Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)

Preț: 235.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)

Suplimentul alimentar PRO-B (Lactobacillus fermentum)  conține 2 miliarde de bacterii vii într-o singură capsulă!

Descriere

Suplimentul alimentar – PRO-B cu (Lactobacillus fermentum) este considerată a fi o bacterie rezistentă, care poate supraviețui într-un mediu cu pH redus, precum tractul nostru gastrointestinal. Acest supliment conține într-o capsulă 2 miliarde de astfel de bacterii vii, pentru flora dumneavoastră intestinală.

Mod utilizare

Utilizare Zilnică

Luaţi 1 (una) capsulă pe zi, cu apă, în timpul mesei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos sunt esențiale. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o alimentaţie variată. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este rupt, deteriorat sau lipseşte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflați sub tratament medicamentos, consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs.

Pro-B™ poate fi păstrat la temperatura camerei, departe de sursele de căldură, lumină sau umiditate. Dacă este posibil, se recomandă să fie păstrat la temperaturi sub 20°C.

Ingrediente

Excipient: Celuloză microcristalină, Lactobacillus fermentum PCC 30 – 90 mg (min. 2 mld. ufc/caps.), Capsula (hidroxipropilmetilceluloză, agenți de gelificare (caragenan, clorură de potasiu)), agenți antiaglomeranți: acizi graşi, dioxid de siliciu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN