Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Tratament pentru picioare Epoch Sole Solution

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 123.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Tratament pentru picioare Epoch Sole Solution

Dacă aveţi picioarele uscate sau crăpate şi aţi folosit tot felul de creme care, în loc să rezolve problema, au făcut ca aceasta să persiste şi uneori chiar au înrăutăţit-o.Tratamentul pentru picioare Epoch Sole Solution vă aduce secretul ascuns al pădurilor tropicale. Tratamentul pentru picioare Epoch Sole Solution conţine boabe zdrobite de cuişoară (Pimenta dioica) — folosite în mod tradiţional de către popoarele indigene ale Americii de Sud pentru a trata uscarea, crăpăturile, petele roşii de pe călcâi, degete şi părţile laterale ale picioarelor.

Descriere

Beneficii

 • Acţionează în profunzime asupra cauzei picioarelor aspre, uscate şi crăpate, ajutându-le să revină la un aspect moale, catifelat şi sănătos.
 • Oferă alinare vizibilă în timpul primelor săptămâni de utilizare.
 • Catifelează şi exfoliază acumulările de celule moarte şi bătăturile, lăsând pielea moale şi catifelată
 • Nu conţine nici un parfum; cu o mireasmă naturală de cuişoară
 • Testat dermatologic împotriva alergiilor.
 • Ingrediente cheie

  • Boabe zdrobite de cuişoară (Pimenta dioica) — folosite în mod tradiţional de către popoarele indigene ale Americii de Sud pentru a trata uscarea, crăpăturile, petele roşii de pe călcâi, degete şi părţile laterale ale picioarelor.
  • Ureea – exfoliază bătăturile şi acumulările de celule moarte în timp ce asigură hidratare intensă
  • Papaina – o enzimă proteolitică din papaya care descompune şi destinde zonele aspre, groase de piele moartă şi uscată.

Mod utilizare

Aplicaţi cu generozitate pe zonele afectate, pe picioarele curate, dimineaţa şi seara sau după nevoie. Concentraţi-vă asupra zonelor aspre sau uscate. Nu clătiţi. Permiteţi produsului să rămână pe piele cât de mult posibil. Cele mai bune rezultate se văd după şase până la opt săptămâni de utilizare conform instrucţiunilor.

2 recenzii pentru Tratament pentru picioare Epoch Sole Solution

 1. Adrian M

  Acest produs este excelent. Călcâiele mele obișnuiau să se spargă și să se coace dar acum rămân netede tot timpul dupa ce am folosit acest produs epoch sole solutions. Îl folosesc seara înainte de culcare și chiar funcționează!

 2. CarinaBB (proprietar verificat)

  Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.