Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Loţiune pentru faţă Celltrex®Ultra – Recuperare pentru toate tipurile de piele

Preț: 180.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Loţiune pentru faţă Celltrex® – Ultra Recuperare pentru toate tipurile de piele

 

Oboseală, poluare și stres, toate vă sunt cunoscute?

Serul de față hidratant Celltrex® acționează rapid pentru a reda vizibil luminozitatea pielii dumneavoastră, ajutându-vă să redobândiți acea strălucire tânără și sănătoasă, care nu poate fi afectată de nimic. O formulă care pătrunde rapid în piele și ajută pielea să reziste în mediul dumneavoastră unic, oferindu-i hidratarea necesară.

 

Descriere

Beneficii

  • Creat cu plante bio-adaptate care vă ajută pielea să reziste în diferite medii prin care treceți în timpul zilei—interioare cu aer uscat, mediu extern umed, sau orice altfel de mediu.
  • Un amestec hidratant brevetat acționează pentru a îndeplini nevoile unice ale pielii dumneavoastră în diferite medii, reținând hidratarea în piele în funcție de necesități.
  • Oferă pielii o doză instantanee de hidratare și luminozitate.
  • Ajută pielea în lupta sa continuă împotriva efectelor poluării, a stresului, a stresului oxidativ și a efectelor lăsate de nopțile târzii.
  • Reîncărcați-vă pielea în timp ce dormiți susținând procesele sale naturale de reînnoire celulară din timpul nopții.
  • O formulă care se absoarbe rapid, se usucă repede, lăsând o senzație de catifelare, fără urme de grăsime după fiecare utilizare.

Mod utilizare

După curăţare și tonifiere, aplicaţi produsul cu mişcări ascendente, spre exterior, pe faţă şi pe gât.

Trăsături cheie
  • Amestec de plante bio-adaptate (Rhodiola, Maral Root, Ginseng Siberian, ciupercă Chaga și planta care învie)—un amestec de extracte vegetale din plante care supraviețuiesc în condiții de climat extrem și pot ajuta pielea să se refacă în urma efectului negativ al factorilor de stres.
  • Amestec hidratant brevetat—se adaptează nevoilor de hidratare ale pielii dumneavoastră în diferite medii, de-a lungul zilei.
  • Glicerină—reține hidratarea în piele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Loţiune pentru faţă Celltrex®Ultra – Recuperare pentru toate tipurile de piele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin