Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Palete Farduri pentru Pleoape 5 Colour Eyeshadow Palette

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 225.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Palete Farduri pentru Pleoape 5 Colour Eyeshadow Palette

Palete cu farduri pentru pleoape în 5 nuanțe crează machiaje infinite cu ușurință. Fiecare paletă combină nuanțe mate cu lucioase pentru a vă sublinia trăsăturile naturale sau pentru a vă ajuta să obțineți acel look intens, dramatic. Subliniați, modelați și definiți-vă ochii cu acest culori intense care oferă un amestec perfect și neted.

Perfecționați-vă look-ul cu noile noastre pensule pentru fardurile de pleoape, care sunt vândute individual.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă: Product ID: 2204
Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Perfecționați-vă look-ul cu noile noastre pensule pentru fardurile de pleoape, care sunt vândute individual. Paleta de farduri pentru pleoape 5 Colour Eyeshadow Palette de la Nu Skin este un instrument versatil pentru a-ți evidenția și a-ți îmbunătăți aspectul ochilor într-un mod ușor și elegant. Această paletă este concepută pentru a oferi o varietate de nuanțe bogate și vii, astfel încât să poți crea o gamă largă de aspecte, de la cele naturale și zilnice la cele mai dramatice și sofisticate.

Fiecare paletă conține cinci nuanțe distincte și complementare, selectate cu grijă pentru a se potrivi cu o varietate de tonuri de piele și preferințe de machiaj. Textura lor fină și ușor de amestecat permite o aplicare netedă și uniformă, fără a produce adunări sau aspectul de „cremă” pe pleoape. Paleta poate fi utilizată atât pentru machiajul de zi cu zi, cât și pentru cel de seară, și este potrivită pentru a fi utilizată atât de către începători, cât și de către profesioniști. Fardurile sunt rezistente la transfer și oferă o rezistență îndelungată, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate pe tot parcursul zilei fără a fi nevoie de reîmprospătare constantă. Ambalajul elegant și compact al paletei o face ușor de transportat în geanta ta de machiaj sau în călătorii, fiind un accesoriu perfect pentru orice femeie preocupată de aspectul său și de calitatea produselor pe care le folosește.

Mod utilizare

Aplicați uscat sau umed pe pleoape în funcție de intensitatea look-ului dorit. Pentru retușuri rapide și ușoare, folosiți pensulele aplicator cu 2 capete și oglinda.

1 recenzie pentru Palete Farduri pentru Pleoape 5 Colour Eyeshadow Palette

  1. MarinaM (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informații suplimentare

Nuante

CORAL LEAF, VIOLET BREZE, MOCHA BRICK

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -