Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Supliment cu Magneziu

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 110.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Supliment cu Magneziu

Suplimenul cu magneziu te ajută să simți energie naturală în corp, să reduci senzația de oboseală și extenuare și pentru a te bucura de fiecare zi din plin.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Magneziul, prezent în Pharmanex Magnesium, contribuie la un metabolism cu un randament energetic normal, precum și la reducerea oboselii și a extenuării. În plus, în suplimentul nostru folosim hidroxid de magneziu care își are originea în apa de mare – o sursă de magneziu bine tolerată și biodisponibilă. Datorită acestui fapt, Pharmanex Magnesium susține absorbția magneziului în organism.

Stiai că:

  • Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor, la sinteza normală a proteinelor și la reducerea oboselii și a extenuării.
  • Magneziul susține menținerea oaselor normale.
  • Magneziul contribuie la funcția psihologică normală, la reziliența mentală, precum și la randamentul și capacitatea de învățare.

Mod utilizare

Cum se folosește?

Ia o (1) tabletă masticabilă pe zi.

Atenționări

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos sunt esenţiale. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflaţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. Contraindicat persoanelor alergice la oricare din ingrediente.

1 recenzie pentru Supliment cu Magneziu

  1. Dan.R

    Abia astept sa ajunga comanda. Am sa revin cu informatii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -