Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Masca pentru fata – Epoch Yin and Yang

Preț: 125.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Masca pentru fata – Epoch Yin and Yang

Masca pentru fata Epoch Yin and Yang, este o mască hrănitoare și detoxifiantă, inspirată de ritualurile chinezești. Nu Skin ne propune să sfidăm procesul îmbătrânirii cu ajutorul produselor sale ce îndepărtează celule moarte, eliberează porii, alină şi calmează pielea conferindu-i fermitate, reduce ridurile şi îi oferă pielii o infuzie de hidratare.

Descriere

Extractul din floare de porțelan (Hoya Lacunosa) din formula sa, este obținut prin agricultură în mediu controlat (AMC), o abordare a domeniului agriculturii pe baza tehnologiei, ce are ca rezultat ingrediente crescute într-un mediu închis ce asigură trasabilitatea și sustenabilitatea de la sămânță la soluție. Toate produsele Nu Skin ce conțin cel puțin un ingredient AMC sunt marcate cu logo-ul Groviv – iar Epoch Yin and Yang este primul dintre ele.

  • Două beneficii esențiale într-o singură mască incredibilă – ideală pentru „tratament cu beneficii multiple”
  • Formula sa conține extract din floare de porțelan special obținut prin agricultura într-un mediu controlat (AMC)
  • Un amestec de caolin și pudră de cărbune (agenții absorbanți) detoxifiază pielea pentru un aspect proaspăt și luminos
  • Parfumul de iasomie oferă o armonie interioară și o senzație de relaxare pentru un ten cu o strălucire interioară
  • Dezvăluie o piele mai delicată și catifelată
  • Îți lasă pielea cu un aspect mai sănătos, strălucitor, proaspăt și luminos*
  • Lasă pielea cu o senzație de relaxare și echilibru*
  • Fiecare tub este fabricat în proporție de 38% din plastic reciclat, după consumator (PCR), contribuind astfel la susținerea angajamentului nostru de a proteja planeta, ceea ce înseamnă că fiecare pachet prezintă un aspect și o textură unică

 

Mod utilizare

Aplică ușor, un strat uniform pe tenul curat și uscat. Masează masca pentru a activa cărbunele microîncapsulat până când culoarea se schimbă din alb în gri. Lasă produsul pe față cel mult 10-15 minute. Clătește din abundență cu apă călduță. A se folosi maxim de 2 ori pe săptămână.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masca pentru fata – Epoch Yin and Yang”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin