Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Mască cu nămol pentru fată Epoch® Glacial Marine Mud

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 135.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Mască cu nămol pentru fată Epoch® Glacial Marine Mud

Aceasta masca revitalizanta, cu plante de mare, extrage murdaria si impuritatile din piele. Contine particule de namol foarte fine si lasa pielea sa se simta proaspata si cu un aspect sanatos. Pentru toate tipurile de piele. Glacial Marine Mud – depozitat intr-un estuar izolat din British Columbia, acest clei absoarbe celulele moarte, grasimile in esces, precum si alte impuritati. Procesul de omogenizare patentat livreaza particule minuscule pentru o zona mineralizata mai mare. Depoziteaza mai bine de 50 de minerale benefice pielii pentru a o hrani.

  • Purifica si catifeleaza pielea.
  • Ajuta la extragerea impuritatilor si toxinelor.
  • Testat dermatologic împotriva alergiilor.

Descriere

Beneficii

Mască cu nămol pentru fată Epoch® Glacial Marine Mud depozitat într-un estuar îndepărtat din British Columbia, această argilă fină absoarbe celulele moarte, grăsimile în exces şi alte impurităţi.

Ingrediente cheie:
Glacial Marine Mud (Maris limus) – obtinut dintr-un estuar glacial izolat din Pacificul de Nord-Vest (Canada), acest namol benefic pielii absoarbe impuritatile din piele (mizerie, celule moarte, grasimea în exces) fara a îndeparta hidratarea pretioasa si se omogenizeaza pentru a oferi consistenta ideala.
+Cuprul – ajuta la îmbunatatirea tariei pielii, facând-o mai putin fragila.
+Zinc – ajuta la modularea producerii de grasime si în procesul de vindecare a pielii.
+Magneziu – o componenta necesara a ciclului natural de energie al pielii.
+Argint – ajuta în activitatea anti-microbiana a pielii

Mod utilizare

Agită bine flaconul înainte de utilizare, apoi aplică pe față și corp.

 

1 recenzie pentru Mască cu nămol pentru fată Epoch® Glacial Marine Mud

  1. Cosmina M

    Foarte bun produsul ! scoate punctele negre si lasa fata foarte calma. Recomand cu incredere

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin