Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de față Tru Face® Revealing Gel

Preț: 195.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă de față Tru Face® Revealing Gel

Datorită formulei care conține acid lactobionic PHA și gluconolactonă, Revealing Gel asigură o hidratare ușoară și protejează pielea împotriva stresului oxidativ. Cu abordarea delicată a Tru Face Revealing Gel, gata pentru a scoate a lumină o piele fină și întinerită.

Descriere

  • Oferă luminozitate tenului.
  • Demonstrat clinic că reduce vizibil aspectul porilor.
  • Împrospătează, lăsându-vă pielea fină.
  • Îmbunătățește hidratarea pielii.
  • Asigură beneficii puternic antioxidante pentru a vă proteja pielea împotriva stresului oxidativ, lăsând-o fină cu aspect întinerit, sănătoasă și strălucitoare.
Ingrediente cheie
  • Gluconolactona—reduce aspectul porilor și al efectelor vizibile apărute în urma expunerii excesive la soare.
  • Acid lactobionic—efect demonastrat clinic de împrospătare a pielii în timp ce îi îmbunătățește luminozitatea și textura.

Mod utilizare

A se folosi dimineața și seara după curățare și tonifiere. Eliberați o cantitate de mărimea unei boabe de mazăre pe vârful degetelor. Aplicați ușor un strat subțire pe față și pe gât. Nu frecați sau masați pe piele. Continuați cu produsul dumneavoastră preferat Nu Skin® pentru hidratare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de față Tru Face® Revealing Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin