Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Set creme pentru ten – ageLOC® Elements

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 900.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Set creme pentru ten – ageLOC® Elements

Setul de  creme pentru ten ageLOC® Elements, reprezintă componentele esenţiale ale îngrijirii pielii în procesul anti-îmbătrânirii. Împreună, Toate aceste produse curăţă, purifică, reînnoiesc, hidratează şi evidenţiază pielea cu aspect întinerit – pentru un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

  • ageLOC® – tehnologia brevetată Nu Skin® care ţinteşte elementele arSuperMarkers, principalele surse ale îmbătrânirii.
  • Extract de mazăre, extract de bambus şi glucosamină – un puternic ingredient anti-îmbătrânire în amestec care, aşa cum a fost demonstrat, reduce aspectul liniilor fine şi al ridurilor şi măreşte activitatea de întinerire a celulelor, oferind pielii un aspect vizibil întinerit.
  • Hexapeptide-2 – reduce activarea producerii de melanină.
  • Acidul hialuronic – o componentă de hidratare care se găseşte în mod natural în piele. Selectată pentru capacitatea sa de a stimula şi a menţine hidratarea pielii.

ageLOC® Gentle Cleanse & Tone
Curăţă şi purifică, pregătind pielea pentru a primi ingredientele anti-îmbătrânire mai complexe.
Acţionează menţinând nivelul natural sănătos al pH-ului pielii şi ajută la păstrarea hidratării sale naturale.

ageLOC® Radiant Day SPF 22
Stimulează activitatea de întinerire a celulelor cu 85% pentru a-i oferi pielii dumneavoastră o textură mai fină, mai delicată.
Reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor cu 45% pentru o piele cu aspect vizibil întinerit.
Diminuează considerabil producţia nedorită de melanină din piele pentru un aspect mai radiant, mai strălucitor şi pentru reducerea decolorării.
Oferă o protecţie largă împotriva efectelor negative ale razelor UVA/UVB cu ajutorul SPF 22 – cel mai ridicat factor de protecţie solară al nostru pentru hidratarea feţei.

ageLOC® Transforming Night
Ajută pielea acţionând alături de aceasta pe parcursul nopţii în cadrul procesului de regenerare şi reînnoire întărind bariera sa naturală pentru a deveni mai puternică, mai rezistentă.

Mod utilizare

ageLOC® Gentle Cleanse & Tone:Umeziţi faţa şi gâtul cu apă călduţă dimineaţa şi seara. Pompaţi lichid de trei ori pe vârful degetelor şi masaţi uşor faţa şi gâtul evitând contactul cu ochii. Clătiţi cu apă caldă şi ştergeţi cu un prosop uscat.

ageLOC® Radiant Day SPF 22: Dimineaţă, pompaţi lichid de două ori pe degetele dumneavoastră şi aplicaţi pe faţă şi gât, prin mişcări ascendente şi spre exterior, distribuind cantitatea uniform pentru o protecţie împotriva razelor ultraviolete. Evitaţi contactul cu ochii.

ageLOC® Transforming Night: Pentru a completa regimul de seară, puneţi o cantitate mică de produs pe vârful degetelor şi aplicaţi cu mişcări ascendente, spre exterior, pe faţă şi gât. Evitaţi contactul cu ochii.

Tratamentul zilnic de îngrijire a pielii
Pasul 1: ageLOC® Gentle Cleanse & Tone
Pasul 2: Produse complementare ale tratamentului la alegere*
Pasul 3:
Dimineaţa: ageLOC® Radiant Day SPF 22
Seara: ageLOC® Transforming Night

*Sunt recomandate produsele de tratament pentru anumite zone ţintă precum Tru Face® Essence Ultra şi/sau produsele de tratament pentru sistemul de bază precum ageLOC® Future Serum şi Galvanic Spa® Facial Gels cu ageLOC®.

1 recenzie pentru Set creme pentru ten – ageLOC® Elements

  1. Ana (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -