Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Capsule cu cremă de față ageLOC® Tru Face Essence Ultra

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 890.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Capsule cu cremă de față ageLOC® Tru Face Essence Ultra

Obţineţi o piele fermă!Specialistul în fermitate de la Nu Skin® folosește acum știinţa ageLOC, pentru a se concentra pe sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. ageLOC® Tru Face® Essence Ultra, formulat cu Ethocyn® și o reţea antioxidantă, oferă ingrediente esenţiale pentru o piele fermă și ajută la protecţia acesteia împotriva stresului oxidativ. Conţinând aceste ingrediente esenţiale, acest produs vă va ajuta să vă conturaţi și să obţineţi o piele fermă, pentru un aspect mult întinerit

În stoc

Descriere

BENEFICII

  • ageLOC țintește sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii și vă va permite să vă bucurați de o piele fermă.
  • Prezintă forța Ethocyn, dovedit clinic că ajută la îmbunătățirea componentei cheie a fermității pielii.
  • Ajută la conturarea și fermitatea pielii pentru un aspect mai tineresc.
  • Crește elasticitatea pielii din jurul ochilor, gâtului, bărbiei și a liniei maxilarului.
  • Ajută la protecția pielii împotriva stresului oxidativ.

STUDIU CLINIC REALIZAT DE CĂTRE O TERŢĂ PARTE Într-un studiu clinic peste 55% dintre subiecţi au raportat îmbunătăţiri atât în privinţa fermităţii generale cât și a fermităţii din jurul ochilor în timp de doar o săptămână. Până în săptămâna a 12-a, un procentaj impresionant de 80% dintre subiecţi au arătat îmbunătăţiri în aceleași zone.

Mod utilizare

ageLOC Tru Face Essence Ultra ar trebui aplicat de două ori pe zi pentru rezultate optime. Includeți-l în regimul dumneavoastră zilnic, chiar înainte de hidratare. Pentru a aplica ageLOC Tru Face Essence Ultra deschideți o capsulă per utilizare. Aplicați ușor două sau trei picături direct pe zonele afectate și apoi aplicați restul produsului pe întreaga față și pe gât. Un strat subțire de produs este tot ce aveți nevoie pentru a obține beneficiile maxime.

Puteți incorpora cu ușurință ageLOC Tru Face Essence Ultra în regimul dumneavoastră zilnic ageLOC Transformation. Aplicați ageLOC Tru Face Essence Ultra pe ten după ce ați aplicat ageLOC Future Serum.

1 recenzie pentru Capsule cu cremă de față ageLOC® Tru Face Essence Ultra

  1. MariaD (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.