Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Supliment alimentar bogat in acizi grași – Marine Omega

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 195.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Marine Omega este un supliment alimentar bogat în acizi grași Omega-3,

Marine Omega este un supliment alimentar bogat în acizi graşi omega-3, care conţine Acid Eicosapentaenoic (EPA) şi Acid Docosahexaenoic (DHA), care oferă 1.200 mg/zi acizi graşi omega-3 de ulei de krill şi de peşte. EPA şi DHA contribuie la funcţia normală a inimii. În plus, DHA contribuie la menţinerea funcţiei normale a creierului şi a vederii normale.

Se recomandă consumarea Marine Omega  inpreună cu LifePak”+ care oferă vitamine și minerale ce te ajută să sustii 9 functii ale corpului cum ar fi vitamina C, vitamina D,
seleniu și zinc, ce contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar și contin fitonutrienti cunoscuti.

Descriere

INGREDIENTE: Ulei de pește (acizi grași omega-3: 21%), capsulă (gelatină, agent de umezire: glicerol, aromă: vanilină), extract lipidic din crustaceul krill antarctic (Euphausiasuperba), antioxidant: extract bogat în tocoferol.

ATENȚIONĂRI: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de via ţă sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la peşte, crustacee sau la oricare din celelalte ingrediente. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâne ţi însărcinată, alăptaţi sau vă afla ţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Mod utilizare

Luaţi câte două (2) capsule gel de două ori pe zi cu apă, în timpul mesei. ATENȚIONĂRI: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de via ţă sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la peşte, crustacee sau la oricare din celelalte ingrediente. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâne ţi însărcinată, alăptaţi sau vă afla ţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

1 recenzie pentru Supliment alimentar bogat in acizi grași – Marine Omega

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brand

NU SKIN

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced or approved by Nu Skin Enterprises Inc. or its affiliated companies

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.