Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 90.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer

Oferă un aspect fără cusur, acoperind cercurile întunecate de sub ochi, ajutând în acelaşi timp la diminuarea liniilor şi ridurilor. Conţine vitaminele A, C şi E.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă: Product ID: 2166

Descriere

Beneficii

Camuflează cercurile întunectate, ridurile şi petele de pe faţă. Luptă împotriva umflăturilor şi calmează pielea cu aloe şi tătăneasă. Conţine vitaminele A, C şi E pentru a ajuta la prevenirea semnelor îmbătrânirii.

Trăsături cheie

moisturdrop™ – aceasta înseamnă că există o combinaţie de ingrediente hidratante ce diminuează aspectul ridurilor, sporind nivelurile hidratării.
b>oxiguard™ – conţine antioxidanţi pentru a proteja de daunele radicalilor liberi şi pentru a promova aspectul sănătos al pielii.
calmplex™ – acest lucru indică faptul că produsul conţine ingrediente uşoare de calmare.
appliglide™ – acest lucru face ca produsele Nu Colour să fie uşor de aplicat. Pudrele create special oferă o textură superioară, fiind uşor de amestecat, ceea ce face ca produsul să alunece uşor pe piele.O alternativă superioară a talcului.

Mod utilizare

Alegeţi o nuanţă uşor mai deschisă decât tenul dumneavoastră şi aplicaţi cu degetele sub ochi şi în colţul interior al ochilor.

1 recenzie pentru Anticearcănul Nu Colour® Skin – Beneficial Concealer

  1. CarinaBB (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informații suplimentare

Alege nuanta

Deschis, Mediu, Inchis

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.