Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 879.00 lei

Select your language: [language-switcher]

CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET

Acest duet acționează pentru a ajuta la conturarea și tonifierea pielii gâtului și decolteului și pentru reducerea apariției liniilor fine și ridurilor. Prin hidratare și netezire, Tru Face Essence Duet ajută pielea să fie luminoasă. De asemenea, conține tehnologia ageLOC și adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii la sursă. Sistemul cu 2 recipiente al ageLOC Tru Face Essence Duet combină 2 formule puternice pentru conturarea și tonifierea pielii de pe gât și decolteu. Nucleul acestei formule mătăsoase este tehnologia noastră exclusivă ageLOC – cunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

 

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Pentru rezultate optime, aplică dimineața și seara pe piele curată și uscată, înainte de a aplica crema de zi sau de noapte. Distribuie cantitatea rezultată din două pompări în mâini apăsând egal cu două degete, apoi
amestecă și întinde pe gât și decolteu.Pielea de pe gât și decolteu este diferită de pielea de pe față: este mai subțire, astfel mai sensibilă la primele semne ale îmbătrânirii pielii și este mai slab hidratată. Datorită acestui lucru, este important să alegi un produs creat special pentru acele zone, iar Essence Duet se potrivește perfect.

Mod utilizare

Pentru rezultate optime, înainte de a aplica crema dumneavoastră de zi și de noapte, aplicați dimineața și seara pe piele curată și uscată. Eliberați 1- 2 doze de produs în palme apăsând la fel, cu 2 degete, pe pompiță; amestecați ușor și întindeți produsul pe gât și decolteu.

 • Conturarea gâtului: mâinile la baza gâtului, degetele în spatele gâtului, apăsați ușor cu vârful degetelor.
 • Tonifierea decolteului: puneți palmele pe piept, trageți mâinile în afară în timp ce apăsați ușor cu degetele.
 • Regim

  • Curățați pielea de pe gât și decolteu pentru a îndepărta toate impuritățile și murdăria.
  • Aplicați ageLOC Tru Face Essence Duet conform descrierii de mai sus.
  • Etapă opțională în cazul unui surplus de loțiune hidratantă de corp sau de față: aplicați loțiunea hidratantă rămasă după ageLOC Tru Face Essence Duet. Asigurați-vă doar că pielea de pe gât și decolteu este din nou uscată.
  • În cazul în care gâtul & decolteul dumneavoastră sunt expuse la soare vă recomandăm să încheiați regimul dumneavoastră cu o cremă cu protecție solară.

1 recenzie pentru CREMĂ ȘI SER PENTRU GÂT ȘI DECOLTEU 2 X 15 ML – AGELOC TRU FACE ESSENCE DUET

 1. Doina76 (proprietar verificat)

  Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -