Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

ageLOC R² – Cel mai inovativ supliment alimentar de la Nu Skin® – R2

Scor 5.00/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 535.00 lei

Select your language: [language-switcher]

ageLOC R² – Cel mai inovativ supliment alimentarde la Nu Skin® – purificare si detoxifiere celulara

Pierderea vigorii fizice, activitatea mentala redusa si lipsa libidoului sunt semne ale imbatranirii – ceea ce se poate numi pierderea vitalitatii. In anti-aging, ageLOC R² aduce stiinta ageLOC la nivelul la care produsul reseteaza Grupa de Gene ale Tineretii responsabile cu purificarea celulara si producerea de energie celulara ducand-o intr-o stare mai echilibrata si plina de tinerete ajutandu-ne sa ne simtim mai tineri, mai sanatosi si cu o viata mai indelungata.

R² este cel mai inovativ supliment alimentar de la Nu Skin®. Acest sistem puternic este format din două produse, Day şi Night, care sunt create pentru a funcţiona ca o echipă. R² vă oferă forţa de a vă simţi tineri şi dinamici.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Pe scurt..

Pe măsură ce îmbătrânim şi datorită factorilor externi,expresia sau activitatea genelor noastre se schimbă iaraceasta poate afecta capacitatea noastră de a ne simţitineri. ageLOC® R2este o combinaţie extraordinară deproduse care lucrează prin activarea GGT în ceea cepriveşte protecţia antioxidantă şi producţia de energiecelulară pentru o stare purificată şi energizată. Consumatseara, ageLOC® R2Night contribuie la protecţia naturală afiecărei celule şi la procesul de curăţare celulară, ajutându-vă să începeţi fiecare zi simţindu-vă revigoraţi. Consumatdimineaţa, ageLOC® R2Day optimizează producţia deenergie celulară pentru a vă ajuta să vă reîncărcaţi cuenergie şi să fiţi în control pentru o nouă zi. Revigoraţi-vă şi încărcaţi-vă de energie cu ageLOC® R2. Cheia către modul în care arătăm şi ne simţim este determinată de către genele noastre.

Pe măsură ce  îmbătrânim şi datorită factorilor externi, expresia genelor noastre sau modul în care genele noastre comunică cu celulele noastre se schimbă. Aceasta poate diminua abilitatea celulelor noastre de a funcţiona la nivelul lor maxim. Atunci când miliarde din celulele noastre se simt leneşe, nu este de mirare că şi noi ne putem simţi epuizaţi şi obosiţi. Acest fenomen de îmbătrânire este parţial rezultatul schimbării expresiei GGT ale noastre asociată cu procese importante: protecţia antioxidantă şi producţia de energie celulară. Acesta este un proces ciclic care poate cauza o creştere în acumularea reziduurilor noastre biologice interne şi o pierdere a vitalităţii. Atunci când aceste GGT nu lucrează în armonie, acest lucru poate încetini abilitatea corpului de a funcţiona bine şi poate să vă facă să nu vă simţiţi în formă.

 

Suplimentul ageLOC R² aduce urmatoarele beneficii:

-ageLOC R²: Reinnoieste (purificare celulara si detoxifiere) si Reincarca (sanatate fizica, mentala si sexuala)

-Tinteste sursa imbatranirii;

-Sprijina capacitatea organismului de a neutraliza si indeparta reziduurile celulare si toxinele;

-Protejeaza si fortifica celulele impotriva atacului extern al toxinelor prin imbunatatirea mecanismului de protectie a organismului;

-Ajuta la restaurarea functiei normale a celulelor;

-90% din consumatori au simtit schimbari pozitive la nivel de oboseala pe parcursul utilizarii produsului sau au simtit o accentuare a starii de oboseala dupa renuntarea la produs.

ageLOC  R² nu este un medicament, este un supliment alimentar.

Mod utilizare

Utilizare

Cine ar trebui sa foloseasca ageLOC R² ?

Barbatii si femeile cu varsta peste 18 ani care s-au simtit vreodata obositi, slabiti, lipsiti de vlaga sau incapabili de a duce o viata activa si cei care vor sa se simta tineri si vigurosi si vor sa-si imbunatateasca viata sexuala.

Administrare
-ageLOC R2 – Tratament de noapte

Reseteaza Grupele de Gene ale Tineretii asociate cu purificarea celulara. A se lua doua (2) capsule Night ageLOC R2 in fiecare zi,seara. Contine 60 capsule.

-ageLOC R2 – Tratament de zi

Reseteaza Grupele de Gene ale Tineretii asociate cu producerea energiei celulare. A se lua sase(6) capsule Day ageLOC R2 zilnic, dimineata. Contine 180 capsule.

ageLOC R2 nu este un medicament, este un supliment alimentar.

2 recenzii pentru ageLOC R² – Cel mai inovativ supliment alimentar de la Nu Skin® – R2

  1. A.T

    Am observat energia pe care o am in timpul zilei, iar somnul este mult mai bun de cand iau regulat acest supliment R2!

  2. MariaD (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -