Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Pachet ageLOC TRME M-Bar Chocolate – 10 de batoane

Preț: 200.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Pachet ageLOC TRME M-Bar Chocolate – 10 de batoane

Savurează deliciul cu fiecare mușcătură din Batoanele cu Ciocolată TRME M-Bar! Perfecte pentru înlocuirea a două mese zilnice, aceste batoane de 59g sunt cheia către un stil de viață echilibrat și sănătos. Bogate în aromă și pline de nutrienți, te ajută să-ți menții energia și să te bucuri de gustul intens de ciocolată. Alege inteligent, alege TRME M-Bar pentru o viață activă și plină de savoare!

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Descoperă Batoanele ageLOC TRME M-Bar cu Ciocolată: Nutriție avansată pentru un stil de viață dinamic și sănătos. Aceste batoane nu sunt doar o plăcere culi nară, ci și un companion de încredere în călătoria ta către o alimentație echilibrată și un corp viguros.
Fiecare baton TRME M-Bar este proiectat să-ți satisfacă nu doar papilele gustative, ci și necesitățile nutriționale complexe. Ca înlocuitor de masă, un singur baton furnizează cel puțin 30% din doza zilnică recomandată de vitamine și minerale, asigurând o fundație solidă pentru sănătatea ta zilnică. Conținutul de 14g de proteină per baton este esențial pentru creșterea și menținerea masei musculare, un aspect vital pentru oricine, de la sportivul ambițios până la persoana activă obișnuită. Practic și ușor de consumat în mișcare, batonul TRME M-Bar se potrivește perfect în orice rutină zilnică, oferind o soluție nutritivă fără compromisuri atunci când timpul sau accesul la o masă completă sunt limitate. Este ideal pentru profesioniștii ocupați, sportivii, sau pur și simplu pentru cei care caută o opțiune sănătoasă pe parcursul unei zile aglomerate. Este important de menționat că Batonul cu ciocolată TRME M-Bar este creat fără ingrediente de origine animală, deși este de remarcat posibilitatea prezenței neintenționate a substanțelor non-vegane datorită proceselor de producție.
Pentru a maximiza beneficiile batonului TRME M-Bar, recomandăm respectarea instrucțiunilor de utilizare și menținerea unui aport adecvat de lichide, o dietă variată și echilibrată, și un stil de viață activ și sănătos. De asemenea, este esențial să consulte un specialist medical înainte de utilizare, în cazuri specifice precum sarcina, alăptarea sau condiții medicale preexistente. Păstrarea produsului în condiții optime este simplă: loc răcoros și uscat, departe de surse de căldură sau umiditate. Și nu în ultimul rând, integritatea ambalajului este garantul calității – nu utilizați produsul dacă ambalajul este deteriorat.

Cu Batoanele ageLOC TRME M-Bar cu Ciocolată, alegeți o opțiune nutritivă avansată, care vă susține obiectivele de sănătate și stilul de viață activ.

Mod utilizare

Pentru menținerea greutății după pierderea în greutate: Un (1) baton înlocuieşte o (1) masă. Consumă un baton în fiecare zi împreună cu un pahar mare de apă pentru a înlocui o masă în cadrul unei diete hipocalorice care trebuie să includă diverse tipuri de alimente.
Pentru pierderea în greutate: Un (1) baton înlocuieşte o (1) masă. Înlocuiește două dintre mesele tale zilnice principale în cadrul unei diete hipocalorice care trebuie să includă diverse tipuri de alimente. Consumă batoanele împreună cu un pahar mare de apă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet ageLOC TRME M-Bar Chocolate – 10 de batoane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -