Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 261.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Protejează împotriva razelor UVB, prevenind fotoîmbătrânirea prematură. Formulată cu fotozomi activați de lumină – enzime de reparare a ADN-ului din plancton mari. Diminuează semnele daunelor provocate de soare, protejând pielea împotriva daunelor viitoare.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

  • Ajută la protejarea împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare, cum ar fi ridurile și pierderea fermității pielii
  • Protejează împotriva razelor UVB
  • Oferă hidratare bogată pentru o reducere vizibilă a ridurilor și protejarea barierei de umiditate
Trăsături cheie
  • Fotozomii – derivați din plancton marin, aceste enzime activate de lumină ajută la diminuarea semnelor vizibile ale expunerii excesive la soare. Aceștia sunt încapsulați în lipozomi, care sunt vezicule de lipide capabile să traverseze membrana celulară către locurile țintă.
  • Oxid de zinc micronizat – protejează pielea împotriva razelor UVB.
  • Unt de shea și ulei de avocado – oferă hidratare bogată datorită profilului lor unic de acizi grași și calităților naturale de hidratare pentru reducerea vizibilă a ridurilor.

Mod utilizare

Utilizați produsul dimineața ca al patrulea pas al Nu Skin 180°® Anti-Ageing System. Aplicați ușor, cu mișcări ascendente, spre exterior, pe față și gât, evitând contactul cu zona ochilor.

Avertismente: înainte de utilizare, vă rugăm să efectuați un test punctual pe o zonă mică a pielii. Întrerupeți imediat utilizarea produsului dacă pielea se înroșește sau apar iritații.

1 recenzie pentru Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

  1. Lacry (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -