Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 261.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Protejează împotriva razelor UVB, prevenind fotoîmbătrânirea prematură. Formulată cu fotozomi activați de lumină – enzime de reparare a ADN-ului din plancton mari. Diminuează semnele daunelor provocate de soare, protejând pielea împotriva daunelor viitoare.

Descriere

  • Ajută la protejarea împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare, cum ar fi ridurile și pierderea fermității pielii
  • Protejează împotriva razelor UVB
  • Oferă hidratare bogată pentru o reducere vizibilă a ridurilor și protejarea barierei de umiditate
Trăsături cheie
  • Fotozomii – derivați din plancton marin, aceste enzime activate de lumină ajută la diminuarea semnelor vizibile ale expunerii excesive la soare. Aceștia sunt încapsulați în lipozomi, care sunt vezicule de lipide capabile să traverseze membrana celulară către locurile țintă.
  • Oxid de zinc micronizat – protejează pielea împotriva razelor UVB.
  • Unt de shea și ulei de avocado – oferă hidratare bogată datorită profilului lor unic de acizi grași și calităților naturale de hidratare pentru reducerea vizibilă a ridurilor.

Mod utilizare

Utilizați produsul dimineața ca al patrulea pas al Nu Skin 180°® Anti-Ageing System. Aplicați ușor, cu mișcări ascendente, spre exterior, pe față și gât, evitând contactul cu zona ochilor.

Avertismente: înainte de utilizare, vă rugăm să efectuați un test punctual pe o zonă mică a pielii. Întrerupeți imediat utilizarea produsului dacă pielea se înroșește sau apar iritații.

1 recenzie pentru Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

  1. Lacry (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brand

NU SKIN

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced or approved by Nu Skin Enterprises Inc. or its affiliated companies

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.