Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Set îngrijire corporală ageLOC® Galvanic Body Trio Spa

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 1,980.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Set îngrijire corporală ageLOC® Galvanic Body Trio Spa

Pachetul ageLOC® Galvanic Body Trio Spa conţine noul instrument ageLOC® Galvanic Body Spa şi două produse anti-îmbătrânire pentru corp avansate, ageLOC® Body Shaping Gel şi ageLOC® Dermatic Effects. Tehnologia pulsatoare galvanică, nou dezvoltată, este optimizată pentru a maximiza efectele anti-îmbătrânire pe pielea de pe brațe, abdomen, fese și șolduri. Folosit în mod constant, Galvanic Body Spa ajută la stimularea, purificarea și revigorarea pielii pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. Pielea devine rapid mai suplă, mai catifelată și mai fermă.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

ageLOC® Galvanic Body Spa:
• Susţine furnizarea ingredientelor cheie către piele.
• Cercetările de laborator au demonstrat că tratamentele cu curent galvanic pot îmbunătăţi furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire pentru până la 24 de ore.
• Ergonomie îmbunătăţită – noua formă a instrumentului ageLOC®  Galvanic Body Spa este creată pentru a urma mai bine conturul corpului.
• Suprafaţa conductoare ageLOC® – prezintă o suprafaţă conductoare ageLOC® mai mare, brevetată, care este capabilă să furnizeze până la de 10 ori mai multe ingrediente ageLOC® către pielea dumneavoastră.
• Curenţii galvanici pulsatori optimizaţi susţin stimularea pielii, ajută la purificarea şi revigorarea pielii şi ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii (anticelulitic si pentru vergeturi)

ageLOC® Body Shaping Gel:

• Amestecul ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menţine o înfăţişare tinerească şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit.
• Produs formulat pentru a ajuta la revigorarea şi purificarea pielii, diminuând semnele vizibile ale îmbătrânirii.
• Ajută la minimizarea şi netezirea aspectului grăsimii corporale şi al celulitei pentru o înfăţişare mai conturată.
• Uniformizează aspectul zonelor cu gropiţe.
• Îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii pentru o înfăţişare mai tinerească.

ageLOC® Dermatic Effects :
• ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menţine o înfăţişare tinerească şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit.
• Ajută la minimizarea şi netezirea aspectului grăsimii corporale şi al celulitei pentru o înfăţişare mai conturată.
• Îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii pentru o înfăţişare mai tinerească, (anticelulitic si pentru vergeturi)
• Ajută la înbunătăţirea turnoverului celular care este necesar pentru refacerea texturii naturale radiante a pielii.
• Tehnologia optică de ultimă oră difuzează lumina instantaneu pentru a ajuta pielea să arate mai netedă şi pentru a îmbunătăţi aspectul suprafeţei pielii.
• Hidratează şi ajută la catifelarea pielii.

Mod utilizare

Pentru rezultate optime, folosiţi ageLOC® Galvanic Body Spa cu ageLOC® Body Shaping Gel o dată pe zi, de trei ori pe săptămână pe coapse, braţe, fese şi/sau abdomen. Citiţi manualul de utilizare în totalitate înainte de a efectua tratamentul galvanic.

Pentru cele mai bune rezultate, folosiţi apoi ageLOC® Dermatic Effects care trebuie aplicat zilnic, dimineaţa şi seara, pe zonele ţintă.

Ingrediente cheie

ageLOC® Body Shaping Gel:
• Amestecul ageLOC® – tehnologia brevetată de la Nu Skin® care conţine anumite ingrediente ce ţintesc arSuperMarkerii, sursele fundamentale ale îmbătrânirii.
• Laminaria Digitata – ajută la îmbunătăţirea descompunerii grăsimii.
• Teobromină (extract de Theobroma cacao) – s-a arătat că inhibă o anumită enzimă din celulele de grăsime. Inhibarea acestei enzime activează procesul de descompunere a grăsimii la nivelul dermei, ceea ce are ca rezultat un aspect mai conturat şi mai catifelat.

ageLOC® Dermatic Effects:
• Amestecul ageLOC® – tehnologia brevetată de la Nu Skin® care conţine anumite ingrediente ce ţintesc arSuperMarkerii, sursele fundamentale ale îmbătrânirii.
• Extract de Hibiscus abelmoschus – bogat în extract lipidic din plante care ajută la calmarea radicalilor liberi şi care inhibă apariţia celulitei.
• Extract din miere – un acid alfa hidroxi natural care ajută la catifelarea pielii.
• Acid hialuronic – ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare.

1 recenzie pentru Set îngrijire corporală ageLOC® Galvanic Body Trio Spa

  1. MarinaM (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -