Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Supliment cu Vitamina C + Zinc

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 125.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Supliment cu Vitamina C + Zinc

Suplimentul cu Vitamin C + Zinc, îți  ajută organismul la mentinerea si  funcționarea normală a sistemului imunitar datorită vitaminei C și zincului, prezente în acest supliment de la Pharmanex

Greutate netă 96 g

În stoc

Descriere

Suplimentul  Vitamin C + Zinc de la Pharmanex conține vitamina C și zinc, doi micronutrienți care contribuie la funcționarea normală a sistemului tău imunitar. Fiind un antioxidant, vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, sprijină formarea normală a colagenului, în timp ce zincul contribuie la menținerea pielii, părului și unghiilor în stare normală. Ambii micronutrienți sunt benefici pentru starea ta de bine prin susținerea funcției psihologice normale (vitamina C) și a funcției cognitive (zinc).

Știai că?

  • Atât vitamina C cât și zincul susțin sistemul imunitar.
  • Zincul contribuie la întreținerea pielii, a părului și a unghiilor.
  • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului
  • Vitamina C și zincul îți protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
  • Pharmanex Vitamin C + Zinc îți ajută starea de bine datorită zincului care susține funcția cognitivă și a vitaminei C care contribuie la funcționarea psihologică normală.

Ingrediente principale

Vitamina C
Susține sistemul imunitar și funcția psihologică normală.

Zinc
Susține sistemul imunitar și funcția cognitivă normală.

Lista completă de ingrediente

Zaharuri, Acid L-Ascorbic, Îndulcitor: Xilitol, L-ascorbat de sodiu, aromă de portocale, aromă de mandarine, citrat de zinc, agent antiaglomerant: Săruri de magneziu ale acizilor grași, aromă de portocale, îndulcitor: Glicozide derivate din șteviol de la ștevie.

Mod utilizare

Cum se folosește?

Ia o (1) tabletă masticabilă de două ori pe zi.

Atenționări

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos sunt esenţiale. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflaţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. Contraindicat persoanelor alergice la oricare din ingrediente.

1 recenzie pentru Supliment cu Vitamina C + Zinc

  1. Dorina

    Un produs foarte bun! Mi-a recomandat o cunostinta din state sa folosesc.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.