Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 261.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Protejează împotriva razelor UVB, prevenind fotoîmbătrânirea prematură. Formulată cu fotozomi activați de lumină – enzime de reparare a ADN-ului din plancton mari. Diminuează semnele daunelor provocate de soare, protejând pielea împotriva daunelor viitoare.

Descriere

  • Ajută la protejarea împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare, cum ar fi ridurile și pierderea fermității pielii
  • Protejează împotriva razelor UVB
  • Oferă hidratare bogată pentru o reducere vizibilă a ridurilor și protejarea barierei de umiditate
Trăsături cheie
  • Fotozomii – derivați din plancton marin, aceste enzime activate de lumină ajută la diminuarea semnelor vizibile ale expunerii excesive la soare. Aceștia sunt încapsulați în lipozomi, care sunt vezicule de lipide capabile să traverseze membrana celulară către locurile țintă.
  • Oxid de zinc micronizat – protejează pielea împotriva razelor UVB.
  • Unt de shea și ulei de avocado – oferă hidratare bogată datorită profilului lor unic de acizi grași și calităților naturale de hidratare pentru reducerea vizibilă a ridurilor.

Mod utilizare

Utilizați produsul dimineața ca al patrulea pas al Nu Skin 180°® Anti-Ageing System. Aplicați ușor, cu mișcări ascendente, spre exterior, pe față și gât, evitând contactul cu zona ochilor.

Avertismente: înainte de utilizare, vă rugăm să efectuați un test punctual pe o zonă mică a pielii. Întrerupeți imediat utilizarea produsului dacă pielea se înroșește sau apar iritații.

1 recenzie pentru Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

  1. Lacry (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.