Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ser special pentru ten – Nutricentials Pumps Bakuchiol cu Acid Hyaluronic + vitamina B5

Preț: 247.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ser special pentru ten – Nutricentials Pumps cu Acid Hyaluronic + vitamina B5

Conceput pentru persoanele care își doresc să-și hidrateze profund pielea și să combată aspectul tern al tenului. Acesta funcționează, practic, ca un burete care reține umiditatea la nive­lul tuturor țesuturilor, ajutând pielea să-și păstreze hidratarea timp îndelungat. În compoziția serului se mai regăsește și vitamina B5, care are rolul de a îngriji tenul și de a-l lăsa catifelat și neted, extract din rădăcină de dud alb, un ingredient special care ajută pielea să lupte împotriva deteriorării și îmbătrânirii premature cauzate de factorii de stres externi, dar și Sclerotium Gum, o substanță menită să îi ofere tenului o doză de prospețime.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Serul special pentru ten Nutricentials Pumps Bakuchiol cu Acid Hyaluronic + vitamina B5 este un produs revolutionar, care oferă o îngrijire intensă și profundă a pielii. Acesta conține ingrediente active, cum ar fi Bakuchiolul, Acidul Hyaluronic și Vitamina B5, care lucrează împreună pentru a oferi pielii o hidratare profundă și o îmbunătățire a elasticității. Bakuchiolul este un ingredient natural, care ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățind astfel aspectul pielii. Acidul Hyaluronic și Vitamina B5 ajută la menținerea hidratării și a elasticității pielii, îmbunătățind astfel textura și aspectul pielii. Serul Nutricentials Pumps Bakuchiol cu Acid Hyaluronic + vitamina B5 oferă o îngrijire intensă și profundă a pielii, îmbunătățind elasticitatea și hidratarea pielii, reducând liniile fine și ridurile și oferind un aspect mai sănătos și mai luminos al pielii. Acesta este un produs ideal pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii și să își mențină o piele sănătoasă și hidratată.

Mod utilizare

Aplică 2-3 picături pe față după curățare și tonifiere în fiecare dimineață și seară. Continuă cu serul și produsul hidratant favorit.

CORDINEA CORECTĂ DE STRATIFICARE

În funcție de nevoile pielii tale, poți alege un ser sau toate cele trei seruri Pumps. Recomandarea noastră este să utilizezi prima dată serul Pumps care vizează principalele probleme ale pielii tale, iar apoi aplică un alt produs Pumps sau chiar Celltrex Always Right Recovery Fluid.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser special pentru ten – Nutricentials Pumps Bakuchiol cu Acid Hyaluronic + vitamina B5”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -