Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Beauty Focus MultiBeauty: Supliment Alimentar pentru Păr și Piele

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 290.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Beauty Focus MultiBeauty: Supliment Alimentar pentru Păr și Piele

Experimentați sinergia dintre nutriție și frumusețe cu Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin, suplimentul alimentar pentru păr și piele care redefinește îngrijirea personală. Cu o formulă avansată ce include Zinc multifuncțional și Biotină, acest supliment alimentar vizează sănătatea celulară, protejând împotriva stresului oxidativ și promovând un păr și o piele sănătoasa.
Caracteristici Cheie:
⦁ Ingrediente Premium: Zinc, Biotină, Extract de Rozmarin, Extract de Grapefruit
⦁ Administrare Simplă: Capsule convenabile pentru dozare zilnică
⦁ Greutate Netă: 26g

Descriere

De ce Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin este Suplimentul Alimentar pentru Păr și Piele pe care îl Căutați?

a. O doză zilnică din MultiBeauty nu este doar un pas în rutina dvs. de îngrijire; este o investiție în frumusețea și sănătatea dvs. de durată. Iată ce vă oferă:
b. Îmbunătățirea Elasticității și Fermității Tenului: Formula noastră unică ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, oferindu-i un aspect mai ferm și mai elastic.
c. Combaterea Ridurilor: Extractul de rozmarin și extractul de grapefruit lucrează sinergic pentru a reduce vizibilitatea ridurilor, în special în zona delicată a ochilor.
d. Păr Mai Puternic și Hrănit: Zincul și Biotina din compoziție susțin sănătatea părului, conferindu-i un aspect mai puternic și mai sănătos.
e. Unghii Rezistente: Îmbunătățește aspectul general al unghiilor și reduce fragilitatea acestora, datorită nutrienților esențiali.

Studiul Clinic care Validează Eficacitatea:

În cadrul unui studiu clinic riguros, participanții au raportat următoarele:

⦁ 100% au confirmat îmbunătățirea fermității și elasticității tenului
⦁ 79% au observat că părul lor a devenit mai puternic și mai hrănit
⦁ 64% au raportat un păr cu aspect vizibil mai sănătos
⦁ 64% au constatat o îmbunătățire a aspectului general al unghiilor
⦁ 61% au observat o reducere semnificativă a fragilității unghiilor

Investiți în frumusețea dvs. naturală și în sănătatea dvs. cu Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin, suplimentul alimentar pentru păr și piele care aduce știința și natura împreună pentru rezultate vizibile.

Mod utilizare

Instrucțiuni de Utilizare:

Pentru a beneficia la maximum de proprietățile nutritive ale suplimentului alimentar Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin, administrați o capsulă zilnic, însoțită de un pahar de apă. Timpul de administrare poate varia în funcție de preferințele personale și de necesitățile organismului.
Precauții și Avertismente:
Dozare Responsabilă: Este esențial să nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic.
Regim Alimentar și Stil de Viață: Un regim alimentar variat și echilibrat, alături de un stil de viață sănătos, sunt fundamentale. Acest supliment nu înlocuiește o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos.
Siguranța Produsului: Nu utilizați produsul dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau absent.
Condiții de Păstrare: Păstrați produsul într-un loc răcoros și uscat, departe de accesul și vederea copiilor.
Consultare Medicală: Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau urmați un tratament medicamentos, este imperativ să consultați un medic înainte de a începe administrarea acestui supliment. De asemenea, dacă urmează să efectuați teste de laborator, informați personalul medical despre consumul recent de biotină.

Ingrediente Cheie și Beneficii:

⦁ Extract din Grapefruit și Rozmarin: Aceste componente botanice sunt cunoscute pentru proprietățile lor de îmbunătățire a aspectului ridurilor și a elasticității pielii.
⦁ Vitamina C: Un antioxidant puternic, vitamina C contribuie la sinteza colagenului, esențial pentru menținerea sănătății și aspectului pielii.
⦁ Zinc: Un mineral esențial care joacă un rol crucial în întreținerea pielii, a părului și a unghiilor, oferind suport la nivel celular. Acest text detaliat și profesional vă oferă toate informațiile necesare pentru a utiliza în mod sigur și eficient suplimentul alimentar Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin.

1 recenzie pentru Beauty Focus MultiBeauty: Supliment Alimentar pentru Păr și Piele

 1. Maragareta Tudoran

  Îmi face mare plăcere să recomand nu doar suplimentul alimentar Beauty Focus MultiBeauty, dar și întreaga gamă de produse oferite de Nu Skin. De la prima utilizare, am observat o diferență semnificativă în calitatea pielii și a părului meu, confirmând astfel eficacitatea și calitatea superioară a acestor produse.

  Eficacitate și Calitate
  Beauty Focus MultiBeauty nu este doar un alt supliment alimentar; este o investiție în frumusețea și sănătatea mea pe termen lung. Cu o formulă bine echilibrată ce include Zinc, Biotină și extracte botanice precum grapefruit și rozmarin, acest produs a reușit să îmbunătățească vizibil aspectul pielii și părului meu.

  Consistența în Excelență
  Ce m-a impresionat cel mai mult este consecvența calității pe care o oferă Nu Skin în toate produsele lor. Fie că este vorba de îngrijirea pielii, suplimente alimentare sau produse pentru păr, fiecare articol pare să fie formulat cu cea mai mare atenție la detaliu și cu un angajament profund față de eficacitate și siguranță.

  Concluzie
  Într-o piață saturată de opțiuni, Nu Skin reușește să se distingă prin calitate, eficacitate și inovație. Recomand cu încredere Beauty Focus MultiBeauty și, de fapt, întreaga lor gamă de produse pentru oricine caută soluții de îngrijire personală care nu doar promit, ci și livrează rezultate remarcabile.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -