Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer

Preț: 90.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer

Oferă un aspect fără cusur, acoperind cercurile întunecate de sub ochi, ajutând în acelaşi timp la diminuarea liniilor şi ridurilor. Conţine vitaminele A, C şi E.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă: Product ID: 2166

Descriere

Beneficii

Camuflează cercurile întunectate, ridurile şi petele de pe faţă. Luptă împotriva umflăturilor şi calmează pielea cu aloe şi tătăneasă. Conţine vitaminele A, C şi E pentru a ajuta la prevenirea semnelor îmbătrânirii.

Trăsături cheie

moisturdrop™ – aceasta înseamnă că există o combinaţie de ingrediente hidratante ce diminuează aspectul ridurilor, sporind nivelurile hidratării.
b>oxiguard™ – conţine antioxidanţi pentru a proteja de daunele radicalilor liberi şi pentru a promova aspectul sănătos al pielii.
calmplex™ – acest lucru indică faptul că produsul conţine ingrediente uşoare de calmare.
appliglide™ – acest lucru face ca produsele Nu Colour să fie uşor de aplicat. Pudrele create special oferă o textură superioară, fiind uşor de amestecat, ceea ce face ca produsul să alunece uşor pe piele.O alternativă superioară a talcului.

Mod utilizare

Alegeţi o nuanţă uşor mai deschisă decât tenul dumneavoastră şi aplicaţi cu degetele sub ochi şi în colţul interior al ochilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin

Informații suplimentare

Alege nuanta

Deschis, Mediu, Inchis