Șampon Clarifying pentru rezistenţa naturală a părului

Preț: 75.00 lei

Clarifying Shampoo pentru rezistenţa naturală a părului

Nu Skin® Clarifying Shampoo oferă o curățare în profunzime fără a îndepărta din păr substanțele hrănitoare naturale pentru o gestionare reînnoită. Până în ziua a șaptea, părul devine, de fapt, mai puternic. Formulat cu un extract din unt de shea, acest agent de curățare puternic atacă depunerile – inclusiv nicotina, clorul şi poluanţii din mediu – şi îndepărtează semnele îmbătrânirii. Părul dumneavoastră se va simți curat, strălucitor și ușor de pieptănat după o singură spălare.

Descriere

BENEFICII

•  Extras de floare de bumbac – netezeşte cuticulele, protejează structura cheratinoasă şi hidratează în mod natural cu ajutorul a şapte oligozaharide activ-sinergetice.
•    Extract din semințe de unt de shea (butyrospermum parkii) – acționează ca un agent detoxifiant pentru a îndepărta clorina, metalele grele, nicotina, oboseala, gazul și alți poluanți de mediu.
•    Nettle – curăță părul și ajută la controlul producției de sebum.

Mod utilizare

Folosiţi săptămânal în loc de Balancing sau Moisturizing Shampoo pentru o curăţare în profunzime. Masaţi părul şi scalpul ud cu degetele. Clătiţi bine. Pentru cele mai bune rezultate continuaţi cu masca de păr ReNu Hair Mask.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Șampon Clarifying pentru rezistenţa naturală a părului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin