Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Loţiune pentru faţă Celltrex®Ultra – Recuperare pentru toate tipurile de piele

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 201.60 lei

Select your language: [language-switcher]

Loţiune pentru faţă Celltrex® – Ultra Recuperare pentru toate tipurile de piele

 

Oboseală, poluare și stres, toate vă sunt cunoscute?

Serul de față hidratant Celltrex® acționează rapid pentru a reda vizibil luminozitatea pielii dumneavoastră, ajutându-vă să redobândiți acea strălucire tânără și sănătoasă, care nu poate fi afectată de nimic. O formulă care pătrunde rapid în piele și ajută pielea să reziste în mediul dumneavoastră unic, oferindu-i hidratarea necesară.

 

În stoc

Descriere

Beneficii

 • Creat cu plante bio-adaptate care vă ajută pielea să reziste în diferite medii prin care treceți în timpul zilei—interioare cu aer uscat, mediu extern umed, sau orice altfel de mediu.
 • Un amestec hidratant brevetat acționează pentru a îndeplini nevoile unice ale pielii dumneavoastră în diferite medii, reținând hidratarea în piele în funcție de necesități.
 • Oferă pielii o doză instantanee de hidratare și luminozitate.
 • Ajută pielea în lupta sa continuă împotriva efectelor poluării, a stresului, a stresului oxidativ și a efectelor lăsate de nopțile târzii.
 • Reîncărcați-vă pielea în timp ce dormiți susținând procesele sale naturale de reînnoire celulară din timpul nopții.
 • O formulă care se absoarbe rapid, se usucă repede, lăsând o senzație de catifelare, fără urme de grăsime după fiecare utilizare.

Mod utilizare

După curăţare și tonifiere, aplicaţi produsul cu mişcări ascendente, spre exterior, pe faţă şi pe gât.

Trăsături cheie
 • Amestec de plante bio-adaptate (Rhodiola, Maral Root, Ginseng Siberian, ciupercă Chaga și planta care învie)—un amestec de extracte vegetale din plante care supraviețuiesc în condiții de climat extrem și pot ajuta pielea să se refacă în urma efectului negativ al factorilor de stres.
 • Amestec hidratant brevetat—se adaptează nevoilor de hidratare ale pielii dumneavoastră în diferite medii, de-a lungul zilei.
 • Glicerină—reține hidratarea în piele.

1 recenzie pentru Loţiune pentru faţă Celltrex®Ultra – Recuperare pentru toate tipurile de piele

 1. Syimo (proprietar verificat)

  Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.