Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE PENTRU FAŢĂ – ageLOC® Future Serum

Preț: 820.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE PENTRU FAŢĂ 30 ML – ageLOC® Future Serum

ageLOC Future Serum și puterea amestecului de ingrediente ageLOC brevetate dezvăluie o piele mai tânără în 8 feluri diferite. Adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii direct la sursă, hidratează și bucură-te de o structură a pielii mai fermă cu un ten uniform și luminos în timp ce reduci mărimea porilor și aspectul decolorării.

Ce combinație deosebită!

Descriere

Descoperiţi înfăţişarea întinerită, dimineaţa şi seara. Cel mai avansat produs anti-îmbătrânire creat până acum de Nu Skin®, ageLOC® Future Serum îi furnizează pielii concentraţia maximă de ageLOC®. Această formulă puternică, testată clinic, pune în evidenţă pielea cu aspect întinerit în opt feluri, combinând beneficiile mai multor produse anti-îmbătrânire diferite într-un singur produs. ageLOC® Future Serum – pentru o înfăţişare remarcabil întinerită.

Beneficii

  • ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menţine o înfăţişare tinerească şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit.
  • Promovează structura întinerită a pielii – tehnologia în curs de brevetare stimulează producţia de colagen cu 150% şi dublează scăderea producţiei de MMP (MMP-urile sunt răspunzătoare pentru distrugerea structurii pielii).
  • Catifelează textura pielii – conţine ingrediente care sunt dovedite că stimulează întinerirea şi reînnoirea celulelor în doar cinci zile, oferindu-i pielii un aspect catifelat pe care îl puteţi simţi.
  • Uniformizează tonifierea pielii – reducând aspectul pielii deteriorate, fade sau neuniforme, pentru o înfăţişare catifelată şi întinerită.
  • Reduce aspectul liniilor fine şi al ridurilor.
  • Amplifică aspectul radiant al pielii – cu tehnologia pentru o piele mai strălucitoare.
  • Reduce aspectul porilor – prin activitatea de întinerire a celulelor.
  • Reduce decolorarea – tehnologia pentru o piele strălucitoare întrerupe producţia nedorită de melanină din piele reducând astfel petele cu decolorări ale pielii.
  • Îmbunătăţeşte hidratarea – prin stimularea acidului hialuronic, un compus ce se găseşte în mod natural în piele şi care favorizează hidratarea

Mod utilizare

Înainte de hidratare, pompaţi produsul de două ori pe vârful degetelor şi aplicaţi cu mişcări ascendente, spre exterior, pe faţă şi gât. Evitaţi zona ochilor. Mărimea pachetului ageLOC® Future Serum şi instrucţiunile sunt optime pentru o utilizare de 30 de zile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE PENTRU FAŢĂ – ageLOC® Future Serum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin