Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă pentru pete si erupţii cutanate – CLEAR ACTION DAY TREATMENT

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 268.20 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă pentru pete si erupţii cutanate  – CLEAR ACTION DAY TREATMENT

CLEAR ACTION DAY TREATMENT (Cremă pentru pete si erupţii cutanate) Acţiune multiplă pentru un singur rezultat o piele curată! Protejează şi revitalizează înfăţişarea dumneavoastră. Acidul mendelic reduce apariţia semnelor vizibile ale erupţiilor cutanate din trecut, făcând să dispară rapid petele de culoare închisă de la suprafaţa pielii. Acidul salicilic acţionează în vederea penetrării porilor şi dizolvării impurităţilor care cauzează erupţiile cutanate. Combinate într-un gel uşor, aceste două ingrediente atestate clinic, împreună cu puternicul extract antioxidant de ceai alb, promovează un ten cu aspect curat şi uniform ce vă permite să înfruntaţi fiecare zi cu încredere.

În stoc

Descriere

beneficii

  • Ajută micşorarea petelor întunecate viitoare şi a cicatricilor lăsate de erupţii.
  • Se adresează erupţiilor prezente cu ajutorul acidului salicilic, ce penetrează porii în profunzime şi extract din ceai alb pentru o protecţie antioxidantă puternică.
  • Reduce apariţia semnelor vizibile ale erupţiilor cutanate din trecut, făcând să dispară rapid petele de culoare închisă de la suprafaţa pielii.

caracteristici

  • Acidul salicilic – penetrează porii pentru a elimina majoritatea erupţiilor cutanate
  • Acidul mandelic – ajută la reducerea potenţialelor apariţii ale petelor închise la culoare
  • Extractul de ceai alb – un puternic antioxidant care reface rezistenţa naturală a pielii

ingrediente

Aqua, Butylene Glycol, Gluconolactone, Mandelic Acid, Ethoxydiglycol, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sclerotium Gum, Arginine, Polyquaternium-10, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Methylparaben.

Mod utilizare

A se utiliza dimineaţa după aplicarea produsului de tonifiere. Dispensaţi o cantitate de mărimea unei perle pe degete după care întindeţi usşor pe faţă şi pe gât cu mişcări ascendente şi spre exterior.

1 recenzie pentru Cremă pentru pete si erupţii cutanate – CLEAR ACTION DAY TREATMENT

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.