Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Capul ageLOC® LumiSpa™ Accent și crema anticearcane IdealEyes

Preț: 580.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Capul ageLOC® LumiSpa™ Accent și crema anticearcane IdealEyes

Capul LumiSpa Accent cu vârful său de silicon vă permite să ajungeți în zone greu accesibile, exfoliind cu delicatețe și revigorând pielea din jurul ochilor. Folosite împreună, Accent și IdealEyes reduc aspectul cearcănelor și al pungilor de sub ochi, oferind fermitate și un efect de lifting pleoapelor.

Atentie: Capul Accent este un accesoriu al aparatului AgeLOC LumiSpa !

Descriere

Beneficii

  • Lasă zona ochilor împrospătată și odihnită
  • Diminuează apariția cearcănelor, ochilor umflați, pungilor de sub ochi și pielea obosită
  • Oferă un efect vizibil de lifting și fermitate pielii de sub ochi și pleoapelor superioare
  • Pielea din jurul ochilor devine mai fermă
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Pielea ta pare mai delicată și mai hidratată după o singură utilizare
  • Împrospătează, luminează și hidratează zona ochilor

Mod utilizare

Atașarea capătului ageLOC LumiSpa Accent:

Începeți prin alinierea părții din spate a capătului Accent cu axa dispozitivului și apăsați în jos până când face clic. Asigurați-vă că vârful de silicon este poziționat în locul său prin alinierea semnul de pe spatele vârfului de silicon cu vârful capătului Accent și apăsând în jos.

Utilizarea LumiSpa Accent și IdealEyes: 

Dimineața și seara aplicați cu delicatețe ageLOC LumiSpa IdealEyes pe pielea curată, țintind zonele de sub sprâncene, colțurile ochilor, predispuse la apariția ridurilor, și zona de sub ochi. Evitați contactul direct cu ochii sau pleoapele. Pentru rezultate optime, masați pielea din jurul fiecărui ochi timp de 30 de secunde cu dispozitivul ageLOC LumiSpa Accent, de două ori pe zi, asigurându-vă că opriți dispozitivul LumiSpa după 1 minut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capul ageLOC® LumiSpa™ Accent și crema anticearcane IdealEyes”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin