Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Noul Set TR90 V-Shake – doar cu proteine vegetale

Preț: 350.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Noul Set TR90 V-Shake – doar cu proteine vegetale

Acum si in Romania noul TR90 V-Shake de proteine vegan de care se poate bucura întreaga planetă. Acest shake delicios este bogat în proteine și nu conține coloranți sau conservanți artificiali, fiind ideale pentru a ajuta începătorii, profesioniștii și pasionații de mersul la sala de sport să-și atingă obiectivele de fitness.

Descriere

Pachetul conține următoarele:

V-Shake TR90 – Ciocolată V-Shake TR90 – Vanilie, Sticlă pentru shake Pharmanex

Ce conține?

Fie că preferi vanilia sau ciocolata, ceea ce contează rămâne la fel. Fiecare porție din V-Shakes conține 19 grame de proteine, obținute din orez brun și mazăre și nu conține lactoză, gluten și soia, ceea ce o face perfectă pentru o gustare cu conținut bogat de proteină, un supliment pentru înainte și după antrenament sau ca parte dintr-un mic dejun sănătos.

Este potrivit pentru mine?

Cu toții avem nevoie de proteine, iar suplimentarea unei diete echilibrate cu shake-uri de proteine ne poate ajuta să ne asigurăm că le obținem. V-Shakes TR90 sunt potrivite pentru toată lumea – atleți, persoane ce doresc să crească masa musculară și chiar și pentru cei de peste 65 de ani ce doar doresc să țină pasul cu tinerii!

Mod utilizare

Ingrediente

V-Shake TR90 – CIOCOLATĂ:

INGREDIENTE: Pudră proteică din mazăre (61%)*, Brown Rice Protein Powder (31%)*, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, arome naturale, îndulcitor: glicozide derivate din steviol) *conținut de proteine 80%

Se amestecă 25 g de pulbere V-Shake TR90 cu 500 ml de apă rece și se consumă înainte sau după antrenament. Ține minte să umpli mai întâi shaker-ul cu lichid, apoi adaugă pudra proteică și agită bine timp de 20-30 secunde. Dacă nu ai o cupă specială, 25 g este egal cu aproximativ două linguri.

 

V-Shake TR90 – VANILIE:

INGREDIENTE: Pudră proteică din mazăre (63%)*, Brown Rice Protein Powder(31%)*, aromă naturală de vanilie, îndulcitor: glicozide derivate din steviol

*conținut proteic 80%

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noul Set TR90 V-Shake – doar cu proteine vegetale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Pharmanex

Suplimentele alimentare de la Pharmanex oferă soluții complete. Datorită oamenilor de ştiinţă dedicaţi şi a afiliaţiilor cu instituţii ştiinţifice din întreaga lume, echipa noastră de cercetare şi dezvoltare are bazele perfecte pentru a dezvolta produse de prima clasă. Aceste produse sunt împărţite în două categorii:
  • Nutriționale - vă oferă un acces ușor la vitamine și minerale.
  • Soluţii - vă aduc elemente nutritive specifice de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a ţine pasul cu rutina zilnică.