Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Șampon Clarifying pentru rezistenţa naturală a părului

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 93.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Clarifying Shampoo pentru rezistenţa naturală a părului

Nu Skin® Clarifying Shampoo oferă o curățare în profunzime fără a îndepărta din păr substanțele hrănitoare naturale pentru o gestionare reînnoită. Până în ziua a șaptea, părul devine, de fapt, mai puternic. Formulat cu un extract din unt de shea, acest agent de curățare puternic atacă depunerile – inclusiv nicotina, clorul şi poluanţii din mediu – şi îndepărtează semnele îmbătrânirii. Părul dumneavoastră se va simți curat, strălucitor și ușor de pieptănat după o singură spălare.

Descriere

BENEFICII

•  Extras de floare de bumbac – netezeşte cuticulele, protejează structura cheratinoasă şi hidratează în mod natural cu ajutorul a şapte oligozaharide activ-sinergetice.
•    Extract din semințe de unt de shea (butyrospermum parkii) – acționează ca un agent detoxifiant pentru a îndepărta clorina, metalele grele, nicotina, oboseala, gazul și alți poluanți de mediu.
•    Nettle – curăță părul și ajută la controlul producției de sebum.

Mod utilizare

Folosiţi săptămânal în loc de Balancing sau Moisturizing Shampoo pentru o curăţare în profunzime. Masaţi părul şi scalpul ud cu degetele. Clătiţi bine. Pentru cele mai bune rezultate continuaţi cu masca de păr ReNu Hair Mask.

1 recenzie pentru Șampon Clarifying pentru rezistenţa naturală a părului

  1. MarinaM (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.