Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă hidratanta pentru picioare – Epoch® Firewalker®

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 99.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă hidratanta pentru a trata picioarele – Epoch® Firewalker®

Epoch® Firewalker® are efect de calmare și de reîmprospătare a pielii obosite a picioarelor, hidratând în profunzime. Va oferi o senzație imediată de răcorire și de prospețime, iar tu te vei simți de-a dreptul răsfățată. Îmbunătățită cu extracte din ingrediente etnobotanice, Epoch Firewalker acționează pentru a calma picioarele muncite, obosite. Formulate cu frunză Hawaiin Ti și ulei de semințe de Babassu aceste ingrediente funcționează împreună pentru a relaxa & catifela pielea picioarelor.

Descriere

Cordyline Terminalis – un copac mic şi frumos cu frunze mari şi delicate, acesta a fost preţuit timp de sute de ani de către populaţia din Polinezia pentru efectul său răcoritor asupra pielii uscate, cu bătături. Orbignya Phalenata (babassu).
Orbignya Phalerata – presat din sâmburi de palmier Babassu, acest extract a fost utilizat timp de generaţii de către populaţia din America de Sud ca şi o cremă hidratantă naturală.

Mod utilizare

Cum se folosește?

Spală picioarele și usucă-le cu un prosop. Aplică crema de picioare Firewalker direct pe picioare masând cu o mișcare delicată.

1 recenzie pentru Cremă hidratanta pentru picioare – Epoch® Firewalker®

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brand

NU SKIN

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced or approved by Nu Skin Enterprises Inc. or its affiliated companies

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.