Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Renu Hair Mask păstrează strălucirea întreaga săptămână

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 120.00 lei

Select your language: RO Romanian Română

Renu Hair Mask păstrează strălucirea întreaga săptămână

Părul dumneavoastră lucrează din greu întreaga săptămână şi a venit timpul să-i daţi o mână de ajutor cu Nu Skin® ReNu Hair Mask. Acest tratament intens hrănitor oferă hidratarea critică, penetrând firul părului şi triplând rezistenţa părului deteriorat. Conţinând CS7, un agent inovator de întindere, ce se lipeşte de cuticulele părului, această mască face părul mătăsos şi uşor de manevrat timp de până la şapte zile.

Descriere

Trăsături cheie

•    Creatina – îmbunătăţeşte rezistenţa la rupere a cortexului.
•    CS7 – derivat din legume, acest ingredient inovator întinde cuticulele, oferind o strălucire de durată, ce rezistă şi după spălări repetate.

Mod utilizare

Folosiţi săptămânal în loc de Weightless Conditioner sau Rich Conditioner. După şamponare, întindeţi uniform crema pe părul ud cu buricele degetelor, oferind atenţie specială capetelor şi zonelor deteriorate. Lăsaţi produsul în păr timp de 5, 10 minute, în funcţie de nevoile de tratare. Clătiţi din abundenţă. Pentru cele mai bune rezultate folosiţi acest produs după Clarifying Shampoo.

1 recenzie pentru Renu Hair Mask păstrează strălucirea întreaga săptămână

  1. Syimo (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN