Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Noului Dispozitiv ageLOC WellSpa iO Essential Sistem

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 2,250.00 lei

Select your language: [language-switcher]

WellSpa iO Essential Sistem: Restabilește Buna Stare, Revitalizează și Relaxază

Dacă îți dorești să redescoperi senzația generală de bunăstare, să îți revitalizezi pielea și să te relaxezi după o zi lungă sau un antrenament intens, atunci WellSpa iO este răspunsul la toate aceste nevoi. Cu tehnologia sa avansată, acest dispozitiv de ultimă generație te va cuceri și te va ajuta să îți recâștigi încrederea.

Ce Face WellSpa iO Atât de Special?

WellSpa iO vine cu un design exclusiv, ce include tehnologie cu microcurenți adaptivă personalizată. Acest lucru înseamnă că intensitatea curentului se ajustează automat pentru a se potrivi perfect cu conductivitatea pielii tale. Astfel, experiența ta va fi întotdeauna confortabilă și eficientă. Cu o aplicație conectată la internet of things (IoT), vei avea mereu controlul asupra dispozitivului tău WellSpa iO. Poți stabili și urmări obiectivele tale de utilizare, astfel încât să obții cele mai bune rezultate pentru pielea ta.

Ce conține setul

 • 1x dispozitiv ageLOC WellSpa iO
 • 1x ageLOC Body Serum
 • 1x ageLOC Body Activating Gel

 

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

RESTAUREAZĂ BUCURIA BENEFICIILOR

Redescoperă starea de bine și întregul concept de wellness holistic cu ajutorul dispozitivului ageLOC WellSpa iO și gelului ageLOC Body Activating. Această combinație remarcabilă lucrează în unison pentru a aduce beneficii semnificative.

 • Îmbunătățirea Circulației: Prin mișcarea delicată a dispozitivului pe piele și masajul blând, se încurajează circulația sanguină în straturile pielii și țesutul conectiv. Aceasta contribuie la restabilirea senzației generale de bunăstare.
 • Uniformizarea Aspectului Pielii: Tehnica de masaj a dispozitivului contribuie la uniformizarea aspectului pielii, oferind un aspect neted și proaspăt.
 • O Stare de Fericire Mai Bună: În timp ce te ajută să te simți și să arăți mai bine, dispozitivul ageLOC WellSpa iO și gelul ageLOC Body Activating susțin o starea generală de bunăstare și fericire.

BENEFICII DE REVITALIZARE

Transformă-ți aspectul și încrederea cu ajutorul dispozitivului ageLOC WellSpa iO și ageLOC Body Serum. Această combinație magistrală oferă numeroase avantaje:

 • Fermitate Vizibilă: AgeLOC WellSpa iO și ageLOC Body Serum conferă fermitate pielii și netezesc zonele precum coapsele, abdomenul și brațele, conferind un aspect întinerit.
 • Conturare și Strălucire: Pielea devine vizibil mai fermă și mai conturată, cu un aspect neted și radiant, contribuind la diminuarea aspectului de celulită.
 • Lupta Împotriva Semnelor Vizibile ale Îmbătrânirii: Această combinație se concentrează asupra surselor semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii, oferindu-ți un aspect întinerit și reducând semnele evidente ale trecerii timpului datorită tehnologiei ageLOC.

BENEFICII DE RELAXARE

Dispozitivul ageLOC WellSpa iO și ageLOC Body Activating Gel îți oferă o experiență minunată înainte și după antrenamente:

 • Masaj Înainte de Antrenament: Ajută la pregătirea mușchilor pentru efort și relaxare înainte de activitatea fizică.
 • Stimularea Mușchilor: Prin masajul delicat, încurajează stimularea mușchilor și contribuie la o relaxare profundă.
 • Reîmprospătare După o Zi Lungă: După o zi aglomerată, dispozitivul și gelul ageLOC îți oferă o senzație de revigorare și relaxare pentru a te ajuta să te simți proaspătă și reîncărcată.

Cu aceste trei categorii de beneficii – restabilirea bunei stări, revitalizare și relaxare – ageLOC WellSpa iO devine partenerul tău esențial pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și încrederea. Alege să te răsfeți și să investești în propria ta bunăstare cu această tehnică inovatoare și produse de înaltă calitate.

Mod utilizare

UTILIZARE

Înainte de utilizare, consultă manualul sistemului ageLOC WellSpa iO pentru informații de siguranță și aplicația Vera pentru instrucțiuni de utilizare.

Orice rutină alegi, am formulat produsele noastre de lux, leave-on cu tehnologie ageLOC care țintește semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii pentru a menține aspectul întinerit.

REGIM DE REVITALIZARE (AGELOC WELLSPA iO DEVICE + AGELOC BODY SERUM)

A se utiliza de trei ori pe săptămână. După curățare, aplică ageLOC Body Serum pe zonele vizate (de ex. brațele superioare, coapse superioare/inferioare sau abdomen( și începe cu sesiunea ageLOC WellSpa iO. Glisează ușor dispozitivul pe piele spre centrul corpului și înapoi, utilizând mișcări delicate, circulare. Reaplică serul după necesitate pe parcursul sesiunii pentru a asigura o conectivitate continuă și delicată între piele și dispozitiv. Masează serul rămas pe piele. Pentru rezultate optime, curăță cu ageLOC Body Polish ca prim pas, urmat de ageLOC Dermatic Effects la sfârșit.

 

REGIMURILE RESTABILIRE & RELAXARE (DISPOZITIV AGELOC WELLSPA iO + AGELOC BODY ACTIVATING GEL)

După curățare, tapotează pielea și aplică o cantitate generoasă din ageLOC Body Activating Gel pe zonele vizate ale pielii. Utilizează dispozitivul tău ageLOC WellSpa iO.

Pentru regimul de restabilire, glisează ușor dispozitivul pe zona corporală, utilizând mișcări lungi și verticale. Apoi rotește dispozitivul pentru a trece la următoarea secțiune până ce ai acoperit întregul corp. Masează serul rămas pe piele. Utilizează o dată pe zi.

Pentru regimul de relaxare, glisează dispozitivul pe zona corporală, utilizând mișcări lungi, verticale și circulare. Apoi rotește dispozitivul pentru a trece la următoarea secțiune până ce ai acoperit întregul corp. Masează serul rămas pe piele. Utilizează o dată pe zi.

1 recenzie pentru Noului Dispozitiv ageLOC WellSpa iO Essential Sistem

 1. Maria T

  Am toate aparatele de la Nu Skin si sunt extrem de multumita!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -