Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 300.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)

Suplimentul alimentar PRO-B (Lactobacillus fermentum)  conține 2 miliarde de bacterii vii într-o singură capsulă pentru flora dumneavoastră intestinală.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Suplimentul alimentar – PRO-B cu (Lactobacillus fermentum) este considerată a fi o bacterie rezistentă, care poate supraviețui într-un mediu cu pH redus, precum tractul nostru gastrointestinal. Acest supliment conține într-o capsulă 2 miliarde de astfel de bacterii vii, pentru flora dumneavoastră intestinală. Pharmanex”‘ Pro-B™ este un supliment alimentar ce oferă două miliarde CFU (colonie ce formează unităţi) de Lactobacil/us fermentum (PCC™) per ca psulă. Această tulpină robustă a a rătat că are ceea ce-i trebuie pentru a trece de intestine în via ţă. În dezvoltarea Pharmanex” Pro-B”‘, oamenii noştri de ştiinţă au urmat recomandările şi condiţiile minime pentru su pravieţuirea pH-ului, asigurându-se să respectă cultura vie (CFU), etichetând sfârşitul termenului de valabilitate, dar garantează, de asemenea, că bacteria din Pharmanex”‘ Pro-8”” ajunge în intestin vie.

 

Mod utilizare

Utilizare Zilnică

Luaţi 1 (una) capsulă pe zi, cu apă, în timpul mesei.

Pharmanex” Pro-B”‘ este destinat persoanelor cu vârste de peste 18 an i.

ATENŢIONĂRI:

Nu depăşi doza zilnică recomandată menţionată . O dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos sunt importante. Un
supliment alimentar nu trebuie folosit pentru a înl ocui o a lim entaţie variată, echilibrată şi un stil de v iaţă sănătos. Nu folos i
acest produs dacă sigiliul este rupt, deteriorat sau lipseşte. A nu se p ăstra la îndemâna copiilor mici. Cons ultă un doctor
înainte de folosirea acestui produs dacă eşti în să rc inată, a lăptezi sau eşti sub tratament medical.
Pha rm anex” Pro-B”‘ poate fi depozitat la temperatu ra camerei, într-un loc ferit de căldură, lumină ş i umiditate. Dacă este
posibil, se recomandă depozitarea produsului la o temperatură sub 20°C.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos sunt esențiale. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o alimentaţie variată. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este rupt, deteriorat sau lipseşte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflați sub tratament medicamentos, consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs.

INGREDIENTE

Agent de încă rcare: Celuloză microcristalină, Lactobacillus fermentum PCC 30 – 90 mg (min. 2 B CFU/caps.), Capsule
(Hidroxipropil metilceluloza, Caragenan, Clorură de pot asiu), Agent antiaglomerant: Fcizi graşi, dioxid de siliciu.

 

Pro-B™ poate fi păstrat la temperatura camerei, departe de sursele de căldură, lumină sau umiditate. Dacă este posibil, se recomandă să fie păstrat la temperaturi sub 20°C.

Ingrediente

Excipient: Celuloză microcristalină, Lactobacillus fermentum PCC 30 – 90 mg (min. 2 mld. ufc/caps.), Capsula (hidroxipropilmetilceluloză, agenți de gelificare (caragenan, clorură de potasiu)), agenți antiaglomeranți: acizi graşi, dioxid de siliciu.

1 recenzie pentru Suplimentul alimentar – PRO-B ( Lactobacillus Fermentum)

  1. MariaD (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -