Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă anticearcăn Tru Face® IdealEyes

Preț: 200.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă anticearcăn Tru Face® IdealEyes

Formulată științific pentru a oferi beneficii pe termen scurt dar și pe termen lung, această cremă fină acționează pentru a reduce aspectul cearcănelor, în timp ce sporește instantaneu luminozitatea pielii dumneavoastră. Oferă instantaneu luminozitate zonei de sub ochi, atenuând aspectul cearcănelor şi al oboselii.

Categorii: , Etichetă: Product ID: 2355

Descriere

  • Oferă instantaneu luminozitate zonei de sub ochi, atenuând aspectul cearcănelor şi al oboselii.
  • Reduce aspectul umflat al ochilor pentru o înfăţişare catifelată, revigorată.
  • Acţionează în timp pentru a diminua și preveni aspectul umflat şi apariţia pungilor sub ochi.
Ingrediente cheie
  • Vitamina C (Tetrahexildecil ascorbat)– o formă stabilă a vitaminei C care conferă luminozitate zonei de sub ochi, lăsându-i un aspect revigorat.
  • Extractul de cacao Theobroma– contribuie la îmbunătățirea rapidă a aspectului pungilor de sub ochi.
  • Extract de semințe de Polygonum fagopyrum & ulei vegetal hidrogenat– susține pe termen lung efortul de diminuare a aspectului pungilor de sub ochi.

Mod utilizare

A se folosi dimineața și seara după curățare și tonifiere. Aplicați o cantitate mică pe zona de sub ochi, evitând pleoapele și contactul direct cu ochii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă anticearcăn Tru Face® IdealEyes”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin