Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET

Preț: 699.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET

Acest duet acționează pentru a ajuta la conturarea și tonifierea pielii gâtului și decolteului și pentru reducerea apariției liniilor fine și ridurilor. Prin hidratare și netezire, Tru Face Essence Duet ajută pielea să fie luminoasă. De asemenea, conține tehnologia ageLOC și adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii la sursă. Sistemul cu 2 recipiente al ageLOC Tru Face Essence Duet combină 2 formule puternice pentru conturarea și tonifierea pielii de pe gât și decolteu. Nucleul acestei formule mătăsoase este tehnologia noastră exclusivă ageLOC – cunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

 

Descriere

Pentru rezultate optime, aplică dimineața și seara pe piele curată și uscată, înainte de a aplica crema de zi sau de noapte. Distribuie cantitatea rezultată din două pompări în mâini apăsând egal cu două degete, apoi
amestecă și întinde pe gât și decolteu.Pielea de pe gât și decolteu este diferită de pielea de pe față: este mai subțire, astfel mai sensibilă la primele semne ale îmbătrânirii pielii și este mai slab hidratată. Datorită acestui lucru, este important să alegi un produs creat special pentru acele zone, iar Essence Duet se potrivește perfect.

Mod utilizare

Pentru rezultate optime, înainte de a aplica crema dumneavoastră de zi și de noapte, aplicați dimineața și seara pe piele curată și uscată. Eliberați 1- 2 doze de produs în palme apăsând la fel, cu 2 degete, pe pompiță; amestecați ușor și întindeți produsul pe gât și decolteu.

 • Conturarea gâtului: mâinile la baza gâtului, degetele în spatele gâtului, apăsați ușor cu vârful degetelor.
 • Tonifierea decolteului: puneți palmele pe piept, trageți mâinile în afară în timp ce apăsați ușor cu degetele.
 • Regim

  • Curățați pielea de pe gât și decolteu pentru a îndepărta toate impuritățile și murdăria.
  • Aplicați ageLOC Tru Face Essence Duet conform descrierii de mai sus.
  • Etapă opțională în cazul unui surplus de loțiune hidratantă de corp sau de față: aplicați loțiunea hidratantă rămasă după ageLOC Tru Face Essence Duet. Asigurați-vă doar că pielea de pe gât și decolteu este din nou uscată.
  • În cazul în care gâtul & decolteul dumneavoastră sunt expuse la soare vă recomandăm să încheiați regimul dumneavoastră cu o cremă cu protecție solară.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin