Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă pentru pete si erupţii cutanate – CLEAR ACTION DAY TREATMENT

Preț: 240.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Cremă pentru pete si erupţii cutanate  – CLEAR ACTION DAY TREATMENT

CLEAR ACTION DAY TREATMENT (Cremă pentru pete si erupţii cutanate) Acţiune multiplă pentru un singur rezultat o piele curată! Protejează şi revitalizează înfăţişarea dumneavoastră. Acidul mendelic reduce apariţia semnelor vizibile ale erupţiilor cutanate din trecut, făcând să dispară rapid petele de culoare închisă de la suprafaţa pielii. Acidul salicilic acţionează în vederea penetrării porilor şi dizolvării impurităţilor care cauzează erupţiile cutanate. Combinate într-un gel uşor, aceste două ingrediente atestate clinic, împreună cu puternicul extract antioxidant de ceai alb, promovează un ten cu aspect curat şi uniform ce vă permite să înfruntaţi fiecare zi cu încredere.

Descriere

beneficii

  • Ajută micşorarea petelor întunecate viitoare şi a cicatricilor lăsate de erupţii.
  • Se adresează erupţiilor prezente cu ajutorul acidului salicilic, ce penetrează porii în profunzime şi extract din ceai alb pentru o protecţie antioxidantă puternică.
  • Reduce apariţia semnelor vizibile ale erupţiilor cutanate din trecut, făcând să dispară rapid petele de culoare închisă de la suprafaţa pielii.

caracteristici

  • Acidul salicilic – penetrează porii pentru a elimina majoritatea erupţiilor cutanate
  • Acidul mandelic – ajută la reducerea potenţialelor apariţii ale petelor închise la culoare
  • Extractul de ceai alb – un puternic antioxidant care reface rezistenţa naturală a pielii

ingrediente

Aqua, Butylene Glycol, Gluconolactone, Mandelic Acid, Ethoxydiglycol, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sclerotium Gum, Arginine, Polyquaternium-10, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Methylparaben.

Mod utilizare

A se utiliza dimineaţa după aplicarea produsului de tonifiere. Dispensaţi o cantitate de mărimea unei perle pe degete după care întindeţi usşor pe faţă şi pe gât cu mişcări ascendente şi spre exterior.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă pentru pete si erupţii cutanate – CLEAR ACTION DAY TREATMENT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin