Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă hidratanta pentru a trata picioarele – Epoch® Firewalker®

Preț: 99.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă hidratanta pentru a trata picioarele – Epoch® Firewalker®

Epoch® Firewalker® are efect de calmare și de reîmprospătare a pielii obosite a picioarelor, hidratând în profunzime. Va oferi o senzație imediată de răcorire și de prospețime, iar tu te vei simți de-a dreptul răsfățată.

Descriere

Cordyline Terminalis – un copac mic şi frumos cu frunze mari şi delicate, acesta a fost preţuit timp de sute de ani de către populaţia din Polinezia pentru efectul său răcoritor asupra pielii uscate, cu bătături. Orbignya Phalenata (babassu).
Orbignya Phalerata – presat din sâmburi de palmier Babassu, acest extract a fost utilizat timp de generaţii de către populaţia din America de Sud ca şi o cremă hidratantă naturală.

Mod utilizare

Masaj pentru picioare uscate cu prosopul după curăţare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă hidratanta pentru a trata picioarele – Epoch® Firewalker®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin