Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Batoanele Ciocolată M TR90 – pachet de 30 batoane

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 600.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Batoanele Ciocolată M TR90 – pachet de 30 batoane

Batonul-M TR90 este un înlocuitor de masă excelent atunci când nu aveți timp dar totuși doriți să mâncați sănătos. Delicios și nutritiv, acest baton ușor de consumat la drum este o modalitată convenabilă de a obține toate cerințele nutriționale ale unei mese principale. Iată alte avantaje extraordinare pe care vi le furniza acest baton delicios de ciocolată:

· vitamine şi minerale pentru a construi un scut de protecţie pentru organismul dumneavoastră

· un baton de înlocuire a mesei pentru controlul greutății  

· cantitatea adecvată de proteine care vor contribui la menţinerea şi creşterea masei musculare

· o masă care poate fi integrată în stilul dumneavoastră de viață ocupat

 

Stoc epuizat

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Batoanele Ciocolată M TR90 sunt concepute pentru a vă menţine mulţumiţi în fiecare zi. Cel mai important, pot fi uşor integrate în stilul de viaţă aşa cum sunt. Batoanele sunt convenabile, discrete şi gata de folosit la drum.De asemenea, Batonul-M oferă o abordare nutritivă adaptată la complexul nutritional TR90®.• Îndeplineşte toate cerinţele unei mese principale într-un baton.• Conţine nivelul adecvat de proteine de înaltă calitate, care contribuie la creşterea şi menţinerea masei muscu-lare într-un mod convenabil şi uşor.• Conţine cantitatea potrivită de grăsimi și carbohidraţi pentru a vă ajuta să vă alimentaţi organismul. • Furnizează vitamine şi minerale pentru a vă ajuta să vă protejaţi corpul.

 

 

Este important să urmaţi instrucţiunile de utilizare. Menţineţi un consum adecvat de lichide pe zi şi o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Un consum excesiv al produsului ar putea avea efecte laxative. Acest produs este util pentru utilizarea prevăzută numai ca parte a unei diete hipocalorice: alte alimente ar trebui să facă parte necesară dintr-o astfel de dietă. Nu folosiţi produsul dacã integritatea foliei este compromisã. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflaţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Mod utilizare

mod de utilizare

Luaţi un baton ca substitut pentru o masă, o dată pe zi, cu un pahar mare de apă.

ingrediente

Proteine din lapte; ciocolată neagră (17%) (masă de cacao; zahăr; unt de cacao; grăsime anhidră din lapte; emulsifiant: lecitine din soia; aromă de vanilie); stabilizatori: sorbitoli și glicerol; umplutură cu aromă de ciocolată (zahăr invertit, sirop de glucoză, dextroză, agent de umezire: glicerol, pudră de cacao cu grăsime redusă, agent de îngroșare: amidon modificat, ulei de cocos); dextroză; polidextroză; oligo-fructoză; săruri de sodiu ale acidului ortofosforic; săruri de magneziu ale acidului citric; carbonat de calciu; săruri de potasiu ale acidului ortofosforic; citrat de potasiu; sulfat feros; citrat de zinc; gluconat de cupru; sulfat de mangan; iodură de potasiu; selenit de sodiu; ulei de floarea soarelui; proteine din mazăre; proteine hidrolizate de grâu (gluten); pudră de cacao cu grăsime redusă; sirop de glucoză; sirop de glucoză-fructoză; arome; colagen hidrolizat; proteine din soia; alune de pădure; făină de orez; acid L-ascorbic; acetat de D-alfa-tocoferil; nicotinamidă; acetat de retinil; D-biotină; D-pantotenat de calciu; colecalciferol; clorhidrat de piridoxină; fitomenadionă; ciancobalamină; riboflavină; clorhidrat de tiamină; acid pteroilmonoglutamic; zahăr; emulsifiant: lecitine din soia si din ulei de floarea soarelui; maltodextrine; malţ de orz (gluten); sare; antioxidant: alfatocoferol

1 recenzie pentru Batoanele Ciocolată M TR90 – pachet de 30 batoane

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -