Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Preț: 210.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18

Protejează împotriva razelor UVB, prevenind fotoîmbătrânirea prematură. Formulată cu fotozomi activați de lumină – enzime de reparare a ADN-ului din plancton mari. Diminuează semnele daunelor provocate de soare, protejând pielea împotriva daunelor viitoare.

Descriere

  • Ajută la protejarea împotriva efectelor nedorite ale expunerii excesive la soare, cum ar fi ridurile și pierderea fermității pielii
  • Protejează împotriva razelor UVB
  • Oferă hidratare bogată pentru o reducere vizibilă a ridurilor și protejarea barierei de umiditate
Trăsături cheie
  • Fotozomii – derivați din plancton marin, aceste enzime activate de lumină ajută la diminuarea semnelor vizibile ale expunerii excesive la soare. Aceștia sunt încapsulați în lipozomi, care sunt vezicule de lipide capabile să traverseze membrana celulară către locurile țintă.
  • Oxid de zinc micronizat – protejează pielea împotriva razelor UVB.
  • Unt de shea și ulei de avocado – oferă hidratare bogată datorită profilului lor unic de acizi grași și calităților naturale de hidratare pentru reducerea vizibilă a ridurilor.

Mod utilizare

Utilizați produsul dimineața ca al patrulea pas al Nu Skin 180°® Anti-Ageing System. Aplicați ușor, cu mișcări ascendente, spre exterior, pe față și gât, evitând contactul cu zona ochilor.

Avertismente: înainte de utilizare, vă rugăm să efectuați un test punctual pe o zonă mică a pielii. Întrerupeți imediat utilizarea produsului dacă pielea se înroșește sau apar iritații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de hidratare facială Nu Skin 180º® UV Block Hydrator SPF 18”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin