Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

ageLOC TRME Weight Management Kit – O nouă era în controlul greutății

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 1,400.00 lei

Select your language: [language-switcher]

ageLOC TRME Weight Management Kit – O Nouă Era în Controlul Greutății

Ești frustrat de soluțiile universale pentru gestionarea greutății care nu îți aduc rezultatele dorite? ageLOC TRMe este proiectat special pentru a descoperi particularitățile tale unice, ajutându-te să descifrezi codul personal și să găsești combinația ideală pentru tine. Acest program este conceput să te sprijine în transformarea spre un stil de viață mai sănătos, prin intermediul suplimentelor nutritive, shake-urilor și recomandărilor personalizate de dietă și exerciții fizice. ageLOC TRMe oferă o personalizare care depășește standardele obișnuite, facilitându-ți atingerea obiectivelor de sănătate și greutate.

Iată de ce acest program este ideal pentru tine:

 • Este simplu: Ușor de urmat, fără complicații.
 • Este sănătos: Promovează o alimentație echilibrată și un stil de viață activ.
 • Este eficient: Țintește grăsimea viscerală periculoasă de pe abdomen, reducând riscurile pentru sănătate.
 • Este perfect pentru persoanele ocupate: Optimizat pentru cei cu un program încărcat.
 • Te ajută să te simți mai bine: Ideal pentru cei stresați, obosiți sau care mănâncă emoțional.

Kitul include:

 • 1x ageLOC TRME MyGOAL
 • 1x ageLOC TRME MyEDGE
 • 1x ageLOC TRME INNERNu
 • 1x ageLOC TRME REALMe

Descoperă cât de ușor este să slăbești cu ageLOC TRMe, soluția adaptată nevoilor tale.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Descoperă Kitul ageLOC TRME pentru Gestionarea Greutății de la Nu Skin, soluția ta integrată pentru a atinge și menține o greutate optimă. Acest kit exclusiv combină puterea a patru suplimente unice – InnerNu, MyEdge, MyGoal și RealMe – fiecare proiectat să funcționeze în sinergie pentru a-ți sprijini obiectivele de sănătate și wellness.

 • InnerNu:  este concentrat pe revitalizarea de la interior, ajutându-te să-ți îmbunătățești metabolismul și să sprijini funcționarea optimă a corpului tău. Formula sa avansată este destinată să te ajute să simți o diferență notabilă în vitalitate și energie.
 • MyEdge:  reprezintă avantajul tău secret în lupta contra kilogramelor nedorite, oferindu-ți acel „plus” necesar pentru a depăși obstacolele din calea obiectivelor tale de fitness. Combinând ingrediente naturale cu tehnologia de ultimă oră, MyEdge este conceput pentru a-ți optimiza eforturile de control al greutății.
 • MyGoal: îți propune o abordare targetată pentru gestionarea greutății, concentrându-se pe obiectivele pe termen lung și asigurându-te că rămâi pe drumul cel bun. Prin susținerea unui metabolism sănătos și încurajarea unor obiceiuri alimentare echilibrate, MyGoal este pilonul tău de încredere în atingerea greutății dorite.
 • RealMe:, în fine, te ajută să te reconectezi cu cea mai bună versiune a ta, susținând echilibrul mental și emoțional necesar pentru o călătorie reușită în gestionarea greutății. RealMe te încurajează să adopți o perspectivă pozitivă, esențială în menținerea motivației și a unui stil de viață sănătos.

Împreună, aceste patru componente ale Kitului ageLOC TRME pentru Gestionarea Greutății creează un sistem puternic care te susține în fiecare etapă a călătoriei tale. Începând cu fundamentul unui metabolism sănătos, prin îmbunătățirea eforturilor de control al greutății, stabilirea obiectivelor realiste și menținerea unei stări de bine emoționale și mentale, ageLOC TRME îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți transforma viața. Adoptă Kitul TRME pentru Gestionarea Greutății și fă primul pas către un tu mai sănătos, echilibrat și fericit.

Mod utilizare

Cum să folosești kitul ageLOC TRME pentru gestionarea greutății:

 1. Începe cu InnerNu pentru a susține digestia și detoxifierea. InnerNu este bogat în extracte de ghimbir și anghinare, ingrediente recunoscute pentru efectele lor pozitive asupra confortului intestinal și detoxifierii. Ia două capsule o dată pe zi, în timpul mesei de alegere, pentru a sprijini funcționarea normală a tractului intestinal.
 2. Utilizează MyEdge pentru a limita poftele de mâncare. MyEdge conține pudră de roșcove și crom, ingrediente care contribuie la menținerea nivelurilor normale de glucoză în sânge și la atenuarea poftei de mâncare. Amestecă un plic cu 100 ml de lichid preferat și ia o dată pe zi, înainte sau în timpul mesei.
 3. Adaugă MyGoal în rutina ta pentru a favoriza scăderea în greutate. MyGoal, având ca ingredient principal glucomannanul, contribuie la scăderea în greutate în contextul unei diete hipocalorice. Amestecă un plic în 250 ml de apă de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de mese, pentru a spori efectul de sațietate.
 4. Finalizează cu RealMe pentru a preveni acumularea de grăsimi în ficat. RealMe, având la bază Curcuma Longa, ajută la menținerea sănătății ficatului. Ia două capsule o dată pe zi, în timpul mesei de alegere, pentru a susține descompunerea grăsimilor.
 5. Incorporează batoanele M-Bar ca înlocuitori alimentari pentru controlul greutății. Aceste batoane bogate în fibre și cu un conținut redus de zaharuri sunt ideale ca substituție a unei mese, contribuind la menținerea sau reducerea greutății.

Sfaturi Generale:

 • Alege produsele TRME în funcție de obiectivele tale specifice de control al greutății și de preferințele personale pentru a-ți personaliza calea spre starea de bine.
 • Pentru rezultate optime, combină Kitul TRME cu un stil de viață activ și o dietă echilibrată.
 • Bea suficientă apă pe parcursul zilei pentru a sprijini efectele de detoxifiere și de control al apetitului.

1 recenzie pentru ageLOC TRME Weight Management Kit – O nouă era în controlul greutății

 1. Maria T

  Abia astept comanda. Am gasit numai recenzii bune despre acest produs in US.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -