Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ruj lichid Nu Colour POWERlips™Fluid Metallic Potential Fluid Matte Maven

Preț: 90.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Ruj lichid Nu Colour POWERlips™ Fluid Matte Maven

Cu 18 nuanțe mate și metalice din care să alegi – există o nuanță pentru fiecare femeie pentru a avea un look remarcabil și pentru a cuceri lumea. Foarte puternică. Pur și simplu uau! Powerlips Fluid. Vei găsi culoarea potrivită pentru orice ținută, timp sau loc. Rujurile lichide contin ingrediente naturale ca ulei de avocado și vitamina E.

Descriere

Culoare puternică, intensă, de lungă durată.

Oferiți-le buzelor dumneavoastră o culoare intensă, de lungă durată cu Nu Colour Powerlips Fluid. Această formulă ușoară, foarte performantă și de lungă durată necesită doar o singură aplicare. Într-un pas simplu, vei găsi culoarea potrivită pentru orice ținută, timp sau loc. Prepararea rujurilor lichide cu ingrediente ca uleiul de avocado și vitamina E înseamnă că buzele tale nu vor fi doar uimitoare, dar și plăcut de delicate.

Mod utilizare

Aplicați pe buzele curate. Conturați-le ușor cu aplicatorul, apoi rujați buzele complet. Sfat: pentru un aspect catifelat, pregătiți prima dată buzele utilizând un balsam de hidratare. Înainte de aplicarea rujului, așteptați până când se usucă balsamul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ruj lichid Nu Colour POWERlips™Fluid Metallic Potential Fluid Matte Maven”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin

Informații suplimentare

Culori

Fluid Metallic Potential, Fluid Metallic Ambition, Fluid Metallic Noble, Fluid Matte Perfection, Fluid Matte Explore, Fluid Matte Fearless, Fluid Matte Unleash, Fluid Matte Bravery, Fluid Matte Confidence, Fluid Matte Persistence, Fluid Matte Determined, Fluid Metallic PromotionFluid Metallic Ruler, Fluid Matte Maven, Fluid Matte Roar, Fluid Matte Unbreakable, Fluid Matte Breadwinner, Fluid Matte Reign