Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Șampon Nutriol® măreşte vitalitatea părului şi a scalpului

Scor 5.00/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 155.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Sampon Nutriol® măreşte vitalitatea părului şi a scalpului

Acest produs s-a inlocuit cu  >>> NOUL Sampon Nutriol cu ageLOC – Scalp & Hair System

<<<

Stoc epuizat

Descriere

 

Revitalizează si intareşte parul cu Șampon Nutriol®

Pentru bărbaţii şi femeile care îşi fac griji în privinţa pierderii părului şi care încearcă să-şi protejeze părul, şamponul Nutriol®  poate ajuta la hrănirea scalpului şi la întărirea firului de păr. şamponul Nutriol® şi Nutriol® Hair Fitness Treatment conţin Tricalgoxil®, un derivat din algă marină dovedit clinic, dezvoltat de un laborator european.

 

Beneficii

 • Promovează un păr sănătos, bogat
 • Revitalizează şi întăreşte părul
 • Îmbunătăţeşte disponibilitatea substanţelor nutritive şi a vitaminelor pentru foliculul firului de păr.
 • Remineralizează şi hidratează părul, îmbunătăţind volumul şi strălucirea
 • Testat dermatologic împotriva alergiilor.

Mod utilizare

1) Aplicați Nutriol® Shampoo pe părul umed (pompați de 1 – 3 ori pentru părul scurt și de mărime medie, de 3 – 5 ori pentru părul lung 2) Masați delicat 3) Clătiți din abundență cu apă călduță (dacă doriți, aplicați un balsam Nu Skin® la alegere după șamponare). 4) Aplicați apoi Nutriol Hair Fitness Treatment 5) Folosire pentru aproximativ 2 sticle de Nutriol Shampoo pe lună.

2 recenzii pentru Șampon Nutriol® măreşte vitalitatea părului şi a scalpului

 1. Larisa

  Dupa aproximativ trei saptamani in care am schimbat samponul ce il foloseam cu acesta, combinat cu masca de par, am observat o scadere semnificativa in ceea ce priveste firele rupte.

 2. Adri

  Recomand cu incredere! Il folosesc aprox de o luna. Inainte de folosirea lui, adunam din cada dupa spălare cam doi pumni de par iar acum adun abia cateva fire.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin