Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ser anti-îmbătrânire Nu Skin 180°® Cell Renewal Fluid

Preț: 310.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Ser anti-îmbătrânire Nu Skin 180°® Cell Renewal Fluid

Conţinând o concentraţie puternică de 15% de acid polihydroxilic (PHA) gluconolactonă, Nu Skin 180°® Cell Renewal Fluid accelerează delicat dar eficient în acelaşi timp reînnoirea celulelor, furnizează protecţie antioxidantă şi îmbunătăţeşte hidratarea pielii pentru a catifela textura şi a diminua aspectul liniilor fine şi al ridurilor.

 

Descriere

Beneficii
  • Promovează exfolierea sănătoasă, accelerând turnoverul celular pentru un aspect vibrant, mai întinerit.
  • Promovează proteinele dermice ajutând la reducerea aspectului liniilor fine şi al ridurilor, îmbunătăţind fermitatea pielii.
  • Limitează degradarea proteinelor structurale ale pielii.
  • Catifelează textura pielii şi diminuează mărimea porilor.
  • Îmbunătăţeşte funcţia de barieră a stratum corneum mărind rezistenţa pielii la schimbarea chimică şi la stresul datorat mediului înconjurător.
Trăsături cheie
  • Gluconolactona – suficient de delicată pentru toate tipurile de piele, aceast acid polihidroxi (PHA) amplifică turnoverul celular diminuând aspectul liniilor şi al ridurilor şi îmbunătăţind textura pielii.
  • Izoflavona din soia – promovează fermitatea pielii şi catifelarea liniilor şi a ridurilor acţionând în vederea inhibării enzimelor metalloproteinase (MMP) care stimulează degradarea colagenului şi a elastinei.

Mod utilizare

Folosiţi dimineaţa şi seara (după ce Nu Skin 180°® Skin Mist s-a uscat) ca al treilea pas al Sistemului Nu Skin 180°® Anti-Ageing. Umpleţi pipeta până la semnul de 0,5 ml şi dispensaţi lichidul în palmă. Aplicaţi uniform pe întreaga faţă evitând contactul cu ochii.

Avertismente: Înainte de utilizare, vă rugăm să testaţi produsul pe o mică porţiune a pielii dumneavoastră. Întrerupeţi imediat utilizarea produsului în cazul în care pielea se înroşeşte sau apar iritaţii.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitaţi contactul cu ochii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser anti-îmbătrânire Nu Skin 180°® Cell Renewal Fluid”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin