizare
2 buc – baterii AAA

Mod utilizare

ageLOC Galvanic Spa System – Ghid pentru Start Rapid – PDF

 

1 recenzie pentru Noul aparat pentru ingrijirea tenului si al scalpului – Galvanic Spa System™ II – ageLOC

 1. Bia

  Folosesc acest aparat de 7 luni si pot spune ca sunt extrem de mulțumită pt.ca ridurile mele au dispărut iar pielea mea este mult mai fermă.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin